hamilelikte kanamalı hemoroid

zeitgeist9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
405
70
98
Çanakkale
arkadaşlar sabah tuvaletimi yaparken kan geldi. aklım gittii erken doğum yapıyorum sandım. ama kanın arka taraftan geldiğini anladım yine de içim rahat değil. sabahtan beri hafif hafif kanıyor.
başına böyle bi şey gelen oldu mu hiç?

zeittt hemoreid 5. aydami ne bendede cikti ama kanama agri falan yoktu bende ..hlada hemoroid var meme var yani..ne agri ne aci ne kanama hicbirsey yok..kanamayi bence doktoruna danis..sonra basin yanmasin..

Benim arkadaşımın normalde de vardı hemoroidi. Hamilelik sırasında çığrından çıktı. Doğumdan 10 gün sonrada ağrıları o kadar arttı ki ameliyat oldu. Hamilelik sürecinde hemoroid çıkması normal.

Diyet yapacaksın. Acı ve baharatlı yasak . Böyle abuk subuk içecekler de yasak. Sulu, sebze ağırlıklı beslenme, çorbalar bayağı rahatlatır seni. Ekmeğini esmer ekmeğe çevir, bilhassa çavdarlı tavsiyemdir. Kısacası kabıuzlığını önleyip dışkını yumuşatacak bir diyet uygulaman lazım. Tuvaletten sonra dayanabileceğin kadar sıcak suyu koyduğun leğenin içinde otur.

Kanamalı olduğun için doktoruna başvurmak zorundasın. Hamileliğine uygun kremler seçecek, kabızlığın da varsa belki şurup falan verebilir sana. Ama hamileliğinin ileri aşamalarında lavmanı bazı hekimler kasılma yapar diye vermiyorlar.
Bir de altın tavsiye bulabilirsen bu deniz simitleri var ya , onları yarıdan biraz fazla şişir üzerine otur. Popodaki baskıyı azaltıp ağrı ve tahrişi önler. Bulamazsan medikallerde hemoroidliler ve ameliyatlılar için yastıklar var. Almamak için direnme bence çünkü doğum sırasında ıkınınca bile hemoroid ortaya çıkabiliyormuş.

teşekkür ederim önerilerin için.
işin garibi çok sıvı tüketirim ve hamileliğimin başından beri kabızlık sorunu yaşamadım.
doktorumla görüştüm bi krem ve fitil önerdi, ayakta durma dedi. ayakta kaldıkça artarmış sıkıntı...
şu simitlerden bulabilirim aslında yazlıkta bi tane olacaktı haklsın baskı tahrişi arttırır.. çok sağoll

blauucumm kanamadan korktum başta dedim erken doğum mu yapıyorum die ama arkadan geliyo kesin fitili kullanınca geçti zaten kanama ama hala acıyo fena halde. off yaa bi de bu çıktı başıma iyi mi, inşllh daha kötüye gitmez..

kötü birsey olmaz merak etme..icini ferah tut..aksi birsey olsa doktorun derdi zaten.bende kca gundur fitil kullandim mantar yüzünden..doktor dogumda penisilin yapilmasi lazim diye yazdi defterime..cocuga gecmesin diye..Allah yardimcimiz olsun :)

senin problemin mantar dı di mi canımm.
penisilin sana mı yapılacak bebeğe mi?

senin problemin mantar dı di mi canımm.
penisilin sana mı yapılacak bebeğe mi?

bana yapilacak damardan...bu mantarda ben hissetmedim bile doktor gördü kendisi..cunku sikayetim yoktu..cok cektim mantardan ghebelikten önce 3-4 kere olmustu..esim sinir olamaya baslamisti..o zaman tam mantardi yani..simdi anlatmiim cunku bu hastalik benim midemi bulandiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…