hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu

9 haftalıkken bende de çıktı enfeksiyon doktorum antibiyotik verdi ve bebeğe bir zararı olmayacağını söyledi 5 gün kullandım, bir dahada olmadım ,ama bildiğim kadarı ile enfeksiyonun bebeğe ilaç kullanmaktan daha zararı var erken dönemlerde düşüklere sebeb oluyor, benim enfeksiyondan dolayı kasıklarım çok ağrıyordu ve akıntımın rengi kahveye dönmüştü baya ilerlemişti yani .doktorunuz ne derse dinlemekte fayda var bence

Bende ağrı yok, bişi yok, herhangi bi rahatsızlık da hissetmiyorum bu konuda, bu normal mi peki? Çünkü enfeksikyon yada iltihaplanma evlenmeden önce de vardı bende ama feci bişeydi, wc den çıkamıyodum, yanma hissi delirtiyordu. Arada ağrı oluyodu. Ama şuan hiç bişeyim yok ne ağrı ne hiç bişi...

belki seninki o kadar ilerlememiştir canım bilemiyorumm ama benimkinde üreme vardı ...

Kizlaar ben de yeni uyeyim bende de asiri derecede kasikta agri var ve idrarimi çok rahat yapamıyorum doktorumu aradim idrar tahlili yaptırmami istedi bugun gidicem ona göre ilac vericek

İdrar yolu için antibiyotik kullaniyorum inş bi zarari olmaz ...

merhaba. bende 35 haftalık hamileyim. 15 gün önce idrar yolu enfeksiyonu var dedi doktorum. hamilelerde sık olur dedi. tek kullanımlık ilaç verdi. bugün tekrar test yaptırdım biraz daha artmış. bakalım ne dicek .

Bayanlar bana da yardımcı olurmusunuz 4+2 haftalık hamileyim beta hgc 314 çıktı ama ben aynı zamanda idrar yolu enfeksiyon oldum bugün doktora gittik antibiyotik verdi sizce kullanmalımıyım çok endişeliyim

Bayanlar bana da yardımcı olurmusunuz 4+2 haftalık hamileyim beta hgc 314 çıktı ama ben aynı zamanda idrar yolu enfeksiyon oldum bugün doktora gittik antibiyotik verdi sizce kullanmalımıyım çok endişeliyim
İdrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmanız gerekir. Kullanmazsanız bebeğe ve size zararı olur. Hamilelikte kullanılabilecek güvenli antibiyotikler var, onlardan yazmıştır doktorunuz.

benim ilk hamileligimde ilk aylardan baslamisti ve cok buyuk rahatsizlik boyutundaydi surekli kasinti idrarda yanma akinti eger daha once temeli felan varsa hamilelikte cok tetiklenen bir durum diye biliyorum tek kullanimlik ilac kullandim bol su icme ilik suyla taharet utulu bez koyma v.s hepsini denedim bir ay geciyor gibi oluyor az bir usumede enfesiyonda tekrar ediyordu benimki nerdeyse dokuz aya yakin ilac kullandim her seferinde farkli verdi ama bir cogunun ilk dort ay sonra kendiliginden geciyormus insallh seninkide gecer gecmis olsun saglikla bebegine kavusursun insallh

Merhaba ben 22 haftalık hamileyim kasıkla bacağımın birleştiği yerde acı hissim var yürürken topallamama sebep oluyor. Dr.a telefonda sordum idrar yolu enfeksiyonu dedi. Kasıklarmda özellikle yattığımda sağdan sola dönerken acı çekiyorum. dün gece de ateş üşüme titreme ve vücudumda feci bi ağrı oldu. ama wc de yanma v.s gibi bişi yok. sizlerde de oldu mu acaba? dr.a gitmedim bebeğe zararı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…