Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kesinlikle konuş bu önemli birşey çünkü allah korusun erkenden alınsın önlemi12 haftalik suan bidhaki kontrol ayin 9 unda konuscam tekrar doktorla inşallah bişey olmaz
Cnm. Hamilemisin şu anda yapılacak birşey yok. 28. Haftada doktoruna hatırlat iğne yapacaklar... Çocuk doğduktan sonra 2. İğneyi yapacaklar...Eşimle kan uyusmazligimz var ben a negatif esim a pozitif iğne fln olmadım kimse öyle bişey demedi doktor da kan uyusmazligin var her gittign doktora bunu söyle dedi söyledim ama yine bişey yapılmadı bi sorun olur mu acaba
eşimle ben de de var canım esim 0+ ben de ab- söyledim her gittiğim doktora inderek kolomb kan uyuşmazlığı testi yapıldı bebeğe karsi vücudum antikor üretti mi diye Allah a şükür negatif cıktı ama kanaman olursa ağrın olursa gel dedi 28 haftada iğne dedi ama kanama olunca da vuruyorlarmış canımEşimle kan uyusmazligimz var ben a negatif esim a pozitif iğne fln olmadım kimse öyle bişey demedi doktor da kan uyusmazligin var her gittign doktora bunu söyle dedi söyledim ama yine bişey yapılmadı bi sorun olur mu acaba
Benmde var canm 28. Haftada iğnesi vurulcak. Sen kç haftalıksın?Eşimle kan uyusmazligimz var ben a negatif esim a pozitif iğne fln olmadım kimse öyle bişey demedi doktor da kan uyusmazligin var her gittign doktora bunu söyle dedi söyledim ama yine bişey yapılmadı bi sorun olur mu acaba
Aslında doktorunun senn kan grubunu biliyo olması lazım. Bu doktorunun nasıl biri olduğunu da gösteririr. Ama sende takipte kalmalısın. 1. Çocuğa zararı olmuyor yüksek oranda. Zaten anneyle bebek arasında uyuşmazlık olnca kanama olur ki bu durumda doktora gidiyosun zaten. Ama bütn bnlarım dışında 28. Hafta ve doğum yaptığın zaman bunun iğnesini yaptrcaksn. Belki daha zamanı var diye doktorun bişy dememştir. Ben şmdiden randevumu bile ona göre ayarladım. 22.hafta sonrada 28.hafta sonrası Allah Kerim :)))Eşimle kan uyusmazligimz var ben a negatif esim a pozitif iğne fln olmadım kimse öyle bişey demedi doktor da kan uyusmazligin var her gittign doktora bunu söyle dedi söyledim ama yine bişey yapılmadı bi sorun olur mu acaba
evet canim :)Bu zamana kadar kanamam hiç olmadı peki kanamam olsa da olmasada kesin olarak ben bu igneyi olucam heralde