- 10 Mayıs 2018
- 130
- 93
- 13
- 32
- Konu Sahibi ceylancihangirr
-
Maşallah allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende öyle düşündüm6 aylık hamileyim toplamda 1 kilo aldım herşey yiyorum tabi dozunda bebeğe yarıyor tatlım endişelenmene gerek yok
Bünye meselesidir muhtemelen10+4 üm tam 1 kilo aldım. sizi okuyunca moralim bozuldu şimdi. ben neden aldım da siz almadınız yaaaa
Canım bende senınle aynıyım.77 ile hamıle kaldım suan 75 kiloyum.bende 20 haftalık hamıleyım.senın en son adetın hangı gundü.bırde cınsıyetı bellimi bebişinin.herkese merhaba ben 20+5 günlük hamileyim. Hamile kaldığım kiloyla aynı kilodayım hiç kilo almadım ki sürekli herşeyi yememe rağmen. 4 5 günde bir tuvalete çıkıyorum afedersiniz ama kabız değilim. Doktorada sormak hiç aklıma gelmedi ama acaba bebeğemi yarıyor herşey yoksa endişeleneyimmi büyüyomu bebeğim büyümüyomu doktora göre herşeyimiz çok iyi
Maşallah allah analı babalı büyütsünİkizlere hamileyim 88 kilo ile kaldım hamile yarın doğuma gidiyorum ilk 6ay 8kilo aldım daha sonra 6 kilo daha aldım 102 kilo ile gidicem doğuma inşallah
En son adet tarihim 9 haziran canım evet bizimki kızCanım bende senınle aynıyım.77 ile hamıle kaldım suan 75 kiloyum.bende 20 haftalık hamıleyım.senın en son adetın hangı gundü.bırde cınsıyetı bellimi bebişinin.
Maşallah allah analı babalı büyütsün şuanlık aynı kilodayım inşallah çok abartmamC ceylancihangirr
40+5te, toplamda 9 kg alarak doğum yaptım. Max 12 kg almaya özen gösterin. Fazlası size ve bebeğinize zarar
Aynen çok yakınmış canım bebeğinin cinsiyeti belli değilmiBenım adet tarıhımde 11 hazıran aramızda cok az varmıs
Benımkını 14.haftada kıza benzettıler.şimdiye kadar bacaklarını acmadı malesef.Aynen çok yakınmış canım bebeğinin cinsiyeti belli değilmi
Umarım bizimkide yanılmaz ama son iki üç muanede kesinmi kesinmi diye sordum önceliğimiz sağsalim doğup sağlıklı olması elbette ilk bebek olunca biraz heyecan oluyor. Defalarca baktı umarım yanılmamıştırBenımkını 14.haftada kıza benzettıler.şimdiye kadar bacaklarını acmadı malesef.
Canım ultrasyon resmını atabılırmısın?Sizinki kesınmıs acaba benım bebegıme benzıyormu.merak ettim.Umarım bizimkide yanılmaz ama son iki üç muanede kesinmi kesinmi diye sordum önceliğimiz sağsalim doğup sağlıklı olması elbette ilk bebek olunca biraz heyecan oluyor. Defalarca baktı umarım yanılmamıştır
Şimdi gördüm mesajını tatlım bu en sonki muamede çekildiCanım ultrasyon resmını atabılırmısın?Sizinki kesınmıs acaba benım bebegıme benzıyormu.merak ettim.
Saol canım allah isteyen herkese versinMasallah cok tatlı bır prenses.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?