Doğuma Hazırlık Hamilelikte KaÇ Kilo Aldık?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
57 kg ile hamile kalmistim 63kg ile doguum yaptim.kizimda 3kg dogdu.herseyimiz normaldi cok sukur.kendimi sansli hissediyorum:)

52 kg ile hamiş olduğumu öğrendim 21.haftadayım ama 58,5 kiloyum Allah bilir hastaneye yuvarlanarak giderim herhalde :18:
ama vitamin demir hapları progestan derken bi de hep istirahat hali o yüzden yoksa almazdım yaaa :26:
ah ah verilir inşallah bu kilolar da yeterki fasülyemle sağlıklı olalım dobişik olmanında güzel yanları var

27 haftalık hamişim en son ölçtüğümde 11 kilo almıştım 12filan olmuştur :)) İki arkadaşım benim gibi hızla kilo aldığı için doktorları diyetisyene yönlendirmişti.Doğum yaptılar ikisinin de sütü yok.Sakın diyet filan yapmayın kızlar,yani deli gibi de yemeyin tabi :)) Sonra bizim de sütümüz gelmez Allah korusun.Bebişlerle uğraşmaktan veririz kiloları önümüz yaz,kuzuları alıp bol bol yürüyüşe çıkarız :)))))))

Bende 65 kiloyla hamile kaldım şuan 29. haftayı doldurmak üzereyim ve 63 kiloyum nasıl böyle oldu diyecek olursanız da.. Hamileliğim ilk 5 ayında 65 den 55 kiloya düştüm mide bulantılarından ve hastalıklardan dolayı sonra işte verdiğim kiloları almaya başladım..

alınan kiloların tamamen bünyeyle alakalı olduğunu okumuştum yani ne kadar çok kilo alırsanız bebeğe o kadar faydası olur diye bişey yok. tam tersi çok fazla yemek yemek değil de sağlıklı, dengeli ve az ama sık yemeliyiz. bi gıda mühendisi olarak da bu şekilde olmasının doğru olduğunu düşünüyorum. 24 haftalık hamileyim, ilk 3 ayda düşük tehlikesi nedeniyle yatak istirahati ve progestan kullanımına bağlı olması gerek ki 5 kilo aldım ama sonra dikkatli beslenerek hiç kilo almadım, canımın istediği her şeyide ayarında yedim. zaten çalışan bi insanım ve işim gereği ayakta daha fazla kalıyorum ve bol bol mesafe katediyorum yürüyerek. inşallah max.9-10 kilo ile alırım bebeğimi kucağıma :)

benım de yarın 33.haftam bıtıyor ve 11 kg aldım.ama ben beslenmeyle sutun çok alakası oldugunu düşünmüyorum.ilkınde herşeyıme çok dıkat edıp herşeyden yemıştım.sonuç alınan 21kg ve sıfır yağlı az ve kılo aldırmayan sut.çocugum sağlıklı çok şükür.
ne chıl ya da fakır kadınlar var kı beslenmelerıne hiç dıkkat etmıyorlar vs ama sut fışkırıyor.sutu tamamen vucut yapıyor bence.dışarıdan yenen içilen hiçbişey doğrudan sut yapmıyor.belkı bıraz arttırır o kadar.Allah butun bebişlerin rızkını versın ınşallah.

bende hamile kaldığımda 64 kiloydum, şimdi 60 kiloyum ve bugün 22. haftaya başlıyorum. İlk 4 ayı 57 kiloyla geçirdim. aşırı kusma, bir şey yiyip içememe ve yoğun çalışma hayatı.. Ama yavaş yavaş alıyorum, mutluyum :)

25 haftalığım 2,5 kilo aldım bebişleriniz ne durumda kaç gramlar onları da yazalım mı
benim kızım 24+6 758 gr zayıf mı

34. haftam 13 kilo 15 te bitse barii

benim ikizdi 65 kilo ile hamile kaldım doğuma gittiğimde100 kg idim ben benlikten cıkmış yaratık olmustum inanın :))şimdi 62 kiloyum çok şukur ikiz olunca yemek yemeğe bile vakit bulamıyosunuz emin olun :)

30+2 olduk. 13 kilo aldım,15 i geçmek istemiyorum ama çok ümitli değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…