Polymnia Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2019 1.647 3.899 133 26 Haziran 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur355 #21 Hayirligunler678 .!.: Seni şuan burda tekrar görüyorum çocuk demiyoruz 4-5 aydır demiştin hamilemisiiiiiinnn tebrik ederim çok sevindim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederimm evet 9 haftalık hamileyim, isteyen herkese nasip olsun inşallah
Hayirligunler678 .!.: Seni şuan burda tekrar görüyorum çocuk demiyoruz 4-5 aydır demiştin hamilemisiiiiiinnn tebrik ederim çok sevindim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederimm evet 9 haftalık hamileyim, isteyen herkese nasip olsun inşallah
A anonimuye Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2024 10 6 1 30 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur355 #22 Psisikmarul .!.: Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım Genişletmek için tıkla... Merhaba gittnz mi sonuc ne oldu acaba? Sorun yoktur inşallah
Psisikmarul .!.: Kızlar yedi haftalık hamileyim birkaç gündür sabahları mide bulantısı, acıkma gibi belirtiler yok her gün oluyor mu bu belirtiler korkmaya başladım Genişletmek için tıkla... Merhaba gittnz mi sonuc ne oldu acaba? Sorun yoktur inşallah
N nur355 Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2024 1.002 276 43 20 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur355 #23 anonimuye .!.: Merhaba gittnz mi sonuc ne oldu acaba? Sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... Evet gittim canım bi sıkıntı yok çok şükür midem bulantılarım hala var kaybolmamış yani zamanla azaldı
anonimuye .!.: Merhaba gittnz mi sonuc ne oldu acaba? Sorun yoktur inşallah Genişletmek için tıkla... Evet gittim canım bi sıkıntı yok çok şükür midem bulantılarım hala var kaybolmamış yani zamanla azaldı
bleny Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2024 50 10 3 35 12 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi nur355 #24 Birden kesilmekten kastınız ne ? Benim her gün gün boyunca devam ederdi ama bu gün hiç midem bulanmadı o kadar açıkcası … 11 haftalığım şuan
Birden kesilmekten kastınız ne ? Benim her gün gün boyunca devam ederdi ama bu gün hiç midem bulanmadı o kadar açıkcası … 11 haftalığım şuan