Hamilelikte kanama

Hadi gözün aydın olsun canım evet düşük tehlikesi için vermiştir çok yorma kendini bol bol dinlen inşallah atlatıcaksın
Insallah canm ilk hamileliğim cok korktm şükür geçti simdi kanama devam ediyo ama pek umursamiyorum suan ilaci da aldm cok tesekkur ederim

Canim gecmis olsun benzer durumu yasiyoruz benim yarin belli olacak ignem yapildi ondan sonra lekelenmem gecti persembe gunu 743 tu ama doktor henuz bisey söylemedi kese belli olmadigi icin

Canim gecmis olsun benzer durumu yasiyoruz benim yarin belli olacak ignem yapildi ondan sonra lekelenmem gecti persembe gunu 743 tu ama doktor henuz bisey söylemedi kese belli olmadigi icin
Ya kucuk bi kese gorunuyo falan dedi degerim de norml yulselmis benim lekelnme degil bildiğin baya bi adet kanı gibi geliyo inşallah gecr ya bende yarn tkrr gtcem sana da gecmis olsun . Insallah bi sorn çıkmaz

Ya kucuk bi kese gorunuyo falan dedi degerim de norml yulselmis benim lekelnme degil bildiğin baya bi adet kanı gibi geliyo inşallah gecr ya bende yarn tkrr gtcem sana da gecmis olsun . Insallah bi sorn çıkmaz
Insallah canim tekrardan yazisiriz ben cok tedirginim her seye hazirlikli ol demisti bir gunde degerim 675 den 743 yukseldi tatmin olmadi doktor artistan dolayi.

Insallah canim tekrardan yazisiriz ben cok tedirginim her seye hazirlikli ol demisti bir gunde degerim 675 den 743 yukseldi tatmin olmadi doktor artistan dolayi.
Allahn izniyle hic bise olmayacak. Bende öyle uyuyamadm bile bugun kanamam hala devam ediyo allahm bilmiyorum normal zamanda adet olurken bile bu kadar fazla gelmiyordu ne oldu simdi anlamadm yanls değilsem dr gitcektn sende yazarsn canm. Gidip geldikten sonra dua edelim başka yapcak biseyimiz yok insallah saglıklıdrlar

Ben suan 5+1 deyim sekreter adet tarihimi yanlis girmis. Ben eve gelince fark ettim doktor haftasiyla cok uyumsuz sagliksiz olabilir dediler ultrosuna gore 9+ 2 gorunuyo strese girdim . Bununla alakasi varmidir doktorun yorumunda tekrar betama bakilcak kesenin cevresi kanli denildi

1 haftadr surekli arastryrm . Hafta da onemli 4 5 hafta kese 7 de kalp atısı falan duyulmasi gerekiyo ama senin yanlsmıs doktor ona gore saglksz diye degerlendiriyo olabilir
Bend e yeni geldm sadce kan aldı yine ulrsndan baktı bana bise soyleme gereğinde bile bulunmadı ck kanamam var piskoljm bozuldu resmen isin yoksa yarni bekle. Yine dusuk yapiyo olabilirsn dedi gecti ne kadar rahat bu doktrlar !

Canim yerinden mumkun oldugunca kalkma bana öyle söyledi sonucum 2260 cikti keseyle uyumlu yanlis anlasilma oldu haftaya gorusuruz dedi cok sukur yakininda ailen filan yokmu onlarin yanina gidip kalsan ilk gebeligin mi ?

Canim yerinden mumkun oldugunca kalkma bana öyle söyledi sonucum 2260 cikti keseyle uyumlu yanlis anlasilma oldu haftaya gorusuruz dedi cok sukur yakininda ailen filan yokmu onlarin yanina gidip kalsan ilk gebeligin mi ?
Ya yatıyorum zaten kalkmıyorum canm saolsun esimde suan yanimda zaten baya destek oluyo. Evet ilk daha 5 bucuk sendr evliyim düşün cok istiyorum bu bebegi ama pek umudum kalmadı artk. Her wc ye gittgmde baya kan geliyo bugun artk pet kulanmak zorunda kaldm. senin adina da cok sevindm insallah bi sorun yasamazsn bidaha bebegini de sag salim kucagna alırsn

Canim benim insallah tutunur oyle adet kanamasi gibi olup da kac kisi var dogum yapan. Stres yapmamamiz gerekiyo bu surecte rabbimizden gelene bisey denilmez moral cok onemliymis doktorun oyle konustuna da bakma banada neler neler dediler esim cok sinirlendi sikayet edecekti sonrs dedim beddua filan olur yapma paramizdan olalim degisiriz doktoru.

İnsalah canm bakalm yrn ne olcak

Cok mu dusmus yukselmezmi acaba bidaha ozele gitsem mi sence bise yapamazlarmı .

Cok mu dusmus yukselmezmi acaba bidaha ozele gitsem mi sence bise yapamazlarmı .
Hadi ya canim ben pek anlamiyorum ama icinin rahat etmesi icin git belki serum vururlar ilacin yani sira ilk gebeligim oldugu icin yorum yapamiyorum.

Canım değer düştümü yükselmez geri üzüldüm gerçekten doktorunu ihmal etme lütfen git mutlaka düşük yaptıysan müdahale etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…