çisemim mrb. bende aynı tahlilleri yaptırdım ege genetikte cvp paneli diye fibrinojen mthfr c677t ve a1298c heterozigot mutasyonu saptanmıştır yazıyor inşallah bizlerde senin gibi ... aylık hamileyim diye yazarız... iğneye tam olarak ne zaman başladın.?
leylim bizim çalışmalar ne zaman sonuç verecek?gerçi daha bir ay çalıştık ama sonuç görmek istiyor insan değilmi?hayırsısıyla güzel haberlerimiz duyururuz..........
canım çisemim bana clexan verdiler igne olarak buda muadilmi acaba birde ben sadece göbekten yapıyorum koldan ve bacaktanda olabiliryormu cevap verirsen sevinirim
arkadaşlar cok şükür hamileyim,bugün öğrendim ağlamaktan gözlerim şişti pazartesi günü dr.gidecem iğnelere başlıcaz inş.kızlar ya çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye
arkadaşlar cok şükür hamileyim,bugün öğrendim ağlamaktan gözlerim şişti pazartesi günü dr.gidecem iğnelere başlıcaz inş.kızlar ya çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye
iğneleri kullanan arkadaşlar kaçlık kullanıyorsunuz bana doktorum 0,4 veya 0,6lık dedi bende 0,6lık bulabildim ama yan etkilerini okuyunca çok korktum lütfen yazın bende homozigot yok sadece heterozigot var 0,6lık fazla olmazmı?lütfen kısa zamanda cevap yazın siz kaçlık kullanıyorsunuz tek mi ikimi gen sorununuz var öğrenmem lazım hepinizi öptüm.
tamam canım yazdığın çok iyi oldu korkmadım ama kesin 0,4bulmam gerekiyor eczacı bulamassa bende başka eczacı ararım,sen neler yapıyorsun a.s.a.s.
canım yenı gordum cok cok tebrık ederım Rabbım saglıkla bebısını sana bagıslasın darısı bozlere ınsallaaharkadaşlar cok şükür hamileyim,bugün öğrendim ağlamaktan gözlerim şişti pazartesi günü dr.gidecem iğnelere başlıcaz inş.kızlar ya çok korkuyorum yine aynı şeyleri yaşıcam diye
tebrikler ırmak hayırlısıyla,sağlıklı olarak kucağına almak nasip olur İNŞALLAH.:teytey:
iğnelerden korkma ,unutmaki iğneleri yapmazsan riskin artar.ne yapalım buda bizim şansımız.bunada şükür:1hug:
canım yenı gordum cok cok tebrık ederım Rabbım saglıkla bebısını sana bagıslasın darısı bozlere ınsallaah
ırmakcım hamile oluşuna çok sevindim. İğnelerden yani kan pıhtılaşmasıyla ilgili ise ben çok yaptım korkulacak birşey yok UMARIM SAĞLIKLA BEBEĞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN ÇÜNKÜ BEN ALDIM VE KIZIM DÖRT YAŞINDA allah herkese tattırsın şuan ıkıncisi için uğraşıyorum ilaç kulanmaya başladım hamile kalıbcada takviya iğnelerimi yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?