- 5 Haziran 2015
- 152
- 49
- 18
- 39
Ben o kadar değilim. Demek ki sizin düşük tehlikeniz uzun süre devam etmiş: / ama yinede bir kere kanamam oldu ya. Ondan korkuyorum. Uzun yola çıkmaya özellikle.
Tamam izin vermiş ama benim bugüne kadar lekem gelmediği halde toplam 4.5 saat otobüs yolculuğu yorgunluk ve ağrı yaptı. 13 saat yolculuk riski büyük ölçüde artırır. Imkanınız varsa uçak yolcuğuna yapın. Siz bilirsiniz yine de.Dediğim gibi doktor otobüs yolculuğuna da izin verdi. Lekelenmem ve kanamam olmadigisürece.
Evet canim . Eşimle gidicem zaten. Tek değilim. Boyumda kisa olunca. Eşimin kucağına rahatlıkla yatabiliyorum. Ayaklarımı uzatıyorum. Koltuğu sonuna kadar arkaya yasliyorum :) ama tek skintim istifra edersem diye çok korkuyorum. Bir dearaba sarsarsa kanamam olursa diye.. :/ doktor bana bulantı ilacı falanda yazmadı ya. Arabada içerdim.valla canım benim ki düşük tehlikesi değildi bebeğin olduğu yerde bir kanama yoktu doktor bunun içimde kalan kanın temizlendiğiniz söylemişti ama dedeğim gibi ben çok dikkate aldım doktorda çok ciddiye aldı ve hiç bir yere gitmedim. ama kendi ailenden böyle uzak olmanda üzdü beni gitme desek de senin çok ihtyacın var belli keşke fırsatın olsa da il 3 ayı atlattıktan sonra gitsen. ama madem gideceksin kendine çok dikkat et. bulantın falan da olabilir yanına ihtiyacın olan şeylerden bolca al,ayrıca ayaklarını sürekli oturma pozisyonunda tutma ayakkabılarını çıkar ayaklarını topla falan nasıl rahatsan onu yap,.
Teşekkür ederim. Hayırlısı olsun bakalım. Bilmiyorum nolacak: /Tamam izin vermiş ama benim bugüne kadar lekem gelmediği halde toplam 4.5 saat otobüs yolculuğu yorgunluk ve ağrı yaptı. 13 saat yolculuk riski büyük ölçüde artırır. Imkanınız varsa uçak yolcuğuna yapın. Siz bilirsiniz yine de.
Merhaba arkadaşlar progestan kullanıp kanaması kesılmeyen varmı
bence yola çıkma hadi yolda birşey oldu tekrar kanaman oldu ne yapacaksın?? nerdeysen kal orda hiç riske atma bebeğini ben olsam yerimden kımıldamazdımKızlar merhaba. Çok üzgünüm. Dün akşam çok kötü seyler yaşadım. Kanamam geldi baya. Hemen acile gittik. Düşük tehliken var dedi. Progestan verdi. Bugün de ozele gittik. Doktor kalp atışlarını dinledi. Biz de duyduk. Bebeğin yerinde dedi. Ama nasil kanamam oldu neden düşük tehlikem oldu anliyamadim. Bugun doktora da sordum. Olabilir gebelikte.. Ama suan düşük tehliken yok hiçbir sey görünmüyor dedi. Kafam okdr karisti ki Ben 13 saatlik bir yola çıkacaktım rezervede yaptirmistim. Doktora sordum gidebilir mıyım diye. 4 5 gün gözlemle leke dahi gelirse gitmemen daha iyi olur. Gelmesse gidebilirsin sorun degildedi. Gene gelirse diyye diye o kadar korkuyorum ki
Suan kanamam yok. Dün akşam avucumun ici kadar kanamam olmuştu. Suan da arada bir koyu renkte akintim geliyor. Bej rengi gibi . Benim gibi yaşayanlar akıl verebilir mi. Lütfen: (((((
Bu konuyu ağustosta açmıştım . ve gidip geldim hiçbir sey olmadi kızlar merak etmeyin.bence yola çıkma hadi yolda birşey oldu tekrar kanaman oldu ne yapacaksın?? nerdeysen kal orda hiç riske atma bebeğini ben olsam yerimden kımıldamazdım
Tesekkurler. Allah razi olsun. Progestan 200 mg içiyorum. Ikisini aynı anda olurmu? Bide haftada 1 kez mi iğne yapılacak?
Merhaba, aynı şeyler şimdi benim başıma geldi de sormak istedim size. Acaba şimdi durumun nasıl? Kanama ne kadar süre devam etti? Ve istirahati ne zaman bıraktın?benimde geçen hafta senin gibi kanamam geldi kahverengi falan değil kıpkırmızı kandı dr. a gittik hemen banada kesede bi kanama alanı görünmüyor bebeğinde kalp atışını dinledik ama hastaneye aldı bi gece yattım progestan 200 ve proluton-depot başladı haftada bir.benim çalıştığım yer 25 km.uzaklıkta hergün gidiş geliş yapıyodum dr.müsaade etmedi istirahat verdi raporluyum 1 ay yatıcam evde demem o ki yol sıkıntılı canım sen bilirsin yinede
Hiç istirahat etmedim . O gun düşük tehlikesi geciriyordum . Ertesi günü randevu alıp özele gittim . Ultrasona baktı. Ve düşük tehliken su an yok atlatmışsın dedi. Benim ki 1 günlük oldu geçti. Herkesin oyle olacak diye bir sey yok tabiiki. Ev hanımıyım ve evde de tek başınayım ağır is güç hiç yapmadım o zamanlar . Temizlik vs.. ama kanamam oldu. Yani olacak oldumu oluyor. Önüne geçemiyorsun. Aynı şekilde yiyeceği ekmeği yoksa da o yavrunun günlerce yatsanda düşecek oldu mu yine düşüyor. Su an hiçbir sorunum yok şükür . O akşam kıpkırmızı gelmişti . Sonrasında gece pembe pembe geldi sonra akinti geldi bitti gitti şükür .Merhaba, aynı şeyler şimdi benim başıma geldi de sormak istedim size. Acaba şimdi durumun nasıl? Kanama ne kadar süre devam etti? Ve istirahati ne zaman bıraktın?
Hiç istirahat etmedim . O gun düşük tehlikesi geciriyordum . Ertesi günü randevu alıp özele gittim . Ultrasona baktı. Ve düşük tehliken su an yok atlatmışsın dedi. Benim ki 1 günlük oldu geçti. Herkesin oyle olacak diye bir sey yok tabiiki. Ev hanımıyım ve evde de tek başınayım ağır is güç hiç yapmadım o zamanlar . Temizlik vs.. ama kanamam oldu. Yani olacak oldumu oluyor. Önüne geçemiyorsun. Aynı şekilde yiyeceği ekmeği yoksa da o yavrunun günlerce yatsanda düşecek oldu mu yine düşüyor. Su an hiçbir sorunum yok şükür . O akşam kıpkırmızı gelmişti . Sonrasında gece pembe pembe geldi sonra akinti geldi bitti gitti şükür .
Amin kardeşim InşaAllah . . Evet maalesef benim regl kanından farksızdı. Birden geldi. Avucumun ici kadar dolu dolu ..Teşekkür ederim ,cevabın için, benim kahverengi akıntım oluyo arada ilk kanama bir hafta onceydi. İğne de verdi. Senin kahverengi de olmamış sanırım? Hakkımızda hayırlısı diyelim artık:)
Mrb canım ben istirahati hiç bırakmadım ama 24 haftalık bebegimi erken dogumla kaybettim 1,5 ay oldu dogarken öldü yavrumMerhaba, aynı şeyler şimdi benim başıma geldi de sormak istedim size. Acaba şimdi durumun nasıl? Kanama ne kadar süre devam etti? Ve istirahati ne zaman bıraktın?
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin ama bundan sonrakilerde herşey güzel olur inşallah bozma moralini. Senin kanaman devam ettiği için mi istirahata devam etmiştin? Yoksa kahverengi akıntı fln mı oluyordu?Mrb canım ben istirahati hiç bırakmadım ama 24 haftalık bebegimi erken dogumla kaybettim 1,5 ay oldu dogarken öldü yavrum
Bende 7 ocakta suyum geldi ve 18 haftalık bebeğimi kaybettim benim 5.haftada leke şeklinde sonra artarak kanamam oldu en son haftalar adet gibi kanıyordum şakır şakır bebeğim çok sağlıklıydı ne plesantada nede başka bi yerde kanamam vardı meğer rahim ağzı polibim varmış 13. Haftada öğrendik ama gebe olduğum için alınamadı hep yattım falan ama olmadı bebeğimi kaybettimMrb canım ben istirahati hiç bırakmadım ama 24 haftalık bebegimi erken dogumla kaybettim 1,5 ay oldu dogarken öldü yavrum
Gecmis olsn canim peki rahim filmi falan cekilmemismiydin???Bende 7 ocakta suyum geldi ve 18 haftalık bebeğimi kaybettim benim 5.haftada leke şeklinde sonra artarak kanamam oldu en son haftalar adet gibi kanıyordum şakır şakır bebeğim çok sağlıklıydı ne plesantada nede başka bi yerde kanamam vardı meğer rahim ağzı polibim varmış 13. Haftada öğrendik ama gebe olduğum için alınamadı hep yattım falan ama olmadı bebeğimi kaybettim
cok gecmis olsn canim peki neden erken dogumla kaybettnMrb canım ben istirahati hiç bırakmadım ama 24 haftalık bebegimi erken dogumla kaybettim 1,5 ay oldu dogarken öldü yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?