Merhabalar bende 6+6 gunluk hamıleyım dün işteyken hafıf pembe renk kanamam geldi ilk bebeğimide 10 haftalıkların düşürdüm şimdide cok korktum hemen doktoruma gıttım 2 gün oncede kontroller gitmiştim kalp atışını görmüştük doktor baktı ve kesen 2 güne oranla büyümüş bebekte oyle kalp atışında var düşük tehdıdın var dedi progestan verdi ve yat dedi kesilmişti baya ama biraz önce koyu renk geldi cok korkuyorum salı Günü'de kontrole gel cok yogun kanaman gelmedıkce korkulacak bısey yok dedi varmı benle aynı durumda olan
K.İ.B.
Peki düşük tehdidi kacinci haftaya kadar sürüyor kizlar? Düşük olmaması için illaki agir şey mi kaldirmamak gerekiyor ? Birde ben bazen mutfak tezgahini silerjen kimyasal kokusu zarar verirmi diye çok endise ediyorumnapsakki ....
Ilaç olarak ne kullanıyosun canım ben progestan kullanıyorum bir de 5 güne bir prolut diye bir iğne vuruluyorum ama 3-4 günde bir kahverengilik geliyor ve nedeni bilinmiyor doktor arada kasılmalar oluyo olabilir dedi çok korkuyorum 1 düşüğüm var Busefer bişey olmasın istiyorumAra ara geliyor benimde sancım Tengri'de baya acıldı inş sabah kahve lekeye dönüşür
Evet artik kullanmicam mümkün olduğunca kullanmayorum ama bu sabah ocagi temizledim napiim. Biraz tedirgin oldum bu yüzden.. Lekeknme olarak yuzumde minik sivilce gibi noktalar var vücudumda yok henüz...Kimyasal solumasan iyi canım Zararlı seninde lekelenmelerin oldu mu
Evet artik kullanmicam mümkün olduğunca kullanmayorum ama bu sabah ocagi temizledim napiim. Biraz tedirgin oldum bu yüzden.. Lekeknme olarak yuzumde minik sivilce gibi noktalar var vücudumda yok henüz...[/QUOT
Yok lekelenme Dediğim kanama yada kahverengilik gibi zaten konu da gebelikte kanama ya oyüzden sordum canım
Zararin neresinden Dönersen kardir :) o yüzden bundan sonra coook dikkat edersin yediklerinene kadar şanslısınız yaa doktorlar ne bilgiler vermiş ben bu konuda çok bahtsızım hiçbişey bilmiyorum ve derdim büyük..doktora degıl kasaba mı denk geldım acaba6+6 gunken bıle guzel bılgı vermıs ben 15 haftalıgım ve bılmeden neler yapmısım(en başı akol ve ilaç kullanımı) ama bebek ne halde bılmıyorum bıle
İyi de alkol kullandim diyosun bunu doktorun sana illaki vurgulayarak söylemesi gerekmez. Zaten alkol normalde insan vucuduna zarar veriyor hamileyken bunun bebeğe zarar verecegini kendin dusunmen lazimdi!bayanlar acil yardım konusuna bakarsan mevzunun yemekle ılgılı olmadıgını anlarsın keske tek derdım süt ıcmemek olsaydıVE ILGILI BI DOKTORRR
İyi de alkol kullandim diyosun bunu doktorun sana illaki vurgulayarak söylemesi gerekmez. Zaten alkol normalde insan vucuduna zarar veriyor hamileyken bunun bebeğe zarar verecegini kendin dusunmen lazimdi!ben sigara kullaniyordum hamile kaldigimi öğrenmeden birkac hafta once biraktim yani.. Bebek istiyorsak her seyimizden fedakarlik etmemiz gerek. Çingen gibi iki renkli sacla dolasiyorum uçlar sapsari ama boyatmicam bile doğuma kadar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?