- 27 Kasım 2019
- 541
- 471
- 103
- 30
- Konu Sahibi yesil elma
-
Canım geçmiş olsun bende öyleyim inan sabah yataktan kalkmak istemiyorum sarı su kusacağım diye bende gözümde çok sevdiğim yemekleri karartım sağlıklı beslenemiyorum yumurta balık et aylardır ağzıma sürmüyorum evin kokusundan tiksinmişimKızlar Bugün tam 11 haftalık oldu hamileliğim. Prenses gibi bir hamileliğim olacak sanarken kül kedisine döndüm resmen. Hiç bişeyden keyif alamıyorum tüm yemeklerden tiksindim yemek görmek bile istemiyorum canım hiç bişey istemiyor zorla yiyorum resmen. Kusmaktan içim çıktı ilaçlar serumlar bile kâr etmiyor anı kurtarıyor. Var mı benim gibi olan ve 13 14 haftalarda geçen hiç bitmeyecek sanki doğurana kadar çekcem gibi geliyor lütfen geçsin artık
Sanada çok geçmiş olsun canımCanım geçmiş olsun bende öyleyim inan sabah yataktan kalkmak istemiyorum sarı su kusacağım diye bende gözümde çok sevdiğim yemekleri karartım sağlıklı beslenemiyorum yumurta balık et aylardır ağzıma sürmüyorum evin kokusundan tiksinmişimbende öyle ümit ediyorum umarım erkenden geçer diye bakalım
İnşallah canım Amin Fetal dna yapmanı istedimi canım doktorun ?Sanada çok geçmiş olsun canımzor gerçekten bide vicdan azabı çekiyorum yeterli beslenemediğim için ama onlar bizim kanımızla besleniyorlar zaten inşallah bir an önce atlatırız şu günleri sağlıkla kucağımıza alırız
Perşembe günü kontrolüm henüz bişey demedi 2 li tarama testi o zaman. Senden istedi mi ve yaptırdın mı?İnşallah canım Amin Fetal dna yapmanı istedimi canım doktorun ?
Benden istedi canım ikiz olduğu için ikili tarama olmaz bana ama Fetal istedi yapmayı düşünmüyorum ne olsa başım gözüm üstüne yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum kötü bişey çıkarsa Allah korusun bazen yanılmada olduğu için çevremde çok gördüm Detaylı ultrasyon yapacağım bir kaç ayaPerşembe günü kontrolüm henüz bişey demedi 2 li tarama testi o zaman. Senden istedi mi ve yaptırdın mı?
Anladım haklısın çok fazla yanılma payı oluyor böyle testlerin sonra kafa karışıklığıyla stresli bir hamilelik.. gayet sağlıklılar Allahın izniyle..Benden istedi canım ikiz olduğu için ikili tarama olmaz bana ama Fetal istedi yapmayı düşünmüyorum ne olsa başım gözüm üstüne yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum kötü bişey çıkarsa Allah korusun bazen yanılmada olduğu için çevremde çok gördüm Detaylı ultrasyon yapacağım bir kaç aya
Aynı durumdaydim koku hassasiyetim aşiriydi 3 aydan sonra geçti benimki umarım sizinde erkenden gecerKızlar Bugün tam 11 haftalık oldu hamileliğim. Prenses gibi bir hamileliğim olacak sanarken kül kedisine döndüm resmen. Hiç bişeyden keyif alamıyorum tüm yemeklerden tiksindim yemek görmek bile istemiyorum canım hiç bişey istemiyor zorla yiyorum resmen. Kusmaktan içim çıktı ilaçlar serumlar bile kâr etmiyor anı kurtarıyor. Var mı benim gibi olan ve 13 14 haftalarda geçen hiç bitmeyecek sanki doğurana kadar çekcem gibi geliyor lütfen geçsin artık
Yaaa ikiz mi bide Senın kiBenden istedi canım ikiz olduğu için ikili tarama olmaz bana ama Fetal istedi yapmayı düşünmüyorum ne olsa başım gözüm üstüne yapıp kendimi strese sokmak istemiyorum kötü bişey çıkarsa Allah korusun bazen yanılmada olduğu için çevremde çok gördüm Detaylı ultrasyon yapacağım bir kaç aya
Çok teşekkürler kuşum evet ikizYaaa ikiz mi bide Senın ki
Sağlıkla gelsinler Insallah sonrasında da Allah yardımcın olsun . Bol bol uyu buzluguna bol bol hazırlık yap çünkü sonrasında bebeklerden yapamıyorsun bende öyle oldu :)Çok teşekkürler kuşum evet ikiz
Aaayyy öylemi o zaman doğuma yakın sizden tüyo almam gerekecek acaba cinsiyeti kaçıncı hafta öğrendinz ve Fetal dna yaptırdnzmıSağlıkla gelsinler Insallah sonrasında da Allah yardımcın olsun . Bol bol uyu buzluguna bol bol hazırlık yap çünkü sonrasında bebeklerden yapamıyorsun bende öyle oldu :)
Çok geçmiş olsun hamilelikte prilam diye bir bulantı ilacı var bitkisel bir ilaçmış doktorum öyle söylemişti sizde doktorunuza danışın belki verir benim kurtarıcım olmuştu eğer ilaçlar etki etmiyorsa elma, patates haşlaması tüketebilirsiniz onlar bir nebze de olsa iyi geliyor insanaKızlar Bugün tam 11 haftalık oldu hamileliğim. Prenses gibi bir hamileliğim olacak sanarken kül kedisine döndüm resmen. Hiç bişeyden keyif alamıyorum tüm yemeklerden tiksindim yemek görmek bile istemiyorum canım hiç bişey istemiyor zorla yiyorum resmen. Kusmaktan içim çıktı ilaçlar serumlar bile kâr etmiyor anı kurtarıyor. Var mı benim gibi olan ve 13 14 haftalarda geçen hiç bitmeyecek sanki doğurana kadar çekcem gibi geliyor lütfen geçsin artık
Yaptırmadım yani aldırmayı dusunur musunuz dedi hayır dedim sağlıksız doğarsa bilmek ister misiniz dedi bende doğduktan sonra engelli olursa havale falan gecırırse atacak değilim herşey Allahtan dedim yaptırmayın o zaman dediAaayyy öylemi o zaman doğuma yakın sizden tüyo almam gerekecek acaba cinsiyeti kaçıncı hafta öğrendinz ve Fetal dna yaptırdnzmı
Ya çok iyi erkenden öğrenmişsnz benimde 20 sinde kontrolüm var 12 haftalık olmuş olurum o zamana ümit ediyorum öğrenirim diye ama ikiside hemen belli Oldumu bende Fetal da kararsızım yapmayı düşünmüyordum burda konu açtım yaptırın çoğu kişi dedi yapacağım sanırımYaptırmadım yani aldırmayı dusunur musunuz dedi hayır dedim sağlıksız doğarsa bilmek ister misiniz dedi bende doğduktan sonra engelli olursa havale falan gecırırse atacak değilim herşey Allahtan dedim yaptırmayın o zaman dedi
12. Hafta öğrendık cinsiyetlerını
Yapmadığım hiç bişey kalmadı özellikle prilam hiç işe yaramadı 2 doz almama rağmen aynı anda sadece aşırı uyku hali yaptı. Hep hafif şeyler yiyorum zaten aynen dediğiniz gibi patates,elma,muz gibi şeyler sadece etkisini gördüğüm Zofer benim o biraz etki ediyor oda tamamen kesmiyor. Az kaldı diyerek kendimi avutuyorum inanınÇok geçmiş olsun hamilelikte prilam diye bir bulantı ilacı var bitkisel bir ilaçmış doktorum öyle söylemişti sizde doktorunuza danışın belki verir benim kurtarıcım olmuştu eğer ilaçlar etki etmiyorsa elma, patates haşlaması tüketebilirsiniz onlar bir nebze de olsa iyi geliyor insana
2. Trimesterla birlikte yavaş yavaş bitiyor. Prilam bende hiçbir işe yaramadı. Prizin var bir de. O da yaradı mı yoksa benim kusmalarımın şiddeti mi azaldı tam anlamadımKızlar Bugün tam 11 haftalık oldu hamileliğim. Prenses gibi bir hamileliğim olacak sanarken kül kedisine döndüm resmen. Hiç bişeyden keyif alamıyorum tüm yemeklerden tiksindim yemek görmek bile istemiyorum canım hiç bişey istemiyor zorla yiyorum resmen. Kusmaktan içim çıktı ilaçlar serumlar bile kâr etmiyor anı kurtarıyor. Var mı benim gibi olan ve 13 14 haftalarda geçen hiç bitmeyecek sanki doğurana kadar çekcem gibi geliyor lütfen geçsin artık
En büyük avuntum şuan o bi an önce bitmesii Prilam bende de bir işe yaramadı 2 doz alıyordum aynı anda ona rağmen Zofer biraz etki ediyor o da midem hiç bi şekilde rahat olmuyor hep bir doluluk bi tuhaflıklar2. Trimesterla birlikte yavaş yavaş bitiyor. Prilam bende hiçbir işe yaramadı. Prizin var bir de. O da yaradı mı yoksa benim kusmalarımın şiddeti mi azaldı tam anlamadımYine de kusuyorum yani İlk gebeliğimde 16. Haftaya kadar sürmüştü. Bu da yakın zamanda biter diye ümit ediyorum
İkili üçlü testlerde sorun çıkmayınca ben biraz rahatladım . İkiside belli oldu :)Ya çok iyi erkenden öğrenmişsnz benimde 20 sinde kontrolüm var 12 haftalık olmuş olurum o zamana ümit ediyorum öğrenirim diye ama ikiside hemen belli Oldumu bende Fetal da kararsızım yapmayı düşünmüyordum burda konu açtım yaptırın çoğu kişi dedi yapacağım sanırım
Bir iki haftaya çok rahatlarsınız benimde öyle olmuştu sonra iştahınız açılır merak etmeyin benimde öyle olmuştuYapmadığım hiç bişey kalmadı özellikle prilam hiç işe yaramadı 2 doz almama rağmen aynı anda sadece aşırı uyku hali yaptı. Hep hafif şeyler yiyorum zaten aynen dediğiniz gibi patates,elma,muz gibi şeyler sadece etkisini gördüğüm Zofer benim o biraz etki ediyor oda tamamen kesmiyor. Az kaldı diyerek kendimi avutuyorum inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?