HAMİLELİKTE GRİP..

pimpirikli anne23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2017
20
15
3
37
KIZLAR GÜNAYDIN;
2 GÜNDÜR BOĞAZ AĞRISI VAR BENDE ANTİ-VİRÜS PASTİL KULLANIYORUM AMA PEK Bİ FAYDASINI GÖREMEDİM.. SOĞUK ALGINLIĞI İLERLEMEDEN NE GİBİ ÖNLEMLER ALABİLİRİM ? (18 HAFTALIK HAMİLEYİM)

Portakal mandalina tüket canım.
Bide bal ve limonlu su iç boğaz Ağrını keser öksürük varsa engelliyor.
Ben grip olunca ballı limonlu su içiyorum koca bir bardak hergün çok iyi geliyor af edersin ama içindeki balgamı eritiyor öksürük hissini geciriyor bu sebeple

ben de 2hafta kadar önce boğaz ağrısıyla başlar gibi oldu. baya bi pastil kullandım, abarttm biraz sanırm. bi de 2-3 gün içinde rahat 10kg falan portakal-greyfurt-mandalin karıştırıp sıktık içtik. 2gece sğt ısıtıp içine bal koydum içtim. sabahları da sıcak suyun içine limon sıktım içtim. hiç öksürük falan başlamadan direk geçti. 3gün sürmedi

Canım ateş ve titreme falan yoksa grip değil nezlesindir. Ateşini kontrol et mutlaka.. Ben gece boyunca anlayamamıştım, eşim söyledi yanıyormuşum meğerse.. öyle gittik acile.. hemen serum olarak ateş düşürücü ve vitamin verdiler.. 3 gündür yine nezleyim.. anti-virüs pastili doktorun mu önerdi? Doktora da dün gidecektim bugüne kaldı.. ben de pastil isteyeceğim..

Bende 34 haftalik hamileyim. Grip oldum 4. Gun bugun. Simdiden 1.5 kilo verdim ben zaten toplamda 1.5 kilo almistim o da gitti bebekte zayiflamistir kesin. Burnum tikali öksürük mide yanması bas ağrısı. Bisey de yiyemiyorum hic. Yarin doktora gidicem. Bebege bir zarar olmus mudur sizce

olmamıştır meraklanma, strese sokma hiç kendini. bebeğin büyümüş senin zaten maşallah,korur o kendini

evet canım doktor verdi.. anti virüs boğaz pastili... eczaneden direkt alabilirsin zaten pastili devlet karşılamıyor...

Arkadaslar pastilde de kimyasal etken madde var.seker sanmayin onu.
O da bir ilac.
Doktor izni haric kullanmayin.
Ne derler bilirsiniz, grip ilacla 6 gun ilacsz 1 haftada gecer.
Kendinize yapablcgnz en buyuk iyilik, bal zencefil karabiberRyemek, tavuk suyu corba icmek, ihlamur takviyesi ve bol istirahat

Canım doktora git. Boğazım ağrıyodu sonra grip oldum. Önemsemiyordum annem zorla doktorumu arattı ve hmn gelmemi söyledi. Influenza diye bi türü varmış gribin. Şimdi bu şüpheyle hastanede yatıyorum.

Bnde malesef şu aralar aynı dertten muzdaribim ama Dr pastil falan kesinlikle kullanma dedi hiç bi ilaç almıyorum bol meyve ve kesinlikle ii ce ılık su hatta suyu ısıtıyorum o kadar ılık birde pekmez boğazni yumuşatıyor

benimde bogazim agriyor arkadaslar doktorum bundan oncede soguk alginligi olunca ne pastil ne sprey hicbirsey kullandirmadi..bolbol su ic meyve ye ihlamur arada ic dedi atesin cikmadigi surece hicbir ilac kullanmiycaz demisti simdide sicak balli sut iciyorum dinleniyorum..

Grip geçiren arkadaşlar bebekleriniz nasıl sağlıklımı?bir haftadır sürünüyorum ilaç verilmiyor diye doktora gitmedim bebek iyi midir bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…