hamilelikte kac kilo aldiniz......

paris68

ALLAHIM SANA SUKUR
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
1.824
321
363
ben 28 haftalik hamileyim ve suanda 14 kilo almisimsizler kac kila almistiniz hanimlar

24.haftamdayım 50 kilo ile hamile kaldım 58 kiloyum
ben de çok diye düşünüyorum ama zayıf hamile kalanlar daha çok alabiliyormuş
son aylar da şişlik artacak ama herkes daha çok alır diye bir kaide yok
kimisi ilk aylar daha çok alıp son aylar daha az alıyor
umarım öyle oluruz

16.haftamdayım 4,5 kilo aldım çok mu acaba:44:

Ben toplamda 14 kilo aldim 69 kiloydum 83 oldum. Simdi 5 ay sonra 69 kiloya geri geldim bunu cok su icmeme borcluyum. Normalde doktorlar zayif kisiler 16 kiloya kadar alabilir benim gibi orta kilolular10 kiloya kadar alabilir tam kilolu bir bayan ise toplam8 kiloya kdr alabilir diyorlar ama bu pratikte gerceklesmiyor, ayda bir bitbucuk kilo almak normaldir daha fazlasini aliyorsaniz fazladir.

28. haftaya girdim 7 kilo aldım. kilo almaya 12. haftadan sonra başladım çifter çifter alıyorum anlayacağınız hedefim 12 kg toplam ama nasıl olur bilmiyorum sağlıklı olsun da kilo verilir hayırlı doğumlar kızlar

27 haftalık hamileyim 7-8 kilo gibi bişey aldım

ilk hamileliğimde toplamda 2 kilo almıştım ...

şimdikinde şuan itibariyle 6 kilocuk ..

54 kilo ile hamile kalmıştım toplam 12 kg aldım 66 ile doğum yaptım.5 gün sonra 8 kilosu gitti.bir ayda hepsi gitti eski halime döndüm.

Ben henüz bulantılardan ve iştahsızlıktan kilo alamadım şuan hamile kaldığım kiloya göre -2 deyim
ama biran önce iştahım açılsın kilo almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…