- 5 Şubat 2016
- 1.549
- 1.235
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya çok utanıyorum dışarı çıkmaya doktor randevum var 1 hafta sonra napıcam bilmiyorum kaş kalemiylede boyadım ama çok belli oluyor çok pişmanım inşallah bir an önce uzarlar yaaay allah korusun inşallah bişi olmaz çıkarlar geri neden çıkmasın :) biraz geç çıkar belki bende geç çıkıyır ama çıkıyor :)
kakkül kes istersen sorun olmazsa sana çılgınca bir durum :) ama üzülme düzelmeyecek bir durum değil sarımsak önerirdim ama hamilelikte zararlı mı yararlı mı olur bilinmez doğal akışına bırak :) gülerek hatırlarsın bir gün bunu hamileliğimin unutulmaz anısı :)Ya çok utanıyorum dışarı çıkmaya doktor randevum var 1 hafta sonra napıcam bilmiyorum kaş kalemiylede boyadım ama çok belli oluyor çok pişmanım inşallah bir an önce uzarlar yaa
Kesinlikle unutmayacağım bir durum . eşim bile çok dalga geçti birdaha asla yapmam nöyle birşeyi .kakkül kes istersen sorun olmazsa sana çılgınca bir durum :) ama üzülme düzelmeyecek bir durum değil sarımsak önerirdim ama hamilelikte zararlı mı yararlı mı olur bilinmez doğal akışına bırak :) gülerek hatırlarsın bir gün bunu hamileliğimin unutulmaz anısı :)
Bir anlık bi cesaret işte bende çok şaşkınım malesef hastalıkşı gibi görünüyorum resmen tövbe tövbeBu ne cesarettir yarabbi
inşallah erkenden çıkarlar :) üzülme sakın eşin şakalaşır tabi :) çok normalKesinlikle unutmayacağım bir durum . eşim bile çok dalga geçti birdaha asla yapmam nöyle birşeyi .
İnşallah canım yaa . onada eylence oldu .inşallah erkenden çıkarlar :) üzülme sakın eşin şakalaşır tabi :) çok normal
hamileyken tuyler daha çabuk uzarmis.hatta bunu belirti bile sayiyolarmiz.ama kaşlarda dahil mi bilemem.sarimsagi ikiye bol sur daha cabuk cikar canim :)Kızlar 18 haftalık hamileyim ve bir salaklık yaptım kaşlarımı jilete vurdum tamamen daha güzel çıksınlar diye ama korkuyorum hamilelikte hormonlar değiştiği için kaşlarım ya tekrar çıkmazsa diye lütfen bilgisi olan yardım etsin ????
Kesinlikle deniycem sürmediğim şey kalmadı zatenhamileyken tuyler daha çabuk uzarmis.hatta bunu belirti bile sayiyolarmiz.ama kaşlarda dahil mi bilemem.sarimsagi ikiye bol sur daha cabuk cikar canim :)
Ya kaşlarım sarı ve şeftali tüyü gibi kıl değil yani hep boyamak zorunda kalıyordum seyrek çünkü o yüzden belki dahada gürleşir diye düşünmüştüm o yüzden canım yaneden jiletledin onu anlamadm ben
benim kaslarim ve saclarim hamilelikte dokuluo dogumdann sona duzene girio ins seninkilerde bian once cikar
ben sarmisagi biliyorm vallah bi dene hatta sarmsagi bu sac kiran icin kullaniyolar daha cabuk cikratiyims insallah ise yarar canimKesinlikle deniycem sürmediğim şey kalmadı zaten
İnşallah canım sağolben sarmisagi biliyorm vallah bi dene hatta sarmsagi bu sac kiran icin kullaniyolar daha cabuk cikratiyims insallah ise yarar canim
hastalıkşı gibi görünüyorum resmen tövbe tövbe
İnşallah canım bende ağlasam mı gülsem mi bilemedim :)bu yorumun beni gülümsetti canım yainş en kısa zamanda daha gür çıkar da boşuna kesmemiş olursun
![]()
gül gül Rabbim hastalık vermesin :) bebişini de sağsalim al kucağına inş hamilelik hatırası diye doğunca anlatırsın onadaİnşallah canım bende ağlasam mı gülsem mi bilemedim :)
Ay inşallah çıkar yoksa böyle dayanamam kaş ektiririm heraldeCanm okuyunca hayret ettim dogrusu hormonlar neler yaptryor canm benim bildgm jilet hemen çıkartıyor üzülme ckar hemen :)