hamilelikte kac kilo aldiniz......

ooo masallah peki nasil beslendin neler yedin

Ben ikisindede hiç bulantı kusma yaşamadım..

Süt peynir yumurta et sebze günlük ogunlerimde ihmaletmedim.. bol bol balık yedim .. bol meyva yedim bol bol yürüdüm hergün düzenli... Ha bide fındık ceviz gibi kuru yemiş çok tukettim...

Bu gebeligimde Malesef 20 hafta yattım hep kalkmadan bide sonrasında şeker yüksek çıktı diyet yapiyorum 5 aydır aldığım kiloları kendime aldım oda yatmaktan... Normalde aç aç geziyorum aslında...

Hareketin çok faydası var bence... Ilk hamileligimde hiç ağzım boş durmazdi aldığım kilo azdı ama bebegin gelişimi guzel gidiyor diye dr kilo almamamdan memnundu...

33 haftalık olduk 5 kilo aldım...
ilk gebeliğimde de 9 kiloyla tamamlamıştım

sonrasında verelim çok da önemli değil bence 15-20ye kadar yolu var hem herkes aynı olmuyor.

kaç kilo aldınız?

28 haftamdayim ve 14 kilo almisim daha cok var son aylarda daha cok alirsin diyorlar dr da kizdi niye bu kadar kilo aldin diye sekerden suphelendi yarin seker yuklemesi yapilacak aslinda boyum uzun hic belli olmuyor

slm kizlar,

ben hamileligimde 30 kilo aldim cok kötü birsey piskolojiniz cok bozuluyor sükür 20 kilom gittide geri 10 kilo beni cok sevdi gitmek istemiyor, ikinci bebek düsünüyorum ama inanin tek korkum kilolar

ilk hamileliğimde toplamda 2 kilo almıştım ...

şimdikinde şuan itibariyle 6 kilocuk

Merhaba arkadaşlar 2 kilo aldım demek 4 kilo 100 gr bebek doğurman itibari ile yanlış oluyor. Çünkü sen kendine kilo almamış olabilirsin . Ama o bebeğin kilosu, eşi ve içinde bulunduğu sıvı artı vücudunun bebeğini beslemesi için daha fazla ürettiği kanda var. Yani bebeğin kilosuyla toplam kilonu söylemen gerek. Toplamda 2 kilo demek 250 gr bebek doğurmak gibi birşey oluyor.
Ama keşke herkes senin gibi sadece bebeğini besleyebilse ... Çok güzel başarmışsınız bunu ....

ben de 57 kilo ile hamile kaldım,toplamda 3 kilo aldım .umarım son aylarda da böyle devam eder bebiş kilo almaya devam eder :)

Fburak 2 kg almaniz imkansiz. Siz sanirim doğumdan sonra kalan kilodan bahsediyorsunuz? Yoksa bir mantikli aciklamasi yok.
Bana drum şoyle anlatmişti
Yaklaşik degerler
3500 gr bebek
900 gr rahim
400 gr gögüsler
2000 gr kan
Alinirmiş hamileligin sonunda.

En az 5-6 kg alinmasi mümkünmüş gebelikte.

Ben şuana kadar 4 kg aldim 20 haftaya yaklaştim, insallah bu kilo artisiyla devam eder

bende 27 haftalık ikiz hamileyim.ilk basta 60 kilo ile hamile kalmıştım,sonra 56 ya düştüm.yavas yavas kilo almaya basladım.daha yeni yeni 60 a ulastım.yani 4 kilo aldım mıııııııı yoksa daha hiç kilo almadım mıııııı bilmiyorum :)

valla ben öyle aldim bunda bi yanlışlık yok...
75 kg hamile kaldım 77 ile doğuma gittim....

Hiç kusmam bulantim da olmadı...
Dogumdan sonrada 65 kiloydum...
Ikinci hamileligimde 8 kilo aldım ama hep yattım .. bebekte 3.350 doğdu...
Ilkte çok gezdim yürüyüş yaptim ona bağlıyorum az almamı hatta vermemi demeliyim...
Hiç oturmadim...

Valla birşey diyeyimmi o 2 kiloyu neden aldın çokmu yemek yedin ? genelde hamileler sıfır kilo ıle doğuma girip doğumdan sonra 5 kilo daha verıyorlar hatta zayıflamak için hmaile kalan arkadaşlarım var... Hatta bi arkadaşım 60 kilo ıle hamıle kaldı 50 kılo ile doğurdu doğum sonrası 5 kilo verdi şuanda zincirlıkuyu mezarlığında :)))) tam bi saçmalık senın yazdığın gerçekten çok komıksın :)

Arkadaşınız gerçekten vefat mı etti, yoksa şaka mı yapıyorsunuz?

arkadaşın durumuna neden bu kadar tepki verdiniz ve inanamadınız anlamadım doğrusu. Evet böyle bişey var benim diyetisyenime gelen bir bayan 90 kilo ile hamile kaldı 82 kilo ile doğuma gitti 75 kg ile de doğumdan çıktı bebeği de 3 kg'nun üstünde doğdu. Ne var bunda. Elbette ideali bu değil ama bilmediğiniz nokta kilolu hamile kalan bayanlarda bu olabiliyor, hatta şeker tansiyon gibi durumlar ortaya çıkarsa doktor özellikle diyetisyene yönlendiriyor ve hamileilkte değil kilo almak vererek bitirmeyi tavsiye ediyor.

Ben de kilolu biriyim 80 kg'yum hamile kalsam elbette önemli bir sağlık sorunum çıkmazsa 6-7 kg alarak bitirmek istiyorum hamileliğimi. Doktorum az kilo almaya karşı biri, ama herşey yolunda giderse tabiki

hamile kaldığımda 45 kiloydum şimdi ise 59,5 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…