- 17 Haziran 2019
- 836
- 1.759
- 113
- 30
- Konu Sahibi Dilandilan
-
Cımbızla alabileceğim kadar az değil Allah’ın cezası lazer epilasyon uğruna jiletle almalarım çok çok çoğalttıCımbız ile almanı öneririm canım en mantıklısı şuan o gibi
Kesinlikle cerrahş eldiven...Ağdayla almak istemiyorsanız cerrahi eldivenler var takıp onla çekebilirsiniz. Cımbız gibi tek tek uğraşmıyorsunuz tek seferde birkaç birkaç geliyor çok da acımıyor. Merak etmeyin bu arada bebeğiniz her türlü emecektir kıla tüye takılmayacağına emin olabilirsiniz
İnşallah dediğiniz gibi olur ben de ağdayla çok sefer aldım ama almak için belli bir boyuta uzamasını beklemek gerekiyor o durumda bebek rahatsız olur sanıp üzüldümBende ergenlikte cikinca rahatsiz olup jiletle almistim sanki kim göreceksesonra tabi daha sert cikmaya devam ettiler. Agdayla aliyordum dogumdan önce ama baktim sikinti olmuyor dogumdan sonrada bazen agdayla bazen iple aldim. Alamadigim zamanlarda oldu ama emzirirken kizim hic rahatsiz olmadi. 18 aylik oldu hala emziriyorum ve uzun killar var bir sorun olmuyor merak etme meme ucunda ve kahverengi halka icinde killar olmuyor sonucta o da bebegi rahatsiz etmiyor
Benim ala ala çoğaldı muhtemelen bildiğin saç gibi kalın ve uzunBenim siyah halkanın çevresinde vardı azdı ama uzundu hamileyken kendi kendine döküldü dökülür belki sizinde
Çok tatlısınız umarım öyle olur eldiven aklıma gelmemişti biraz daha uzayınca onunla yapacağım evde tırım makinesi vardı biraz onunla kısalttım şu an her yöntemi deniyorumAğdayla almak istemiyorsanız cerrahi eldivenler var takıp onla çekebilirsiniz. Cımbız gibi tek tek uğraşmıyorsunuz tek seferde birkaç birkaç geliyor çok da acımıyor. Merak etmeyin bu arada bebeğiniz her türlü emecektir kıla tüye takılmayacağına emin olabilirsiniz
Doktoruma gidince soracağım eğer yap derse yaptırırm zaten iğneli epilasyonMakasla kısaltın sonra iğneli epilasyona gidin cımbız vs kullanmayın
O kadar çok cihazla aldım ki profesyonelim artık Her yol mübah bendeepilasyon aletiyle alma bence kaptırırsın falan Allah korusun. jiletle aldığın için çoğalmış 2-3 ağda ya da cımbızla almaya düzelir canım
Teşekkür ederim bu hafta doktoruma gidince soracağım eğer yaptır derse yaparım tabikiBildiğim kadarıyla iğneli epilasyon sadece ilk üç ay yapılmıyor düşük ihtimali o zaman olduğu için acı tetikleyebilir diye.Sonraki aylarda iğneli epilasyona gidin bence tek çözüm doğumdan sonra ugrasamazsiniz zaten hem de o zamana kadar biter sık giderseniz.Yİne de danışın Dr unuza ve iğneli epilasyoncuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?