Hamilelikte göğüs ucu tüyleri

Dilandilan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
836
1.759
113
30
Kızlar selam bu benim için çok büyük bir dert şu an Göğüs ucumun etrafında çok çok fazla tüy var ben de ağda denemiştim sonra lazer epilasyon denedim lazer için jiletle almak gerekiyor bu sebepten çok fazla çoğaldı tam iğneli epilasyon yaptırayım kurtulayım dediğim anda hamile olduğumu öğrendim epilasyon da yapmadılar sorum şu ben bunlarla emzirme döneminde nasıl başa çıkabilirim annem makasla kısalt dedi ama çok fazla var görüntüsü de benim moralimi bozuyor ağda yapayım desem emeceği için yara vs olur mu kuşlardan kalan kökler bebeğimin ağzını rahatsız etmez mi düşünüp düşünüp moralimi bozuyorum ne yapmamı önerirsiniz aynı durumu yaşayıp bir çözüm bulan var mı?

Bende ergenlikte cikinca rahatsiz olup jiletle almistim sanki kim görecekse sonra tabi daha sert cikmaya devam ettiler. Agdayla aliyordum dogumdan önce ama baktim sikinti olmuyor dogumdan sonrada bazen agdayla bazen iple aldim. Alamadigim zamanlarda oldu ama emzirirken kizim hic rahatsiz olmadi. 18 aylik oldu hala emziriyorum ve uzun killar var bir sorun olmuyor merak etme meme ucunda ve kahverengi halka icinde killar olmuyor sonucta o da bebegi rahatsiz etmiyor

epilasyon aletiyle alma bence kaptırırsın falan Allah korusun. jiletle aldığın için çoğalmış 2-3 ağda ya da cımbızla almaya düzelir canım

Bildiğim kadarıyla iğneli epilasyon sadece ilk üç ay yapılmıyor düşük ihtimali o zaman olduğu için acı tetikleyebilir diye.Sonraki aylarda iğneli epilasyona gidin bence tek çözüm doğumdan sonra ugrasamazsiniz zaten hem de o zamana kadar biter sık giderseniz.Yİne de danışın Dr unuza ve iğneli epilasyoncuya.

Kesinlikle cerrahş eldiven...

Cımbızla almayın çok fazla çoğaltıyor diye okumuştum,aynı kökten 2-3 tane çıkmaya başlıyormuş.Bence şimdi yalnızca makasla kısaltın,doğumdan sonra doktorunuza danışarak iğneli epilasyon yaptırırsınız

İnşallah dediğiniz gibi olur ben de ağdayla çok sefer aldım ama almak için belli bir boyuta uzamasını beklemek gerekiyor o durumda bebek rahatsız olur sanıp üzüldüm

Çok tatlısınız umarım öyle olur eldiven aklıma gelmemişti biraz daha uzayınca onunla yapacağım evde tırım makinesi vardı biraz onunla kısalttım şu an her yöntemi deniyorum

Teşekkür ederim bu hafta doktoruma gidince soracağım eğer yaptır derse yaparım tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…