Hamilelikte Kanamasi Olanlar Buraya

Canim Bol Bol Dinlen Bende Olmadi Olan Arkadaşlardan Biliyorum.
Yerleşiyor Bebeğin şuan O Yüzden Olabilir.
Doktoruna Başvurdunmu Bir Haftadir Böyle Diye.

meleğim nasıl oluyo kanaman
ben b ay çatlatma yaptım 2sinde.dün akşam 1-2 damla bu sabah da 4-5 damla geldi şimdi bişe yok bekliyorum.acaba regl mi oldum?yoksa ilaçlardan mı sökülemiyorumm.bana yardım edermisiniz

benım kanamam normal oluyor damla damla degıl yanı ama adet gunum 1 2 damla olmustu hamıleymısım inşallah sende hamılesındır canım dua et benım ıcın

allah yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla allah bebişini kucağına almayı nasip etsin...ya normal adet olanlarda mı oluyo hamişken.bden anlayamadım.ben ilk gün çok yoğun olurum.ama işte dünden beri olamadım.ilaçlar yapmış olabilirmi?sen kanama için progestan mı kullanıyosun?

evet canım progestan kullanıyorum gunde 3 tane oluyormus bazen her ay adet ama benım durmadan oluyo kanamam bılmıyorum neyapcam hakkımızda hayırlısı olsun

bende progestan kullandım gündde 2 tane.pazar bitti.korkuyorum ya biraz daha bekleyip doktoru aricam .artık hastalanmışsamda tekrar klomen yapıcaz

melegim ve askim insallah kesilir kanaman cunki kesilen kanamalar sorun diil ara ara olup kesilirse ama 1 hafatdir devam ediyor diyosun bu gun doktorun bi baksin sen dinlen hic yorma kendini insallah iyi haberlerin gelir

melegim ve askim insallah kesilir kanaman cunki kesilen kanamalar sorun diil ara ara olup kesilirse ama 1 hafatdir devam ediyor diyosun bu gun doktorun bi baksin sen dinlen hic yorma kendini insallah iyi haberlerin gelir

evet canım dınlenıyorum zaten bende bugun hayırlı haberler alırım nsallah senağlama

hamişler nerdesınız yardım edın yaa

canım çok geçmiş olsun.kanamn kesilir inşallah.bende kanama değilde kanla birlikte akıntı oluyodu.açık renk ve az az geliyodu bazen.doktora gittiğimde keseyi gördük.önlem için banada progestan yazdı.günde 3tane alıcam 1 ay boyunca.şükür kesildi.24 ünde kontrol var bakalım ne diyecek.bide kendini yorma .ben ilaçtan beri dinleniyorum.iş falan yapmıyorum.ayaklarımı uzatıp yatıyorum genelde.
inşallah geçer kanaman bebişin sağlıkla büyür kucağına alırsın onu annesi.a.s.

canım benimde ilk gebeliğimde 8 ay boyunca adet oldum..bol bol yat ve dinlen tatlım..ilaçlarını düzenli kullan benim dr tuvalet ihtiyacın haricinde ayağı kalkmayacaksın demişti..
allah yar ve yardımcın olsun..sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim...

tatoşum gerçektenmi?ya demekki doğru bu.bazıları gebelik boyunca regli oluyomuş.peki ilaç kullandınmı o dönem.yoksa dinlendinmi sadece:uhm:

canı gecmıs olsun ıns kalp atıslarını falan duyarsında problem olmaz devamlı yat ayagının altına yastık koy gorumcemın 9 ay boyunca kanamsı vardı sımdı bı kızı olsu cok saglıklı ıns sende kucagına alırsın guzel haberlerını beklıyoruz canmım

saol canım benım ınsallah darısı benım basıma saglıcakla alırım bebegımı kucagıma

açılııınnn ben geldim ....5 aylık hamileyim ve her ay az da olsa kanama yaşıyorum..5. hafamda başladı bir gün sürdü..devamında kahverengi lekeler 1 hafta sürdü ..ardından 11. haftamda damla damla yani günlük bir pedi doldurmadı..düşük tehlikesinden dolayı hastanede yattım..14.haftamda oldu çok yoğundu normal bir ped tamamen doldu..ama evde istirahat ettim aynı gün kesildi..2 gün kahverengi devam etti..19.haftamdayım bu ay henüz olmadı ama bekliyorum artık bana
normal geliyor çünkü bebeğe birşey olmuyor ..dışarıda biyerler kanıyor ama nedeni bilinmiyor..
size şöyle söyliyim,açık pembe ve kırmızı olan kanamalar gebeliğin ilk üç ayında düşük tehdidi oluşturmakta ..3 aydan sonra ise olan kanamalar bir sorun olduğunu göstermekte ve doktor kontrolu gerekmekte..kanamların rengi kahverengi ise korkulacak bişey yoktur içeride kalan eski kandır..ve bir kaç gün sürebilir..yani her kanamada doktorunuzun bilgisi olması gerekir...

amorr araştırdım hsg den sonra gecikme oluyomuş bende 1gün gecikti ve 1gün sürdü ondan deil demekki neyse ya takmıyom gerçekten. saol kuşum.. seninde 10 gün kaldı dimi.. göğüslerin acıyomu hala anlatsana biraz belirtileri

kızlarr merhaba.. yalnış topiğe yazmışım burayı okuyodumda pardon:) ben geçtiğimiz ay hsg çektirdim bu ay adetim 1gün gecikti ve 1gün sürdü. 2 ped dolmadı wcye oturunca akıyodu okadar.. snra 2.gün kahve akıntı geldi çok açık ama. hani bişiyin içini silersinizde etrafındakiler beze gelirya aynı öyleydi.. bugün üçüncü gün hala öyle.. hamile olma ihtimalim varmı sizce test yapsam çıkarmı dr.umu aradım y.dışındaymış. yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…