Hamilelikte kanama ve Yolculuk

Selam arkadaslar, kendimi tekrar tanitiyim bi sorum olacakti? 7 haftalık fln hamileyim ve düşük riskim var. Geçen hafta başladım doktor iki hafta yat dedi. Lekelenmeler ilk günler kahverengimsi oldu. Sonradan sarı ve kötü kokulu bir hale dönüştü. Biraz da kaşıntım oldu. Doktora söyledim. Bu sarı ve kokulu akıntı enfeksiyon belirtisi dedi. Bi ilaç veriyim zararı olmaz dedi. Donaxly verdi. Ama bunları telefonda konuştuk. Yani bana basit geldi. Bu durumda sız kullanır miydiniz?

Tabiki kullanirdm canim saglik bu kalp atisini falan duydunuz demi prblem yok
Duyduk canım sorun yok demişti bir hafta önce fln. İşte nette hep enfeksiyon; incelemeyle, ordan bi parça almayla fln bakılır diyor,doktor sadece telden dinlemeyle kullan deyince tedirgin oldum:)

Duyduk canım sorun yok demişti bir hafta önce fln. İşte nette hep enfeksiyon; incelemeyle, ordan bi parça almayla fln bakılır diyor,doktor sadece telden dinlemeyle kullan deyince tedirgin oldum:)
Olma olma ama icim rahat etsn diyorsan bir dr a daha gt durmu soyle kanamanoldumu hic

İlk 5 gün falan kahverengi lekelenme oldu. Sonradan işte sarımsı lekeye döndü canım, teşekkürler buarada cevabın için:) haftaya kontrol var o zaman dr düşük riskin geçmiş desin diye dua ediyom:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…