Hamilelikte kabus görmek

Meyracc

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
823
1.490
63
41
İstanbul
Merhaba ben 8+6 günlük gebeyim her gece kabus görüyorum başlarda hamile olduğumu kanıtlamaya çalışıyordum rüyamda şimdilerde bebekte sorun görüyorum. Okadar etkiledi ki Rabbim esirgesin kolu bacağı olmayacak gibi hasta olacak gibi korku oluyor gün içindede. Bide etkilenecek seylere bakma denılır ya sureklı nette resimler VS onume cıkıyo daha da etkileniyorum. Tek benmıyım. ilk cocugum da hic boyle olmamıştım :110:

Ben de hep yataktan düşüyor gibi olup bir hışımla uyanıyordum eşim de benim sarsılmamla birlikte yataktan fırlıyordu düşün
Çok şükür geçti gitti
Ama seninki bir iki level yukarısı
Destek süper olur da
Benim tavsiyem duanın gücüne inanırsan eğer bir bilene de okut kendini

Ben de hep yataktan düşüyor gibi olup bir hışımla uyanıyordum eşim de benim sarsılmamla birlikte yataktan fırlıyordu düşün
Çok şükür geçti gitti
Ama seninki bir iki level yukarısı
Destek süper olur da
Benim tavsiyem duanın gücüne inanırsan eğer bir bilene de okut kendini
Okutmasam uyuyamam zaten. Hormonlarla evham arttı iyice . dusuk tehlikesi atlattım ondan sonra basladı zaten kabuslar

Merhaba ben 8+6 günlük gebeyim her gece kabus görüyorum başlarda hamile olduğumu kanıtlamaya çalışıyordum rüyamda şimdilerde bebekte sorun görüyorum. Okadar etkiledi ki Rabbim esirgesin kolu bacağı olmayacak gibi hasta olacak gibi korku oluyor gün içindede. Bide etkilenecek seylere bakma denılır ya sureklı nette resimler VS onume cıkıyo daha da etkileniyorum. Tek benmıyım. ilk cocugum da hic boyle olmamıştım :110:
Bende öyleydim ama benim son aylarda çok oldu ayetel kursi felak nas surelerini okuyup uyurum hep

Ben 3 hamileliğimin de ilk ayları böyle rüyalar gördüm. Birde bu rüyalar uzun uzun sürüyordu gör gör bitmiyordu ;) Korkmayın hormonlarınız coştu ruh haliniz değişti. Anne olacağınız için ne kadar mutlu olsanızda ileri dönem için kaygılarınız da arttı. Böyle bu durumun rüyalara da yansıması bence gayet doğal.

Kızlar ben daha yeni hamileyim 5+4 bir kabuslar bir kabuslar size kelime bulup anlatamam :)
Bugünde karnıma birşeyler sokmaya çalışıyorlardı tekrar hamilelik olsun diye ay kan ter içinde kalktım. Nasıl korkmuşsam.
Hemen WC ye gittim :)
Yataktan kalkarken kendi halime kendim güldüm.

Hepinize çok teşekkür ederim. Azda olsa içim rahatladı. Kabus görmemiz kötü ama aynı şeyleri birçok hamile yaşıyorsa olağana yakın ozaman. Büyümeden çözmeye sakinleşmeye ihtiyaç var demektir

İlk haftalarda ben de öyleydim. Ne kabuslar ne kabuslar uzun metraj film gibi. Geçiyor bir kaç haftaya çok dert etmeyin. Hem psikolojik (endişe etmekten) hem de ani değişen hormonlardan kaynaklanıyor bence.

Canım bende ilkinde görüyordum hatta bi defa karnımı mosmor gördüm. Korkmuştum

Back
X