Hamilelikte idrar kaçırma

MlsDgr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
6
0
1
33
Merhabalar ben 18+1 hamileyim cok sık tuvalete cikiyorum ve gülerken öksürürken istemsiz idrarimi bi kac damla kaciriyorum 2 gundur oldu. Son aylarda olabilecegini biliyodum ama benim icin cok erken degil mi? Cok moralim bozuldu agladim aglicam basindan boyle bisey gecen var mi? Normal mi degil mi bilmiyorum ilk gebeligim yardimci olursaniz cok sevinirim. Yapmam gereken bisey var mi onu da bilmiyorum cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Benimde öyle oluyor canım. İlk başlarda istifra ederken çok oluyordu. Sonra oksurunce, hapsirincada oluyor. İki hafta önce doktora gittim, sepsis olabilir ama olsa bile hamilesin ilaç yazamam dedi. Tahlil sonuçlarında birşey çıkmadı .
Çok rahatsız bir durumda doktor da şuan çözüm onermedi yani

Seninle cok yakın gunlerimiz bende alerjik bunyeliyim ve bu havalarda surekli hapşırmam oluyor ve her seferinde kacirma oluyor cok kafana takma hepimizde ayni seyler oluyor asagi yukari :)

Merhabalar ben 18+1 hamileyim cok sık tuvalete cikiyorum ve gülerken öksürürken istemsiz idrarimi bi kac damla kaciriyorum 2 gundur oldu. Son aylarda olabilecegini biliyodum ama benim icin cok erken degil mi? Cok moralim bozuldu agladim aglicam basindan boyle bisey gecen var mi? Normal mi degil mi bilmiyorum ilk gebeligim yardimci olursaniz cok sevinirim. Yapmam gereken bisey var mi onu da bilmiyorum cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden tesekkur ederim.

Bendede aynı haftalarda başladı, şimdi çok daha kötü oldu. Doktoruna bir danış belkide tedavi edilir ben pek önemsememiştim çünki bir çok hamile kadında oluyor.

Back
X