Hamilelikte hic kilo almasak bile bebek bizden beslenirmi?

Ben bu konuyu hem doktoruma hem diyetisyene sordum kilo almak ödem olarak kilon artarsa zaten almamış oluyorsun yağ olarak artarsa kilo oluyor çünkü ödem doğum ve hemen sonrası gidiyor dediler buna göre bende tartıda 2 kg fazlayım ama yağ ölçümümde hiçbir fark yok almadım zaten bebek depodan tüketirmiş bence endişelenme
benim depoda cok var zaten :) 150 boyla 56 kiloyum masallah. Hahaha

Merhaba Bayanlar,
benim merak ettigim bir konu var. Acaba hamilelik boyunca cok hatta hic kilo almasak bebekte gelisme olmazmi yani bizden beslenmezmi? Yoksa hic kilo almazsak cocuktami gelismez hic?
Hic bi bilgim yok merak ettm sizelere sorayim dedim.
Hic kilo almadan bebegi besleyebilme ihtimaliniz yok.En az 9 kilo almak gerekiyor

Arkadaşlar, bende 46 kg ile hamile kaldım ve şuanda 25 haftalık hala 46 kg dayım. Sizce normal mi bu acaba? Boyum 162cm.

Ben ikinci gwbwligimde sadece 3 kilo aldim ve bebegim 3.350 gr dogdu
Tebrik ederim sizi bünye metabolizma meselesi galiba heralde pek.yemediniz ya da yediniz de vücut depo etmedi biz de tam tersi az yemeyle vucut depo etmeye calişiyor hic kilo almamak degilde 9 kilo bile alsam hedefime ulasmıs olucam insallah

Arkadaşlar, bende 46 kg ile hamile kaldım ve şuanda 25 haftalık hala 46 kg dayım. Sizce normal mi bu acaba? Boyum 162cm.
35.haftadayım 6-7 kilo aldım toplamda. Sizin haftalarınızda 1 kilo almıştım sanırım. Doktorum da 25.haftadan sonra alınır demişti. Gerçekten de öyle oldu.

Tebrik ederim sizi bünye metabolizma meselesi galiba heralde pek.yemediniz ya da yediniz de vücut depo etmedi biz de tam tersi az yemeyle vucut depo etmeye calişiyor hic kilo almamak degilde 9 kilo bile alsam hedefime ulasmıs olucam insallah
Tesekkur ederim aslinda ilk alti ay 6 kilo verdim hic yiyemedim desem yeridir

Hamileligimde 5 kilo aldim bebegim 3.800 dogdu beslenmeme cok dikkat etmistim ama hamileyim diye geceleri aciksam dahi kalkip yememistim abartmadim yani.. Normal hayatta nasil isem o sekikde devam ettim hamurisi abur cubur sekerli gidalar hic tuketmedim. Ben aman az kilo alayim derdinde degildim riskli bir gebelik gecirdim surekli yatiyordum kalkmam yasakti kabiz olmam yasakti oyuzden dikkat etmistim. Dogumdan sonra butun vitamin ve mineraller sifira indi ayakta dirmakta bebegime bakmakta zorlaniyorum cok cabuk yoruluyorum bence az kilo almak icin ugrasmayin saglikli beslenin gelen kilo olsun dogumdan sonra hepsi gidiyor zaten

Hamileligimde 5 kilo aldim bebegim 3.800 dogdu beslenmeme cok dikkat etmistim ama hamileyim diye geceleri aciksam dahi kalkip yememistim abartmadim yani.. Normal hayatta nasil isem o sekikde devam ettim hamurisi abur cubur sekerli gidalar hic tuketmedim. Ben aman az kilo alayim derdinde degildim riskli bir gebelik gecirdim surekli yatiyordum kalkmam yasakti kabiz olmam yasakti oyuzden dikkat etmistim. Dogumdan sonra butun vitamin ve mineraller sifira indi ayakta dirmakta bebegime bakmakta zorlaniyorum cok cabuk yoruluyorum bence az kilo almak icin ugrasmayin saglikli beslenin gelen kilo olsun dogumdan sonra hepsi gidiyor zaten
5 kilo cidden az ama dr lar 8 in altini dogru bulmuyor da benimde beslenmem gebelik.oncesi ile aynı azcik ipin ucunu kacırayım 1 kilo ya dayaniyor artıs bunye meselesi iste hani su icsem yariyor derler ya onlari cok iui anlamaya basladım

5 kilo cidden az ama dr lar 8 in altini dogru bulmuyor da benimde beslenmem gebelik.oncesi ile aynı azcik ipin ucunu kacırayım 1 kilo ya dayaniyor artıs bunye meselesi iste hani su icsem yariyor derler ya onlari cok iui anlamaya basladım
Benimde tam tersi ne yesem kilo alamazdim normal hayatimda hamilelikte de biraz o etkili oldu galiba.. Ben doktorumuza her gittigimde ben neden kilo almiyorum diye soruyordum bebegin kilo aliyor sen alma ne yapacaksin kiloyu diyordu..Bizim birde iri bebek durumumuz vardi bebegim 2 3 hafta önde gidiyordu gelisimi oyuzden cok kilo almami istemiyordu doktorumuz..Bende serklajliydim bebek kilo aldikca dikise baski yapacakti cunku..

23. Haftayı bitirdim toplam 2 kilo aldım doktorum sorun olmadığını söyledi endişelenme arkadaşım hiç kilo almamıştı hamileliğinde çocuk gayet sağlıklı doğdu.

Back
X