Doğuma Hazırlık Hamilelikte hangi ayda kaç kilo aldınız

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
93
13
32
herkese merhaba ben 20+5 günlük hamileyim. Hamile kaldığım kiloyla aynı kilodayım hiç kilo almadım ki sürekli herşeyi yememe rağmen. 4 5 günde bir tuvalete çıkıyorum afedersiniz ama kabız değilim. Doktorada sormak hiç aklıma gelmedi ama acaba bebeğemi yarıyor herşey yoksa endişeleneyimmi büyüyomu bebeğim büyümüyomu doktora göre herşeyimiz çok iyi

6 aylık hamileyim toplamda 1 kilo aldım herşey yiyorum tabi dozunda bebeğe yarıyor tatlım endişelenmene gerek yok

10+4 üm tam 1 kilo aldım. sizi okuyunca moralim bozuldu şimdi. ben neden aldım da siz almadınız yaaaa

Canım bende senınle aynıyım.77 ile hamıle kaldım suan 75 kiloyum.bende 20 haftalık hamıleyım.senın en son adetın hangı gundü.bırde cınsıyetı bellimi bebişinin.

Benımkını 14.haftada kıza benzettıler.şimdiye kadar bacaklarını acmadı malesef.
Umarım bizimkide yanılmaz ama son iki üç muanede kesinmi kesinmi diye sordum önceliğimiz sağsalim doğup sağlıklı olması elbette ilk bebek olunca biraz heyecan oluyor. Defalarca baktı umarım yanılmamıştır

Canım ultrasyon resmını atabılırmısın?Sizinki kesınmıs acaba benım bebegıme benzıyormu.merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…