Hamilelikte kaç kilo aldınız

Konu güncel olsun
Bende 33 haftalık hamileyim 13.5 kilo aldım 72 ile hamile kaldım. Daha ne kadar alırım allah bilir

16 kilo aldım 13 ü 2 ayda gitti ;)

58 ile başladım, 69-70 arası doğuma girdim. Doğumdan eve geldiğimde 65 tim. 20 gün sonra 58 oldum. Ama ekmek yemedim. Dengeli beslendim. Sütüm olsun diye tatlıya abanmadım, zaten doğumdan sonra çok ciddi bir sağlık sorununuz yoksa sütünüz oluyor. Çevredekilerin ''Onu ye bunu ye'' demeleri palavra.

Doğum yapalı 7 buçuk ay oldu neredeyse. Şu an kilom 56. İşe başladım, bir de bebek, dinlenecek vakit yok ondan sanırım.

Ben de toplamda 16 kilo aldım doğum yapalı bir buçuk ay oldu.8 i gitti 8 i kaldı.Umarım geri kalanını da verebilirim.Normal doğum yapmayı çok istedim ama olmadı.Sezeryan sonrası 5 aylık denecek bir karın ve kocaman göğüslerle psikolojim berbat durumda

İnşallah geri kalanını da verirsiniz en çok son ayda mı kilo aldınız
İnsallah yavas yavas gidiyor acele etmiyorum aç kalmadan düzenli bir sekilde besleniyorum...
En cok son ayda almadım aksine son ay yavasladı kilo alımım..benim kilo almam 4.aydan sonra her hafta bir kilo alarak devam etti hic sasmadan her hafta 1 kg alıyordum...dogumdan cıkınca 4 kilo gitmisti 10 gündede 10 kg gitmisti ama sonra yavas yavas gidiyor..

Yarın 34 bıtecek 35 e gırıcem ve 62.5 la hamıle kaldm suan 72 kıloyum yanı 9.5 kılo aldm ıns 75 le tamamlarm daha fazla olmaz

hamileliğimi 22kiloyla bitirdim şimdi 2bucuk aylık kuzum bende 7kilo fazla var hep kendime yemisim miniğim 2800doğdu

3 gün oldu sezeryanla doğum yapalı 15 kilo almıştım 5 kilosu gitmiş. Şuan kocaman bi gobegim var sanki içinde bir bebek daha varmış gibi duruyo :))

Back
X