kızlar merhaba 2 haftadır oldukça dengeli beslenerek kilo vermeye çalışıyorum kilo verme konusunda hiç acelem yok zaten 5 6 kilo kadar bişey vercem diye az az ve sık sık yiyorum.ancak bu beslenmemin 5. gününde bi karın ağrısı ile uyandım o günde doktora kontrol için gidecektim neyse hazırlandım gittim yolda kendiliğinden geçti ağrım 2.5 yıllık evliyim ve gebe kalamıyorum sorun testesteron yüksekliği.
doktor vajinal usg ile baktı sol tarafta foliküler kist oluşmuş dedi daha önce hiç ama hiç kist görünmezdi önümüzdeki adetle bunu atarsın sorun edilecek birşey değil dedi bu arada adetimin 16.günüydü o gün.
ve cumartesi pazar pazartesi ve bugün sürekli karın ağrısı ve kabızlık çekiyorum wc ye çıkıyorum ama çok zorlanarak ve az şekilde kasıklarımın ağrısı karnıma vuruyor kasıklarıma bastırınca ağrı şiddetleniyor bugün sağlık ocağına gittim dr bastırdı karnıma bişey yok falan dedi kabızlık için ilaç falan verdi acaba hamilelikte kabızlık ne zaman başlar ya şimdi hamile olabilirmiyim demicem zor doğal yolla gebe kalmam ama inanın neden olmasın diyorum kendi kendime allah nasip ettikten sonra neden olmasın.
adetime daha 1 hafta var olabilirmi sizce böyle bir belirti.