Hamilelikte kaç kilo aldınız ?

waoowww seninki süpermiş yaa2 kilo bile almamışsın brova walla sen mi dikkat ettin bünyen mi almadı?

waoowww seninki süpermiş yaa2 kilo bile almamışsın brova walla sen mi dikkat ettin bünyen mi almadı?

Yok canım ya bünyeden iştahım yok belkide doğrusu bende bilmiyorum :).. doktorumda şaşırıyor ama bebekte sıkıntı olmadığı icin endişelenmene gerek yok diyor..Olan kiloda bebeğin kilosu ztn benim değil :)..

bencede çalışan olmak çok zorr..... ben 3. aynıma yeni girdim ama 3 kilo aldım nabıcam bilmiyorum bundan sonra dikkat etmeye karar verdim böyle giderse hamileliğimmddeee çok kilo alıcam
Fast fooddan uzak dur diyorlar hep.Acıkınca meyve salatası yapacak zamanmı var sanki:26: Hareketlerin azsa ne kadar az yersen ye kilo alıyorsun

ayyy maaşallah 26.hafta mı,biz de görürüz inşallah o günleri..senin de ilk dönemlerde cok belirtin yoktu dimi ayşe ben yanlış hatırlamıyorum(bulantı gibi)..benim de yok herkes garipsiyor

Yaa ne zaman geçti değil mi onca hafta Görürsün merak etme.Çok hızlı geçiyor 9 ay.Evet doğru hatırlıyorsun.Çok büyük bi sıkıntım olmadı çok şükür benim.Çok dikkat ettim,stres yapmamak için uğraştım falan.Gebelikten değilde diğer sorunlarımdan kurtulamadım 6 aydır.İnşallah bu ay rahatım diyorum bişey çıkıyor.Neyse bugünümüze hamdolsun diyorum artık.Bir de ağır geçseydi hamişlik halim nice olurdu:18:
Ama bu haftalarda mide yanması oluyor.Ona da renie yetişiyor sağolsun.Dr günde 1 şişe bile içebilirsin dedi.Karbonatlı sakız da işe yarıyor aklında olsun.Bizim topiğe uğramaz oldun hınzır Alışverişe vurduk topikce kendimizi.Tubilosh doğurmak için son 9 sayıyor,fmfm dersen öyle.peri3866 pek giremiyor sıkıntılarından.Belki de doğurmuştur.

aynen öyle canım ama ben bu sabah dikkat etmeye basladım eger böyle giderse 20 kilodan fazla falan alıcam herhaldee

bende 65 kilo ile hamile kaldım Allahtan boy var sonra ilk 2 ay aynıydım 3. ayımda 61 oldum doktordan fırça yedm şuan 65-66 kiloyum dikkat ediyorum bebeğime kilo aldıran yarayan şeyler yiyorum e arada kaçamaklarda oluyor tabi çalıştığım için pek düzenli yiyemiyorum bol su içmek iyi geliyoo

ne güzel valla ben 66 kiloydum 69 oldummm ((( artık yememeye karar verdim

ne güzel valla ben 66 kiloydum 69 oldummm ((( artık yememeye karar verdim

yememekle zayıflamazsın hasta olursn bebeğin ilk 3 aya kadar zaten vitamin alıyo senden yemezsen sen bitkin düşersin sağlıklı şeyler ye ben 6 öğün yiyorm herşeydende yiyorum ama az 3 ana yemek 3 ara öğün şeklinde meyveyi bol ye ve bol su iç.. ben suyu çok içiyorum tabi wcdeym hep ama olsun birazda hakaret edersen iyi olur

su çok içiyorum canım 3 litreyi falan geçiyor günde ama bugun hep dikkat ettim yediklerime

KIZLAR BENDE 12. HAFTANIN İÇERSİNDEYİM AMAENTERASAN OLAN HERKES KİLO ALIRKEN ben 56 kiloydum 54 kiloya düştüm

14.haftanın içerisindeyim kilo almadım önceden nasılsa öyle devam ettim ama bazen bulantılardan yiyemediğim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…