hamişlerrrrrrrrrrrr...
valla ben galiba hacı yatmaz olucam canım :) ben çalışıyorum sabah kalkar kalkmaz kahvaltı yapmadıgım için iş yerinde poğça yiyyorum 2 adet :) öğlende yemek yiyorum ve 2 adet ekmek ara öğunlerde ceviz badem falan yıyorum süt içiyorum akşam yemeğimi yiyorum yine 2 dilim ekmek yiyorum sonra meyve iyyorum bazen aburcuburda yiyorum ama bu çikolata oluyor genelde... ama tabi hergün böyle değil mesela geçen gün öğle yemeğinde 3 tane tost yedim :)))))
kendimee sahip çıkamıyorum kiiiii :))))
ama yememem lazım şimdiden 3 kilo aldım ilerisini düşünemiyorum bile sen neler yiyorsun mesela hiç kilo almamışşsın..
:)))) evet canım denemeye çalışıcammm yoksa bu böyle gitmicekkkk çok fazla kilo alıcam yoksaaaa :)))
yarından itibaren senin dediklerini yapıcam
Kızlar yediğinize dikkat edin çok fazla abartmayın ama kendinizide sıkmayın kilo alırım diye.. Sorunsuz hamilellik gecirmniz dileğiyle.
Merhaba.Kızımla 26+6 olduk.İlk 5 ay hiç kilo almadım.Çok dikkat ettim drum söyledi diye.Ama Son 6 haftada 8 kilo aldım.Çok hızlı gittiğim için drumdan azar işittim.Un ve mamüllerini de çok yemediğim için hormonlarıma bakılacak.Sıkıntı olabilirmiş.Bu kadar hızlı kilo almak iyi değil dedi drLAR.İnşallah yavaşlar kilo alımım ve hormonlarımda sorun çıkmaz
Olması gereken kilo alımı şöyleymiş.Kadın doğumcum söyledi bunları
İlk 3 ayda 0 kilo
4-5-6da her ayda 1 en fazla 1,5 kg.
7-8-9da her ayda 2-2,5
Bu ortalamayla 10-12 arasında 9 ay bitmeliymiş.Yağlı,kalorili,unlu yemediğim halde çok aldım ben.Fast food çok aldırırmış.Çalışan olmak zor
kızılaaarrr acil yardımmm..... ben 9 haftalık hamişim doktora ilk gittiğimde 66 kilo idim fakat dün akşam tartıldığımda 69 kilo olmuşum galiba çok yiyorum(( sizler hamileliğinizde kaç kilo aldınız ?
Merhaba.Kızımla 26+6 olduk.İlk 5 ay hiç kilo almadım.Çok dikkat ettim drum söyledi diye.Ama Son 6 haftada 8 kilo aldım.Çok hızlı gittiğim için drumdan azar işittim.Un ve mamüllerini de çok yemediğim için hormonlarıma bakılacak.Sıkıntı olabilirmiş.Bu kadar hızlı kilo almak iyi değil dedi drLAR.İnşallah yavaşlar kilo alımım ve hormonlarımda sorun çıkmaz
Olması gereken kilo alımı şöyleymiş.Kadın doğumcum söyledi bunları
İlk 3 ayda 0 kilo
4-5-6da her ayda 1 en fazla 1,5 kg.
7-8-9da her ayda 2-2,5
Bu ortalamayla 10-12 arasında 9 ay bitmeliymiş.Yağlı,kalorili,unlu yemediğim halde çok aldım ben.Fast food çok aldırırmış.Çalışan olmak zor
siz kaç kilo aldınız hamileliğinizde sizin doğuma az kalmış zaten
mrb cnm benim 10.hafta bitti 11 in içindeyim 0 kilo.almadım hiç yani.sen cok mu yiyosun acaba?benim öğünler cok değişmdi..
Canım benim benim kilo alımım sizi yanıltmasın ben 63 kiloyla hamile kaldım şuan 64,8 kiloyum ama ilk 2 ay 3 kilo kadar verdm.. benimki normal değil yani..bende hic alamadım diye üzülüyorum :).. arkadaşın biri 19 haftalık hamile birinin karnından bahsetmiş benmde öle karnım yoktu şimdi belli oluyo hamile olduğum ama önemli olan bebeğin kilosu canım.. Kilonuzu emzirirken verirsiniz dert etmeyn ama dikkat etmenizde fayda var tabi..
ben galiba biraz fazla yiyorum canım ben 3. ayıma yeni girdim 3 kilo aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?