Hamilelikte kanama

ben ınternetten okuduklarım sayesınde bılgılendım ama bebek ne halde ogrenmek ıcın hangı testlerı yaptırmam lazım bılmıyorum ıste ?

Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Bende iki düşük yaşadım.İlki 6 haftalıkken düştü bnde hafif kanamayla başlamıştı.ama sorun kan pıhtılaşması çıktı.pembe kırmızı kanama olmadığı sürecede korkma gelen koyu kan eski kanamadır.buda seni korkutmasın progestanı düzenli kullanırsan kanaman %80 durucaktır. =)) korkmaa

Hepsinizin ilgisine tesekkur ederım ama ne yazık kı cumartesı gecesi bebegım düştü ve kaybettık tek ıyı yanı yenıden kürtaj olmamam oldu bugüne kadar hastanede kaldım ve kanama ıle düşürdüm tüm parçaları bu ıkıncı düşüğüm oldugu için cok korkuyrum artık hamıle kalmaya yenıden uzun bır sure aa vermek ıstıyrum ama fıkırlerınızı dınlemekte ısterım

Progestan kullanıyordum umarım senın oyle bırsey gelmez başına ama sunu söylüyorum eğer yogun kanaman gelırse hemen doktora gıt ama sakın kürtaj yaptrma gözetim altında tutsunlar ama sakın sakın ben kürtaj olmadım kanamam gelınce hemen gımedım bekledım baya bır düşürülünce oyle gıttım sende oyle yap

Şükür düşük tehlikem yok kanama yok rahimde bu kahverengiliğin nerden geldiği belli değil benim 1 kürtajım var canım bebek gelişmedi 9 haftalıktı 7dw kalmış düşmedi aldılar

Benim ilk gebeliğimde pıhtılaşma probleminden dolayı dediler bu gebeliğimde hematolojiye yolladındoktorum hematoloji doktoru alakası yok dedi kan sulandırıcıya falan başlamaya gerek yok dedi bunca zaman korkmuşum senin gelişmediği için mi

Kaç haftalıkken düşük yaptın canım buarada cok geçmiş olsun

Ağustos ayında bebeğimin kalbi durması üzerine kürtaj olmuştum 8 haftalik hamileydim. Eylülde regl oldum bu ay gecikti.adet gunumde koyu kahve kan geldi. Ara ara hafif lekelenme şeklinde oluyor. Bugün test yaptim pozitif çıktı. Acaba yerlesme kanaması mi düşük mü çok tedirgin.

ben ınternetten okuduklarım sayesınde bılgılendım ama bebek ne halde ogrenmek ıcın hangı testlerı yaptırmam lazım bılmıyorum ıste ?
Şu bir gercek ki olacağı warsa oluyor Allah neyi nasıl istiyorsa oyle oluyor sen hatalar yapmışsın ama cok sukur senınle ben o kadar dıkkat ettım olmadı buarada sen hangı sehırdesin

Buyuk olasılıkla üstüne görmüşsün ama cok dıkkat et hemen doktora git mutlakam hangi sehirdesin

Ankaradayim doktorumu aradım hcg değerin önemli iki gün arayla kontrol edicem dedi.isin ilginç yani sürpriz oldu çünkü yeni ise başladım korunduk bir de.6 7 ay geçsin diyordum.test sonucunu bekliyorum işte. Buarada sana da geçmiş olsun. Neler yaşadığını hissettiğini anlayabiliyorum. Ama Allah kimseyi çocuğuyla sinamasin.

Tes
tesekkur ederım aynen oyle cok zor ve ıkıncı oldu kısmet tabı hersey..bende ankara dayım özel e gıdıyrsan bıle mutlaka Keçiören eğitim araştırmaya gitmelisin doktorları cok cok ıyı sevgi,nurcihan ve Emre hoca mükemmel ordan da yaptr kontrollerini

Ca
Canim basligi gorunce direk atladim ayni bnde senin durumundayim.6+1 ken oldu banada cumartesi gunu bi lekem oldu bi onceki bwbegimide 9 haftalikken dusurdum o yüzdendahada korkum var ddoktor bnsda yat dedi bir hafta yatak istirahati verdi progesteron verdi.bugun yine lekem oldu ilk gunku lekemden biraz daha koyu hatta ilk geldiginde lekemi acaba abartiyomuyum fln demiştim ama bu baya koyuydu ondan.surekli doktora gitmk istemiyorum paranoya oldum.sende son durum ne

Cok dıkkat et yarın doktoruna gıt ve sor progestan tek başına kullanılmamalı cunku progestan kanı pıhtılaştıryor kanamayı durduruyor fakat eğer senın kanında da pohtılaşma varsa bebekte kanla beslendıgı ıcın kanın ona ulaşmadığından bebek boğuluyor ve oluyor düşük oluyor o yuzden kana bakılın oyle verılmelıymıs yanında aspırınle kullanılması gerektıgı durumlar olabılır cok detaylı ıncelenıp oyle verilmeli ben bunu acı sekılde öğrendim o yüzden cok dıkkatlı ol olurmu

Kızlar bende aynı sızın gıbı tam 6 haftada kanamam geldı once acık pembe ıdı snra koyulaştı kanama cok degıldı sdce iç çamaşırımı kırletcek kadr dı hemn sabh erkenden doktrma gıttım ıcerde kanama alanı yok dedı bebegınde buyumus dedı hatta ılk kez kalp atışlarnıda dınlettı 2 gun progstrnu vajinadan al dedı snra tekrar ağızdan al dedı 200 mg ve günde 2 kez ıcıyrm suan 8 haftalık bebegım bgunde kontrl var cok korkuyrm... Benım işin garıbı hamıle oldgmu öğrenmeden 1 hafta once kanamam olmuştu 3 gun surmustu ona yerleşme kanaması dedık hadı pekı 6 haftalıkken olan neydı anlam veremiyorum. Bıde benım hesabıma gore bebegım 6+3 çıkması gerekırken 6 hafta cıktı ultrsynda

Bence sonucun ıyı çıkacak hamılelıkte olumsuz hıcbırsey düşünme gercekten başına geliyor bende bebegım de Iyıyız de hep 6 hafta da plesanta yani bebegım edı oluşuyor oda bılıyrsun kandan oluşuyor hafıf kanamalar cok normal içini ferah tut bıde döllenmen uç gün gec oluşmuş olabılır Buda gayet notçröal bu kadar kafa takma herseye cok yıpranırsın

Normal de de takıntılı bırıydm smdı beter oldum bebegıme zarar vermek ıstemıyrm bılıyrm kımse ıstemıyr ama kafamdaki seslerı susturamıyrum. Akıntm geldgı an yuregım ağzıma gelıyr bugun doktrlada konscam zaten bu durumu

Sakin ol ve sonucunu mutlaka buraya yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…