Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

z_serra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
46
0
36
Manisa
Selam kızlar. Hamilelikte kaç kilo aldık acaba:) ben 37+1 im ve 11 kilo aldım. Doğumda gitse hepsi=)

Bende 36+3 11 kilo aldım dr çok normal olduğunu söylüyo bana göre az biraz daha alsaydım kızım belki kilolu doğardı.

bebegın kılosunun annenın aldıgı kıloyla orantılı olduguna ınanmıyorum cnm ya..bebişinin zayı olmasından kendını sorumlu tutma..kucuk bebek cabuk buyur derler..saglıkla kucagına alırsın ınsallah

30. haftam we 7-8 kilo kadar aldım. doktor normal dedi we bebeğimin de sağlıklı oldugnu söledi cok sükür..
bence kilo kişinin kendisiyle we doğumdan önceki kilosuyla ilgili. cünkü ben cok hamile kaldıgımda fazla kilolarım wardı, ama suan cok mutluyum kilo filan hiç derdim değil. yeterki bebişlerimiz sağlıklı olsun

ben de 42 ile hamile kaldım 7 kilo aldım. Bulantı ve kusma olmasına rağmen 7 kilo aldım bulantılarım geçtiğinde sanırım daha fazla alacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…