Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derin su balıkları dışında her balık yenir canımKızlar 3 aylık hamileyim ama balık yiyemiyorum kokusundan falanda midem bulanıyor ama bebek için de yemem lazım hamsi yesem bi zararı olurmu bazı balıkların tehlikeli olduğunu duydum ?
canım levrekte derin su balığı değilmiYooo allerjik bir durumun yoksa sakıncası yok. Dip balığı zararlı bildiğim kadarıyla. Ben oğlumda her hafta balık yemiştim. Birinde hamsi birinde levrel vs. Diye.. Hangisini yiyebiliyorsan onu ye.olmadı ceviz ve bazı sebzeler de aynı görevi görüyor
canım levrekte derin su balığı değilmi
benim bildiğim hamilelikte en sağlıklı balıklar hamsi ve palamut
Somon ve dip balıklarının zararı var canım. Hamsi yenmez mi yaaaKızlar 3 aylık hamileyim ama balık yiyemiyorum kokusundan falanda midem bulanıyor ama bebek için de yemem lazım hamsi yesem bi zararı olurmu bazı balıkların tehlikeli olduğunu duydum ?
Somonun varmıSomon ve dip balıklarının zararı var canım. Hamsi yenmez mi yaaa![]()
Çok sukur canım evet bende hep araştırdım yenir yazıyordu oda yüzey balığı büyüklük olunca cıva yüksek falan diye düşünülüyor ama oda yüzey olduğu için hatta cıva en az somonDaymis ben hep somon yiyorunben somonu araştırmıştım. somonda yenir.
küçük balıkların bir zararı yok büyüklerdede bazı cinsleri zararlı sadeceKızlar 3 aylık hamileyim ama balık yiyemiyorum kokusundan falanda midem bulanıyor ama bebek için de yemem lazım hamsi yesem bi zararı olurmu bazı balıkların tehlikeli olduğunu duydum ?