Hepsinizin ilgisine tesekkur ederım ama ne yazık kı cumartesı gecesi bebegım düştü ve kaybettık tek ıyı yanı yenıden kürtaj olmamam oldu bugüne kadar hastanede kaldım ve kanama ıle düşürdüm tüm parçaları bu ıkıncı düşüğüm oldugu için cok korkuyrum artık hamıle kalmaya yenıden uzun bır sure aa vermek ıstıyrum ama fıkırlerınızı dınlemekte ısterım
ama hamıle kalmak ıcın bence aman aman da bekleme sen azmet ben ınanmıyorum o beklemelere mılletın karnında 7 aylık olen var hadı onlar tamam beklemelı ama sen bu ıstekle bence saglıklı bır bebek dunyaya getırırsın Allah'a sıgın o ıstedı ve boyle oldu .. bak benım gebelıgım ıstek dısıHepsinizin ilgisine tesekkur ederım ama ne yazık kı cumartesı gecesi bebegım düştü ve kaybettık tek ıyı yanı yenıden kürtaj olmamam oldu bugüne kadar hastanede kaldım ve kanama ıle düşürdüm tüm parçaları bu ıkıncı düşüğüm oldugu için cok korkuyrum artık hamıle kalmaya yenıden uzun bır sure aa vermek ıstıyrum ama fıkırlerınızı dınlemekte ısterım
merhaba geç oldu ama yerleşme kanaması o bişey olmaz içini ferah tut ve ıyı seyler üşün herşey güzel olacak bunu beynine yerleştir ve mutlaka durumunu buraya yaz olurmuAma kanamam o gun kesildi ve degerim yukseldi
Saol canm kontrole gittim kesemizi gorduk cok sukur 5 haftalik hamileym 2 hafta sonra kalp atisi icin cagrdi simdi bundan cok korkuyorum ilk gebeligim 8 haftada kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi lutfen bana dua edin bu sefer bisey olmasinMerh
merhaba geç oldu ama yerleşme kanaması o bişey olmaz içini ferah tut ve ıyı seyler üşün herşey güzel olacak bunu beynine yerleştir ve mutlaka durumunu buraya yaz olurmu
Inşallah hersey güzel olcak canım benimde 9 haftaya gelmişti 7. Haftada kalmış bebek boyutu falan hiç gelişmemişti kürtaj oldum yıkılmıştım şimdi 11 haftam bitti dün kontrolüm vardı okadar hareketli ki bebek daha küçücük ama kuduruk :) arkasını bir dönmedi doktor ölcemedi ense kalınlığını pazartesi tekrar gitcem ama senin gibi basından beri her gittiğimde kalp atışı bar demi diye sormaktan Aklım çıkıyodu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah Allah büyük :)Saol canm kontrole gittim kesemizi gorduk cok sukur 5 haftalik hamileym 2 hafta sonra kalp atisi icin cagrdi simdi bundan cok korkuyorum ilk gebeligim 8 haftada kalp atisi olmadigi icin sonlandirildi lutfen bana dua edin bu sefer bisey olmasin
Cok gecmis olsun canim bnde yaklasik alti ay once bebegimi 19 haftalikken kaybettim yogun kanamam vardi hamilelik boyunca ve sonunde bebegim dayanamadi kesesi patladi ve onu zorunlu sekilde sekilde dusurduler kismetten oteye gidilmiyo bn 19 hafta boyunca yataktan kalknadim ama olmayinca olmuyo iste ..Hepsinizin ilgisine tesekkur ederım ama ne yazık kı cumartesı gecesi bebegım düştü ve kaybettık tek ıyı yanı yenıden kürtaj olmamam oldu bugüne kadar hastanede kaldım ve kanama ıle düşürdüm tüm parçaları bu ıkıncı düşüğüm oldugu için cok korkuyrum artık hamıle kalmaya yenıden uzun bır sure aa vermek ıstıyrum ama fıkırlerınızı dınlemekte ısterım
Canim ins bizimde hersey yolunda gider ama kafama cok takiyorum isteInşallah hersey güzel olcak canım benimde 9 haftaya gelmişti 7. Haftada kalmış bebek boyutu falan hiç gelişmemişti kürtaj oldum yıkılmıştım şimdi 11 haftam bitti dün kontrolüm vardı okadar hareketli ki bebek daha küçücük ama kuduruk :) arkasını bir dönmedi doktor ölcemedi ense kalınlığını pazartesi tekrar gitcem ama senin gibi basından beri her gittiğimde kalp atışı bar demi diye sormaktan Aklım çıkıyodu Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ınsallah Allah büyük :)
Gider ınsallah tatlım dua etmekten başka çaremiz yok takma kafana bak ben stres yaptıgım sürece hep lekelenmem oldu şimdi biraz daha rahatladım gecti hep lekelenmelerCanim ins bizimde hersey yolunda gider ama kafama cok takiyorum iste
İns hep boyle iyi guzel sorunsuz bi hamilelik gecirirzGider ınsallah tatlım dua etmekten başka çaremiz yok takma kafana bak ben stres yaptıgım sürece hep lekelenmem oldu şimdi biraz daha rahatladım gecti hep lekelenmeler
Yok yok hiç Ağrı'nın olmaması en iyisi Busefer ağrısa daha beter :)Ne guzelbenimde yok cok sukur ne kasik agrim ne de baska bisey sadece gogus hassasiyetim arada kasik agrim oluyo olmadigi zaman bile kafama takiyorum ben bisey mi var da agrimiyo diye
Yok yok hiç Ağrı'nın olmaması en iyisi Busefer ağrısa daha beter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?