Hamilelikte kanama

istanbul canım .. sımdı geldım doktordan 16 haftalık olmus gorunumde skıntı yok normal gelısımı devam edıyo ama endıselerımız zaten ozellıkle beynınde uclu test ıle bır adım ılerleyecegız sonrası zaten su renklı ultrasonlar falan .. bakalım..bende haala soktayım okuyorum ınsanları ınanamıyorum ama karnımdakının bana tutunması yaptıgım hatalara ragmen sankı mucıze .. ama saglıklı degılse cok cok cok ama cok uzulurum bılmeden kotuluk yapmıssam hayatım kararır heralde ..

cok uzuldum ne denır bılemedım hem basın sagolsun hem gecmıs olsun .. ben neler yapmısım bılmeden ama hala benımle kısmet mıdır nedır enteresan bısey ıste Allah ıstemezse olmuyo..

ama hamıle kalmak ıcın bence aman aman da bekleme sen azmet ben ınanmıyorum o beklemelere mılletın karnında 7 aylık olen var hadı onlar tamam beklemelı ama sen bu ıstekle bence saglıklı bır bebek dunyaya getırırsın Allah'a sıgın o ıstedı ve boyle oldu .. bak benım gebelıgım ıstek dısı ve cok fazla alkol almıstm sımdı bebek ne durumda dıe ogrenmeye calısıorum ustelık haaaala benıımle :) fıkır fıkır ..kız olcakmıs :) eskıden olsa ısım ıcın delırırdım ama plansız oldugu ıcın ve hayatım alt ust oldugu ıcın ıstemıyorum sana allah sıfa versın bana da ne versın bılemıyorum sen ve senın gıbıler varken BEN ıste gelde bunun altında bı anlam ara gelde ısyan et..ben dr dan cıktıgımda aglıyodum sokakta hazır degılım...degılız cok uzgunum ve bunun tarıfı yok

Arkadaslar yardim edin kafam cok karisik 19 eylulde catlatma ignesi oldum 20 gun sonra test yaptim cikti aksamina pembe leke geldi her ihtimale hastaneye gittik degerim 33 cikti ignenin etkisi olabilir dedi doktorum 4 gun sonra tekrarla dedi 160 a cikti 2 gun sonra 375 e kadar cikti cuma gidicez keseyi gormeye ama kanamanin ne oldugunu anlamaduim

[QU="Mecaz06, post: 37300088, member: 630596"]Cok dıkkat et yarın doktoruna gıt ve sor progestan tek başına kullanılmamalı cunku progestan kanı pıhtılaştıryor kanamayı durduruyor fakat eğer senın kanında da pohtılaşma varsa bebekte kanla beslendıgı ıcın kanın ona ulaşmadığından bebek boğuluyor ve oluyor düşük oluyor o yuzden kana bakılın oyle verılmelıymıs yanında aspırınle kullanılması gerektıgı durumlar olabılır cok detaylı ıncelenıp oyle verilmeli ben bunu acı sekılde öğrendim o yüzden cok dıkkatlı ol olurmu[/QUOTE]
Hic böyle bişey bilmiodum canim ya doktorlar ada bilmislik taslanmio hic bişey denmio geçmiş olsun canım cok üzüldüm gerçekten..

Merh
Ama kanamam o gun kesildi ve degerim yukseldi
merhaba geç oldu ama yerleşme kanaması o bişey olmaz içini ferah tut ve ıyı seyler üşün herşey güzel olacak bunu beynine yerleştir ve mutlaka durumunu buraya yaz olurmu

Merh

merhaba geç oldu ama yerleşme kanaması o bişey olmaz içini ferah tut ve ıyı seyler üşün herşey güzel olacak bunu beynine yerleştir ve mutlaka durumunu buraya yaz olurmu
Saol canm kontrole gittim kesemizi gorduk cok sukur 5 haftalik hamileym 2 hafta sonra kalp atisi icin cagrdi simdi bundan cok korkuyorum ilk gebeligim 8 haftada kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi lutfen bana dua edin bu sefer bisey olmasin

Saol canm kontrole gittim kesemizi gorduk cok sukur 5 haftalik hamileym 2 hafta sonra kalp atisi icin cagrdi simdi bundan cok korkuyorum ilk gebeligim 8 haftada kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi lutfen bana dua edin bu sefer bisey olmasin
Inşallah hersey güzel olcak canım benimde 9 haftaya gelmişti 7. Haftada kalmış bebek boyutu falan hiç gelişmemişti kürtaj oldum yıkılmıştım şimdi 11 haftam bitti dün kontrolüm vardı okadar hareketli ki bebek daha küçücük ama kuduruk :) arkasını bir dönmedi doktor ölcemedi ense kalınlığını pazartesi tekrar gitcem ama senin gibi basından beri her gittiğimde kalp atışı bar demi diye sormaktan Aklım çıkıyodu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah Allah büyük :)

Cok gecmis olsun canim bnde yaklasik alti ay once bebegimi 19 haftalikken kaybettim yogun kanamam vardi hamilelik boyunca ve sonunde bebegim dayanamadi kesesi patladi ve onu zorunlu sekilde sekilde dusurduler kismetten oteye gidilmiyo bn 19 hafta boyunca yataktan kalknadim ama olmayinca olmuyo iste ..

Canim ins bizimde hersey yolunda gider ama kafama cok takiyorum iste

Canim ins bizimde hersey yolunda gider ama kafama cok takiyorum iste
Gider ınsallah tatlım dua etmekten başka çaremiz yok takma kafana bak ben stres yaptıgım sürece hep lekelenmem oldu şimdi biraz daha rahatladım gecti hep lekelenmeler

Ne guzel benimde yok cok sukur ne kasik agrim ne de baska bisey sadece gogus hassasiyetim arada kasik agrim oluyo olmadigi zaman bile kafama takiyorum ben bisey mi var da agrimiyo diye

Gider ınsallah tatlım dua etmekten başka çaremiz yok takma kafana bak ben stres yaptıgım sürece hep lekelenmem oldu şimdi biraz daha rahatladım gecti hep lekelenmeler
İns hep boyle iyi guzel sorunsuz bi hamilelik gecirirz

Ne guzel benimde yok cok sukur ne kasik agrim ne de baska bisey sadece gogus hassasiyetim arada kasik agrim oluyo olmadigi zaman bile kafama takiyorum ben bisey mi var da agrimiyo diye
Yok yok hiç Ağrı'nın olmaması en iyisi Busefer ağrısa daha beter :)

kızlar mrb bende artık hamileyim yazabiliyorum buralara.. 5+6 gunluk oldum 5+0 ken dr gittim keseyi gördüm şimdi 10 gün sonra kalp atıı için tekrar gidicem ama günler gecmek bilmiyor hem sabırsızım hem evhamlı bi kac kere lekelenmem oldu ilk başlarda boş gebelik korkusu vardı şimdide kalp sesini duyamama korkusu ..daha cok erken ama bulantı vs belirtim yok .. oyle işte içimi dökmek istedim

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…