Hamilelikte iştahsızlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Efa21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Efa21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
38
4
1
34
Merhaba 5 aylık 23+0 haftalık hamileyim hiç iştahım yok ne yersem kususyprum geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha kadar yatakta dönüyorum. Ayreten birde panik atak var bende oda tetikliyor psikiatriye gittim pasiflora şurup verdi. İştahsızlığıma ne yapabilirim ne yersem kusuyorum

Merhaba öncelikle İnşallah bebeğinize sağlık ve sıhhatle kucağınıza alırsınız, evet hamileliğin ilk aylarında iştahsızlık ve bulantı çok oluyor benim kızım da mesela çok oldu İlk 3 ay neredeyse yoğurt ve haşlanmış patatesle geçti hatta ben 4 kilo vermiştim , Beta HCG hormonunun seviyesi yükseldi için bu da bulantıyı tetikliyor, ama benimki 4 ayda bitmişti bence bunun için doktorunuza bir görünün durumunuzu söyleyin muhtemelen mideden kaynaklı bir şeydir reflüde olabilir, yoğurt çorbası gibi haşlanmış patates bu tür şeyler genelde hafif oluyor aşure baharatlı ve yağlı bir de kızarmış yiyecekler tüketmemeye çalışın Çok geçmiş olsun

%5 gibi çok küçük bir kesimde hamilelik bulantilari doğuma kadar sürebiliyormuş. Şanssızsın diyelim, inşallah bebişin sağlıklı bir şekilde doğar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…