hamilelikte hint kınası..

ToprakAnA2014

ToPRaK uRaS <3
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
928
84
73
merhaba hanımlar ...

biliyorum burası yeri değil ,editörlerden özür dilerim şimdiden...
nasıl olsa taşınacak konu ama hızlı cevap alma adına buraya yazıyorum...
ben 7 haftalık gebeyim hazırsızlık yakalandığım için saçlarımın rengi açılmıştı ( siyaha boyuyorum normalde.), e üstelik uzadılarda malum ırsi olarak ( henüz beyazlayacak kadar yaşlı olmasamda :1::1::1:)saçlarımda aşırı beyazlar var...

bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim kızlar hint kınasının gebelikte bir sakıncası var mı ?
boyasam hint kınasıyla bir sorun olur mu?
2 ay kadar daha böyle gezmek çok canımı sıkıyor da:18::18::18:

vakit ayırdığınız için teşekkür ederim:16::16:

Normal boya zarari yok ama hint kinasi kesinlikle yasak cunki icindeki maddeler cok zararli kendim arastirmistim hamilelimde boyadim bende bizim ailede de irsi beyaz sac bendede cok asiri var henuz 28 yasimdayim, sakin boyama sacini hint kinasayli arkadasim

Normal boya zarari yok ama hint kinasi kesinlikle yasak cunki icindeki maddeler cok zararli kendim arastirmistim hamilelimde boyadim bende bizim ailede de irsi beyaz sac bendede cok asiri var henuz 28 yasimdayim, sakin boyama sacini hint kinasayli arkadasim

bende normal boyanın daha zararlı olduğunu biliyordum ..off şimdi daha çok karıştı kafam:18::18:

en iyisi beyazlarla yaşamaya alışmak sanırım:43:

yardımın için teşekkür ederim canım sağol:16::16
:

bende normal boyanın daha zararlı olduğunu biliyordum ..off şimdi daha çok karıştı kafam:18::18:

en iyisi beyazlarla yaşamaya alışmak sanırım:43:

yardımın için teşekkür ederim canım sağol:16::16
:

Benim drum öle yasakçı biri değil konusunda da çok iii ve doğuma kadar bi tek saç boyamaya kesinlikle yasak bi de a vitamini içeren kozmetikler

Back
X