Hamilelikte isim konusu kp ile olay oldu!!!! Lütfen fikirlerinizi söyleyin:(((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ama ne fena bir durum. Sizin aklınızda bir isim varsa çocuğunuza o isimle seslenin. Belki zamanla o da sever, diğer ismi istemez.
Hamileyken kayınvalidem le konuşmuştum iki isim olsun bari diye ön adına kayınbabamin isminede tamamdim ama asla ve asla kabul etmediler hatta çocuğuma o isimle seslenmiyorum diye ne tavırlar gördüm kaldıki aklımdaki isimle seslenmek.. merhamet, görgü,kültür evlenecek olanlar bunlara nolur çok dikkat etsin.

Rica ediyorum cocuklariniza anlami guzel isimler koyun
Elbette sizin istediginiz olsun ama çocuğunuza sabreden kadin anlaminda isim koyarsaniz garibim daha dogdugu gun zorlu bir hayata başlayip cilekes olacak , yaziktir yahu nerden buluyorsunuz bu isimleri
Dipnot : 42 yillik ömrümde ilk kez bir ismi elestirdim , bana da bunu yaptıracak bir isim buldunuz ya pes vallahi

Niye sordunuz diyen arkadaşlar , kadın altlı üstlü oturuyor muhtemelen iç içe bir hayatları var, Günde kaç kez aynı sofraya oturuyorlar Böyle kv ve kp Lee her şeye karismayi hak görüyor kendinde
Çift isim koymanızı önereceğim

Geçmişte bı saflık edip sormussunuz şimdi de vazgeçtim paşa gönlümün istediği ismi koyucam diyim geçin. Gerekirse küssünler. Kararlı durun yoksa çok başınız ağrır. Kocanizin sizi suçlu hissettirmesine de asla izin vermeyin annesi benim sen baba olarak karina laf ettirmeyeceksin diyin. Hamile bı kadına kimse bunları yasatamaz güçlü olun artik. Hayır efendim bı de iki isim köyün demişler siz kimsenin gönlünü almak zorunda değilsiniz

Kızlarrr lütfen okuyun fikirlerinizi soyleyın:KK43:
2 yıllık evliyim. Kv ve kp ile altlı üstlü oturuyorum. Kv ile cok sorunlar yaşadık biraz da olsa atlatlık diyelim. Neyse cocuk istiyorduk Rabbime şükürler olsun nasip etti 5 aylık hamileyim. Kız evladım olucak Allahın izniyle. İsim konusunda eşimle anlaşamıyoruz. Annesine babasına sorduk ama formaliteden büyükler ayıp olmasın diye sormaz olaydım. Kp benim istediğimi ismi begenmedi bizim sülaleye yakısmaz diyor banane sülaleden ben yasıcam cocugumu diyorum anlamıyo. Benim annem babam asla karışmıyor ama eşimin babası bu ismi koymazsanız konusmam sizle diyo ya rabbi sabır!!!! Konuşmazsan konuşma banane diyesim geliyo ama eşim ben gibi düşünmüyo orta yolu bulalım diyo hala demiyo ki o kadar sıkıntıyı sen cekıceksin biz karar verelim anneme babama düşmez. Zaten altlı üstlü geldiğime bir pişmanım evlenmeyen varsa asla gitmesin altlı üstlü. Resmen inat konusu oldu isim mevzusu sinirlerim cok bozuluyo hamile kaldıgımı ogrendim 3 ay zaten serumlarla ayakta durdum benim de hakkım değil mi? Tamam bende vazgeceyim istediğim isimden ama sizin dediğiniz isimde olmasın gönlüm istemiyor baska isimde ortak anlaşalım diyorum kimse anlamıyor!!!
Ben usulen olsa bile sormadım benim evladım sonucta esimle ortak karar verdik bence sende kimseyi dinleme hiçte bisey olmaz

Bence iki isim de kötü. Hele hifa çok kötü. Kökeni hangi dil bu hifa nın? Anlamı ne?

arapça gibi geldi bana. Bu arap sevdalığını da anlamıyorum zaten.

Benim adım babaannemin adıydı, arapça idi, islamiyeti çağrıştırıyordu. Herhangi bir dinle alakası olmayan Türkçe bir isim yaptım. Kimliğim değişti, çok mutluyum

Kaç ay hamile oldugu bile dogru çikmadi. Yazik.

Eki Görüntüle 2647467
Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden insallah hamileliğime yalan dedin! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!!

O yüzdenmi diğer konularınızı sildiniz 2-3 dk önce 🤣🤣🤣🤣
Bide eşim taşınmak istedi ben istemedim demişsiniz. Başka biryerdede eşime taşınalım diyorum kabul etmiyor diyorsunuz.
Yazık gerçekten sizde annelik yapacaksınız daha ne dediğinizi bilmiyorsunuz. Eşinizin size saygısı olmaması şaşırtmadı.
Eşim taşınmak istemedi yazdım ama ben tasınmaktan vazgecince istemedi dedim iyi okuyun. Önce ben istedim oda istedi giderken vazgectim özür dilediler annesi babası. Sonra eşim de istemedi. Hamile bi kadınla uğraşcagınıza işinize bakın. Eski konuları devamlı siliyorum sana özel değil. Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!! İğne konusuna gelince çatlatma iğnesi aşılama olmuyor pko oldugu için iğne olunuyor bilmediğin konularda yorum yapma ve benimle uğraşma bosuna!

Elbette sizin istediginiz olsun ama çocuğunuza sabreden kadin anlaminda isim koyarsaniz garibim daha dogdugu gun zorlu bir hayata başlayip cilekes olacak , yaziktir yahu nerden buluyorsunuz bu isimleri
Dipnot : 42 yillik ömrümde ilk kez bir ismi elestirdim , bana da bunu yaptıracak bir isim buldunuz ya pes vallahi
Size ve diğer isme takılanlara ismi ne olsun sormadım ki:) fikriniz icin teşekkürler ama takıldıgım noktalar isim konusu olmadıgını anlayıp fikir yazın lütfen..

Ben hifa istiyorum. Kp hatice diyor. Hatice de cok güzel isim ama mevzu biz eşimle hifada karar kıldık karar kılmamıza rağmen tek başına vazgeçmesi.
Hifa çok sevdiğim bir isim bence koyun eşinize de diyin bu kadar acısını ızdırabını zorluklarını ben cekiyorum gebeliğin babana usuleten sorduk oda siz istediğinizi koyun diyeceği yere ciddi ciddi tartışmasın boşuna kızımın iş.i bu olacak diyin ve kapatın konuyu

Yaptığınızın kayinbabanin yaptigindan hic bir farkı kalmadi ki 42 yıldır yapmamışsınız bundan sonra da yapmayın

Bence iki isim de kötü. Hele hifa çok kötü. Kökeni hangi dil bu hifa nın? Anlamı ne?

arapça gibi geldi bana. Bu arap sevdalığını da anlamıyorum zaten.

Benim adım babaannemin adıydı, arapça idi, islamiyeti çağrıştırıyordu. Herhangi bir dinle alakası olmayan Türkçe bir isim yaptım. Kimliğim değişti, çok mutluyum
Hifa ismi sizce nasıl diye sorulmamış konuda

Gerçekten kötü niyetli insanlar hepiniz uzak durun hamile birine yazıyosun bunu allahından bul! Tam 20 haftalık hamileyim ve doktorum 5 aylık oldugunu soyluyor benimde hesabıma göre 4 aylık ama kendisi 5 aylık dediği için öyle yazdım. Allah bu acıyı cıkarsın senden insallah hamileliğime yalan dedin! Sana acıklama yapıyorum hala gereksiz insanlarsınız numaranı yaz da sahte mi gercekmi oldugumu gostereyim!!! Aptal!!!

yanlis yere cemkiriyon, kocana yapacan bunu buraya degil

Bana da isim önerenler var eşimin tarafında öneren kişiye onun ismi ya ilay ya da hüma olacak hiç önermeyin diyip tıktım ağzına her gün ben uğraşıyorum başkası değil 🙄

eee sorun nerde o zaman? madem seni rahatsiz eden kp git ona cemkir? bak nasilda güzel aciyosun canin isteyince bayramlik agzini
Sen gerçekten ya safsın yada bilemedim nesin? Yaslı baslı adama ve eşin babasına cemkirmek sana yakışır bana değil. Ben usulüyle nasıl cozebilirim yazdım konuyu iyi oku. Ve sende kapa o bayramlık agzını baska yere yap yorumunu hadi canım hadi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X