HAMİLELİKTE İĞNELİ EPİLASYON YAPTIRABİLİR MİYİZ? ??

Bana kalsa tuyler gitsin diye 2 saat de yatarim o masaya ama estetisyenim en fazla 1saat oneriyor cildi yormamak icin en tabiki aciyor ama tuy kil derdi bitecek diye katlaniyorum. Hamile kalirsam da 15dk.falan yaptiririm ayda 1 gitsem sorun olmaz insallah tabi once hamile kalmam gerekiyor rabbim nasip ederse insallah doktora danisirim igneliyi ve genital icin agdayi :)
Iyi anlıyorum seni dedigin gibi önce bebişe yoğunlaş sonra bakarsın kıla tüye boşver :KK49:hakkımızda hayırlısı iyi şanslar :KK54:

Iyi anlıyorum seni dedigin gibi önce bebişe yoğunlaş sonra bakarsın kıla tüye boşver :KK49:hakkımızda hayırlısı iyi şanslar :KK54:
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim teşekkür ediyorum. Hamilelik olursa burdan paylasirim insallah :))

gebelikle birlikte fışkırdı o_O
He hormonlardan mi fiskirdi diyosun eee doktora sordun mu normaldir o canim dogumdan sonra 2 3 aya dokuluyomus o cikanlar diye duymustum ne kdr dogru bilemiyorumm. Ee sen ne ile aliyosun hamilelikte

Evet Can'ım , ağdacısı onun ağda kutusunu ayrı tutuyormuş enfeksiyon riski olmasın diye hep gitmiş.. Benim 6. Ayım evde kendim yapıyorum hala
6 aylik Gebesin ve
Ilk aydan beri aliyo musun ay maşallah ya. Ilik agda ile mi aliyosun evde kendin bez yardimi ile yoksa sır agda mi ?

6 aylik Gebesin ve
Ilk aydan beri aliyo musun ay maşallah ya. Ilik agda ile mi aliyosun evde kendin bez yardimi ile yoksa sır agda mi ?
Can'ım veet in ılık ağdasını alıyorum o yoksa sesu da olabilir , hazır ağda bezleri bir de spatula.. Tüyleri kısaltıyorum eğer uzunsa ,yoksa daha çok acıyor , tv yi , klimayı açıyorum yavaş yavaş kendimi kasmadan , alıyorum ve en önemlisi bence; aynı yerden iki kez geçmiyorum , zaten ilk seferde 100 95 ini alıyor , diğer türlü Can'ının yanması ikiye katlanır .. Çok şükür bir sıkıntı olmadı

Can'ım veet in ılık ağdasını alıyorum o yoksa sesu da olabilir , hazır ağda bezleri bir de spatula.. Tüyleri kısaltıyorum eğer uzunsa ,yoksa daha çok acıyor , tv yi , klimayı açıyorum yavaş yavaş kendimi kasmadan , alıyorum ve en önemlisi bence; aynı yerden iki kez geçmiyorum , zaten ilk seferde 100 95 ini alıyor , diğer türlü Can'ının yanması ikiye katlanır .. Çok şükür bir sıkıntı olmadı
O zaman masallah diyim canim ne guzel alt kisimlarini da alabiliyo musun gobekten dolayi zor oluyordur? Ya kontrole hafif tuylu gitsek nolur ki benim yogun tuylu illa puruzsuz mu olmasi lazim :/ killi olmasin tabiki ama hafif tuylu olsa nolcak kendi kendime gazi veriyorum :)

O zaman masallah diyim canim ne guzel alt kisimlarini da alabiliyo musun gobekten dolayi zor oluyordur? Ya kontrole hafif tuylu gitsek nolur ki benim yogun tuylu illa puruzsuz mu olmasi lazim :/ killi olmasin tabiki ama hafif tuylu olsa nolcak kendi kendime gazi veriyorum :)
Valla Can'ım zaten ilk Zaman'larda ki pürüzsüzlüğü yakalamak için inan hiç enerjim yok , kendimi kasarak çocuğu riske atamam doktorların pek umrunda olduğunu da sanmıyorum hafif tüylerin , temiz gittikten sonra hafif tüyden bişi olmaz herhalde :)alıyorum Can'ım ama hafif kalıyordur olduğu kadar olmadığı kader:halay:zaten artık bana alttan bakmıyo ama nolur nolmaz diye görebildiğim kadar alıyorum , karnım çok büyük değil Can'ım o yüzden büyük çoğunluğu görebiliyorum ..

Valla Can'ım zaten ilk Zaman'larda ki pürüzsüzlüğü yakalamak için inan hiç enerjim yok , kendimi kasarak çocuğu riske atamam doktorların pek umrunda olduğunu da sanmıyorum hafif tüylerin , temiz gittikten sonra hafif tüyden bişi olmaz herhalde :)alıyorum Can'ım ama hafif kalıyordur olduğu kadar olmadığı kader:halay:zaten artık bana alttan bakmıyo ama nolur nolmaz diye görebildiğim kadar alıyorum , karnım çok büyük değil Can'ım o yüzden büyük çoğunluğu görebiliyorum ..
Doktora sormusmuydun canim sen ağda yi ? Valla cok soru sordum kusura bakma ama merak iste sanki hamileyim de :/ bi umit iste hamilelik oncesi herseyi ogrenip ona gore hareket etmek istiyorum. Ovulasyon donemi vs.cok sey ogrendim burdan ogrenmeye de devammm :)

Doktora sormusmuydun canim sen ağda yi ? Valla cok soru sordum kusura bakma ama merak iste sanki hamileyim de :/ bi umit iste hamilelik oncesi herseyi ogrenip ona gore hareket etmek istiyorum. Ovulasyon donemi vs.cok sey ogrendim burdan ogrenmeye de devammm :)
Sor Can'ım nolcak :) açıkcası sormadım , çünkü benden daha pimpirikli arkadaşlarım 9 ay boyunca yapınca sormak aklıma gelmedi , doktor riskli durumları bana söylüyor önemli bi detay olsa söylerdi , benim annem , ablalarım da hep ağda yapmış çok şükür ağdaya bağlı bi sıkıntı yaşanmadı .. ovülasyon dönemi ile ilgili de bi önerim var :) yumurtlama Döneminde doktora git , çatlatma iğnesi , kafan rahat olur ;) ben öyle hamile kaldım

Sor Can'ım nolcak :) açıkcası sormadım , çünkü benden daha pimpirikli arkadaşlarım 9 ay boyunca yapınca sormak aklıma gelmedi , doktor riskli durumları bana söylüyor önemli bi detay olsa söylerdi , benim annem , ablalarım da hep ağda yapmış çok şükür ağdaya bağlı bi sıkıntı yaşanmadı .. ovülasyon dönemi ile ilgili de bi önerim var :) yumurtlama Döneminde doktora git , çatlatma iğnesi , kafan rahat olur :KK66: ben öyle hamile kaldım
Oh iyi bari ya bende oyle yaparim olmadi napayim asagisini goremezsem de skinti olmaz orasi nasilsa dogumda acilacak insallah sorunsuz hamilelik ve normal dogum olursa onemli olan ust kisim goze batiyor :) canim kac ay sonrasinda oldu ki ? Ben evleneli kasimda 3 yil olacak ama ben agir akne ilaci kullandigim icin hep korunduk erteledik cocuk isini cunku doktor cok soyledi kesinlikle hamile kalma cocuk %100 ozurlu olur dedi (yine rabbim bilir) ama ilac cok agirdi riske atilacak bi konu olmadigj icin hiic dusunmedik. Simdi ilac biteli 2 yil olacak doktor 3 yil yapma dedi ama nette cok arastirdim kimisine doktoru 2 yil kimisine 6 ay kimsine 1 ay sonra yapabilirsin vucuttan coktan atilir diyende varmış. Sagolsunlar bu sitede bu konuyu da konusan olmus. Bi bayan 8 ay sonra hamilr kalmis akne ilacindan sonra ve cocugum sapasaglam deyince artik ertelemek istemedim ve vucuttsn coktan atilmistir diye dusunuyorum ya az buz zaman degil hangi ilac bu kadar yil kalir vucutta dimi ama Allahin izniyle :)

He hormonlardan mi fiskirdi diyosun eee doktora sordun mu normaldir o canim dogumdan sonra 2 3 aya dokuluyomus o cikanlar diye duymustum ne kdr dogru bilemiyorumm. Ee sen ne ile aliyosun hamilelikte
işte bikaç haftaya kontrolüm var bu konuyu konuşacağım koltuk altı ve diz altı için lazere gidiyordum normalde devam edebilirim umarım çünkü kaç aydır koltuk altında çıkmayan kıllar bir anda çıktı O.o senin o dökülüyor dediğin tüyler göbek,karın bölgesindekiler :)

işte bikaç haftaya kontrolüm var bu konuyu konuşacağım koltuk altı ve diz altı için lazere gidiyordum normalde devam edebilirim umarım çünkü kaç aydır koltuk altında çıkmayan kıllar bir anda çıktı o_O senin o dökülüyor dediğin tüyler göbek,karın bölgesindekiler :)
Anladim canim acaba lazerden mi artti?? Benim yuzum maalesef lazerden artti ayva tuylerimin rengi koyulasti ve hic olmayan yerlerden cikiyor. Igneliye gidiyorum 1yil olacak eylulde dusun hala daha var :/ doktora bizim icinde sorar misin canim igneli epilasyona, lazer epilasyona ve agdaya izin var mi ona gore bilgilenmis oluruz:):KK76:

Anladim canim acaba lazerden mi artti?? Benim yuzum maalesef lazerden artti ayva tuylerimin rengi koyulasti ve hic olmayan yerlerden cikiyor. Igneliye gidiyorum 1yil olacak eylulde dusun hala daha var :/ doktora bizim icinde sorar misin canim igneli epilasyona, lazer epilasyona ve agdaya izin var mi ona gore bilgilenmis oluruz:):KK76:
bende 1.5 yıl oldu gidiyorum lazere işte hormonlarla birlikte coştu bu beklediğim bişeydi aslında ama bitmiş olan yerde yoğunlaşması beni üzdü acaba makineler etkisiz mi diye düşünmeme neden oldu O.o tabiki sorarım :) gebe misin?

bende 1.5 yıl oldu gidiyorum lazere işte hormonlarla birlikte coştu bu beklediğim bişeydi aslında ama bitmiş olan yerde yoğunlaşması beni üzdü acaba makineler etkisiz mi diye düşünmeme neden oldu o_O tabiki sorarım :) gebe misin?
Kesinlikle lazer hic bi halta yaramiyor her ay gittigimiz icin anlamiyoruz bazi yerleri gercekten bitiriyor saniyoruz hooop aylar sonra geri cikariyor. Lazerin en etkili oldugu bolgem koltuk alti oldu hic cikmiyor diyebilirim,aylar sonra ne olur bilemem daha 2 ay once gittim cunku :)Ama hamilelik sonrasi hemen hemen cogu kadinda cikiyormus lazerden giden killar o yuzden lazer killari bi sure uyutuyot tam olarak kökü kurutmuyor. Igneli de bu yok igneli kil kokunu yok ediyor o yuzden orda kil koku ölene kadar igneli yapiliyor vr kil koku öldükten sonra bi daha o kökten kil cikmiyor. Ben lazerle yuz tuylerimi direncli hale getirdim hic olmayan yerlere sicradi o yuzden uzun zamandir gidiyorum igneliye daha bitmis degil ama azalmalar gozle gorulecek derecede belli. Yok canim degilim bugun aile hekimine gorundum kan verdim yarin sonuclari alicam demir eksikligi vs.flan vrmi diye yani hamilelik oncesi genel bi kontrol amacli ve folik asit yazdircam oyle calismalara baslicaz Rabbim nasip ederse cok istiyorum :anneadayı::KK15:

Kesinlikle lazer hic bi halta yaramiyor her ay gittigimiz icin anlamiyoruz bazi yerleri gercekten bitiriyor saniyoruz hooop aylar sonra geri cikariyor. Lazerin en etkili oldugu bolgem koltuk alti oldu hic cikmiyor diyebilirim,aylar sonra ne olur bilemem daha 2 ay once gittim cunku :)Ama hamilelik sonrasi hemen hemen cogu kadinda cikiyormus lazerden giden killar o yuzden lazer killari bi sure uyutuyot tam olarak kökü kurutmuyor. Igneli de bu yok igneli kil kokunu yok ediyor o yuzden orda kil koku ölene kadar igneli yapiliyor vr kil koku öldükten sonra bi daha o kökten kil cikmiyor. Ben lazerle yuz tuylerimi direncli hale getirdim hic olmayan yerlere sicradi o yuzden uzun zamandir gidiyorum igneliye daha bitmis degil ama azalmalar gozle gorulecek derecede belli. Yok canim degilim bugun aile hekimine gorundum kan verdim yarin sonuclari alicam demir eksikligi vs.flan vrmi diye yani hamilelik oncesi genel bi kontrol amacli ve folik asit yazdircam oyle calismalara baslicaz Rabbim nasip ederse cok istiyorum :anneadayı::KK15:
iğneli olan canını yakmıyor mu yahu? O.o tek tek kıl kökleriyle üf içim fena oldu :S
bende koltuk altından müzdaribim en çok çünkü bitmişyi yani öyle sanmıştım O.o
bakalım doktor ne diyecek inş izin çıkar.. hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah :anneadayı:

iğneli olan canını yakmıyor mu yahu? o_O tek tek kıl kökleriyle üf içim fena oldu :S
bende koltuk altından müzdaribim en çok çünkü bitmişyi yani öyle sanmıştım o_O
bakalım doktor ne diyecek inş izin çıkar.. hakkınızda da hayırlısı olsun inşallah :anneadayı:
Acimiyor desem yalan olur ama sonu güzel olacak ümidi ile her ay 1 saate yakin dediginiz gibi her bir kil kokune tek tek elektrik akimi veriyor kil kokunu yakiyor ve sonrasi tahrip olan kil kokunu cimbizla aliyor. Cimbizla alininca hic hissetmiyorum cunku kil kökü yanmis oluyor. Bence koltuk altini cok sorun etmeyin hem kucuk bi alan hemde agdayla veya kremle alsaniz da olur onemli olan genital kisim :/ O zaman haberlerinizk bekliyorum lutfen burda da paylasin doktor onerisini :)

Back
X