Hamilelikte kanama

Mecaz06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
19
3
38
35
Merhabalar bende 6+6 gunluk hamıleyım dün işteyken hafıf pembe renk kanamam geldi ilk bebeğimide 10 haftalıkların düşürdüm şimdide cok korktum hemen doktoruma gıttım 2 gün oncede kontroller gitmiştim kalp atışını görmüştük doktor baktı ve kesen 2 güne oranla büyümüş bebekte oyle kalp atışında var düşük tehdıdın var dedi progestan verdi ve yat dedi kesilmişti baya ama biraz önce koyu renk geldi cok korkuyorum salı Günü'de kontrole gel cok yogun kanaman gelmedıkce korkulacak bısey yok dedi varmı benle aynı durumda olan
K.İ.B.

bnimde oldu 10 gun yatt
ım iş yapmadım kahverengıye dondu ve kesildi

Tesekkur ederim cevapladıgınız ıcın yınede cok korkuyorum kanamalarımız nasıl oluyor anlatır mısınız

İkten ilac alamadann pembe lekeydi findik buyuklunde ilactan snra kavrengiye dondu bu kurudugu anlamina gelirmis snra kesildi cok sukur genede yatiyorum ilaca ara verdk ins kanamam ilmassa bida almicam

Tesekkur ederım rahatladım bırazcık koyu renk açığa dönmeye başladı cok şükür birazcıkta sancım var ama şimdilik iyi gibi sende sancı olmuşmuydu

Tabi arar ara sancim oluyordu ama sen sancini takip et cok surmemeli kanamanida takip et leke bitmeye yakin oyulasio yattikca gecio ins gecer

Ara ara geliyor benimde sancım Tengri'de baya acıldı inş sabah kahve lekeye dönüşür

Merhaba benimde 6 hafta civarında pembelik oldu hemen acile gittik baktılar kanama alanı göremediler ardından 7 ve 8. Haftalarda kahverengilik oldu doktora gittik tekrar bakıldığında kanama alanı görülmedi ama progestan kullanmaya başladım en son 8+6 haftalıkken tekrar oldu Busefer prolut diye iğne başlandı 5günde bir oluyorum ve de 10 gün rapor verdi doktor şimdilik iş Yapmıyorum ama bana düşük tehdidi falan demedi sadece dikkat etmen gerekiyor dedi artık gelmiyor ama genede çok korkuyorum

Peki düşük tehdidi kacinci haftaya kadar sürüyor kizlar? Düşük olmaması için illaki agir şey mi kaldirmamak gerekiyor ? Birde ben bazen mutfak tezgahini silerjen kimyasal kokusu zarar verirmi diye çok endise ediyorum napsakki ....

Kimyasal solumasan iyi canım Zararlı seninde lekelenmelerin oldu mu

Ara ara geliyor benimde sancım Tengri'de baya acıldı inş sabah kahve lekeye dönüşür
Ilaç olarak ne kullanıyosun canım ben progestan kullanıyorum bir de 5 güne bir prolut diye bir iğne vuruluyorum ama 3-4 günde bir kahverengilik geliyor ve nedeni bilinmiyor doktor arada kasılmalar oluyo olabilir dedi çok korkuyorum 1 düşüğüm var Busefer bişey olmasın istiyorum

Kimyasal solumasan iyi canım Zararlı seninde lekelenmelerin oldu mu
Evet artik kullanmicam mümkün olduğunca kullanmayorum ama bu sabah ocagi temizledim napiim. Biraz tedirgin oldum bu yüzden.. Lekeknme olarak yuzumde minik sivilce gibi noktalar var vücudumda yok henüz...

Yok k

ne kadar şanslısınız yaa doktorlar ne bilgiler vermiş ben bu konuda çok bahtsızım hiçbişey bilmiyorum ve derdim büyük..doktora degıl kasaba mı denk geldım acaba 6+6 gunken bıle guzel bılgı vermıs ben 15 haftalıgım ve bılmeden neler yapmısım(en başı akol ve ilaç kullanımı) ama bebek ne halde bılmıyorum bıle

Zararin neresinden Dönersen kardir :) o yüzden bundan sonra coook dikkat edersin yediklerine

bayanlar acil yardım konusuna bakarsan mevzunun yemekle ılgılı olmadıgını anlarsın keske tek derdım süt ıcmemek olsaydı VE ILGILI BI DOKTORRR

bayanlar acil yardım konusuna bakarsan mevzunun yemekle ılgılı olmadıgını anlarsın keske tek derdım süt ıcmemek olsaydı VE ILGILI BI DOKTORRR
İyi de alkol kullandim diyosun bunu doktorun sana illaki vurgulayarak söylemesi gerekmez. Zaten alkol normalde insan vucuduna zarar veriyor hamileyken bunun bebeğe zarar verecegini kendin dusunmen lazimdi! ben sigara kullaniyordum hamile kaldigimi öğrenmeden birkac hafta once biraktim yani.. Bebek istiyorsak her seyimizden fedakarlik etmemiz gerek. Çingen gibi iki renkli sacla dolasiyorum uçlar sapsari ama boyatmicam bile doğuma kadar....

ahahah o bende de var ben az kalsın bılmedıgım ıcın hamıle oldugumu onu da boyatacaktım..ama tatlım sen sunu anlamadın ben ogrendıgımde tabıkı bıraktım ama bılmeden yapacagımı yapmısım zaten dr a gelınce (cokk sınırlenıyorum) adama soledım alkoll aldım yuklu mıktarda dedım ılacta kullandım dedım.3 hafta sonra gel dedı ???? tek kelıme bısey daha demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…