HAMİLELİKTE İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRABİLİR MİYİZ? ??

Acimiyor desem yalan olur ama sonu güzel olacak ümidi ile her ay 1 saate yakin dediginiz gibi her bir kil kokune tek tek elektrik akimi veriyor kil kokunu yakiyor ve sonrasi tahrip olan kil kokunu cimbizla aliyor. Cimbizla alininca hic hissetmiyorum cunku kil kökü yanmis oluyor. Bence koltuk altini cok sorun etmeyin hem kucuk bi alan hemde agdayla veya kremle alsaniz da olur onemli olan genital kisim :/ O zaman haberlerinizk bekliyorum lutfen burda da paylasin doktor onerisini :)
tamamdır :)

Oh iyi bari ya bende oyle yaparim olmadi napayim asagisini goremezsem de skinti olmaz orasi nasilsa dogumda acilacak insallah sorunsuz hamilelik ve normal dogum olursa onemli olan ust kisim goze batiyor :) canim kac ay sonrasinda oldu ki ? Ben evleneli kasimda 3 yil olacak ama ben agir akne ilaci kullandigim icin hep korunduk erteledik cocuk isini cunku doktor cok soyledi kesinlikle hamile kalma cocuk %100 ozurlu olur dedi (yine rabbim bilir) ama ilac cok agirdi riske atilacak bi konu olmadigj icin hiic dusunmedik. Simdi ilac biteli 2 yil olacak doktor 3 yil yapma dedi ama nette cok arastirdim kimisine doktoru 2 yil kimisine 6 ay kimsine 1 ay sonra yapabilirsin vucuttan coktan atilir diyende varmış. Sagolsunlar bu sitede bu konuyu da konusan olmus. Bi bayan 8 ay sonra hamilr kalmis akne ilacindan sonra ve cocugum sapasaglam deyince artik ertelemek istemedim ve vucuttsn coktan atilmistir diye dusunuyorum ya az buz zaman degil hangi ilac bu kadar yil kalir vucutta dimi ama Allahin izniyle :)
1 yıl sonra oldu Can'ım ama muhtemelen yumurtlama günlerini kaçırıyorduk ve bir de prolaktin hormonum yüksekmiş , yanlış doktora gidince ekstradan bekledik sonra doktor değiştirdim o hormon için bi ilaç verdi o ay bi de yumurta çatlatma iğnesi çok şükür hamile kaldım .. Darısı başına inşallah ;)

1 yıl sonra oldu Can'ım ama muhtemelen yumurtlama günlerini kaçırıyorduk ve bir de prolaktin hormonum yüksekmiş , yanlış doktora gidince ekstradan bekledik sonra doktor değiştirdim o hormon için bi ilaç verdi o ay bi de yumurta çatlatma iğnesi çok şükür hamile kaldım .. Darısı başına inşallah :KK66:
Yanlış doktor derken dogru olan doktor hangi alandaki doktor ? Duzenli mi adet goruyorsun canim genelde 30 gunde bir goruyorsan adet basladiktsn sonra adet baslangic gununu sayarak 14 16. Gunleri muhtemel yumurtlama tarihleri oluyormus hic bilgin yokmuydu bu konuda?

Yanlış doktor derken dogru olan doktor hangi alandaki doktor ? Duzenli mi adet goruyorsun canim genelde 30 gunde bir goruyorsan adet basladiktsn sonra adet baslangic gununu sayarak 14 16. Gunleri muhtemel yumurtlama tarihleri oluyormus hic bilgin yokmuydu bu konuda?
Yanlış doktor derken Can'ım kadın doğumcu yine ama Ada'm testlerimi bile doğru düzgün yapmamış .. O yüzden yanlış dedim .. Adetim çok düzenliydi benim o yüzden bi kaç tane adet takviminden ortalama yumurtlama günlerini biliyordum ama eşim De ben de yığın çalışıyorduk o yüzden düzenli ilişki pek olmuyordu .. O yüzden muhtemelen kaçırıyordum yumurtlama günlerimi dedim .. Ve buna en güzel çarede yumurta çatlatma iğnesi oldu :)

Yanlış doktor derken Can'ım kadın doğumcu yine ama Ada'm testlerimi bile doğru düzgün yapmamış .. O yüzden yanlış dedim .. Adetim çok düzenliydi benim o yüzden bi kaç tane adet takviminden ortalama yumurtlama günlerini biliyordum ama eşim De ben de yığın çalışıyorduk o yüzden düzenli ilişki pek olmuyordu .. O yüzden muhtemelen kaçırıyordum yumurtlama günlerimi dedim .. Ve buna en güzel çarede yumurta çatlatma iğnesi oldu :)
He simdi anladim :) ay insallah tutar da hamis kaliriz birlikte buyuturuz bebislerimizi :dua:

Ben 1 yil kadardir gidiyorum yüzüm icin her ay gidip 45 50dk.yaptiriyorum ama hamilelik dusundugum icin tedavi yarida kalmasin diyorum eger baska biseyle alirsam hoop basa doner o yuzden tamamen bitene kadar kendi yontemlerimle almamam lazim. Zaten nolduysa o lazerden dolayi boyle yuzum tuylendi nomalde hic belli olmayan ayva tuylerim vardi komple vucut paketi alinca yuzumede saf gibi yaptirdim ayva tuyleride gider bebek poposu gibi olurum umidiyle simdi resmen belli oluyor o tuylerin rengi koyulasti mahfetti :/
benim yüzümüde lazer çoğalttı

Bende igneli epilasyon yaptiriyordum ve gebe oldugumu ogrendim doktoruma sordum zarari olmusmudur diye doktor igneli epilasyon bebege zarar vermez dedi ben yine de iki farkli dr a daha sordum zarari asla olmaz dediler devam edebilirmiyim diye sordum devam edebilirsin uc ay dolunca dayanabildigin kadar devam edebilirsin ama son iki uc ay kala gobek ve gogus ucu cevresine yaptirma hassaslasiyor acidan kasilabilirsin dediler peki aranizda hamileliginde devam eden oldumu arkadaslar

Back
X