HAMİLELİKTE İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRABİLİR MİYİZ? ??

tamamdır :)

1 yıl sonra oldu Can'ım ama muhtemelen yumurtlama günlerini kaçırıyorduk ve bir de prolaktin hormonum yüksekmiş , yanlış doktora gidince ekstradan bekledik sonra doktor değiştirdim o hormon için bi ilaç verdi o ay bi de yumurta çatlatma iğnesi çok şükür hamile kaldım .. Darısı başına inşallah

Yanlış doktor derken dogru olan doktor hangi alandaki doktor ? Duzenli mi adet goruyorsun canim genelde 30 gunde bir goruyorsan adet basladiktsn sonra adet baslangic gununu sayarak 14 16. Gunleri muhtemel yumurtlama tarihleri oluyormus hic bilgin yokmuydu bu konuda?

Yanlış doktor derken Can'ım kadın doğumcu yine ama Ada'm testlerimi bile doğru düzgün yapmamış .. O yüzden yanlış dedim .. Adetim çok düzenliydi benim o yüzden bi kaç tane adet takviminden ortalama yumurtlama günlerini biliyordum ama eşim De ben de yığın çalışıyorduk o yüzden düzenli ilişki pek olmuyordu .. O yüzden muhtemelen kaçırıyordum yumurtlama günlerimi dedim .. Ve buna en güzel çarede yumurta çatlatma iğnesi oldu :)

He simdi anladim :) ay insallah tutar da hamis kaliriz birlikte buyuturuz bebislerimizi

benim yüzümüde lazer çoğalttı

Bende igneli epilasyon yaptiriyordum ve gebe oldugumu ogrendim doktoruma sordum zarari olmusmudur diye doktor igneli epilasyon bebege zarar vermez dedi ben yine de iki farkli dr a daha sordum zarari asla olmaz dediler devam edebilirmiyim diye sordum devam edebilirsin uc ay dolunca dayanabildigin kadar devam edebilirsin ama son iki uc ay kala gobek ve gogus ucu cevresine yaptirma hassaslasiyor acidan kasilabilirsin dediler peki aranizda hamileliginde devam eden oldumu arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…