Hamilelikte Kanamasi Olanlar Buraya

arkadaşlar bende 6 ahftalık hamileyim kan değil de koyu kahverengi bir leke geldi benimde canım sıkıldı normalmidir acaba ?? arkadaşlar

arkadaşlar bende 6 ahftalık hamileyim kan değil de koyu kahverengi bir leke geldi benimde canım sıkıldı normalmidir acaba ?? arkadaşlar

bence dr una hemen danıs leke bıle olsa onemsenıyor cunku benım kanamam devam edıyor bugun keseyı gorduk 10 gun yıne yatak ıstırahatı ve hapım 6 ya yukseldı allahım bebeklerımızı bıze bagıslasın

bıdaha olmamıs demekkı tehlıke yok ama dıkkat et ve dr una tekrar kontrole gıt ıhmal etme canım bende 2 yıldır beklıyordum melegımı allah bızlere bagıslasın

inş. olmaz canım benimde 7 haftalık ve sabah bir kez oldu kahve rengi kanamam korkuyorum bişey yoktur inş. doktora sordum bişey olmaz dedi ama korkuyorum

ilk aylarında kanama yaşayan kişilerin düşük tehdidi 3. aya kadar sürer..yani 3 ay boyunca doktorun gerek görmesede kesinlikle progestanı bırakma..yani tehliken bitmedi dikkatli ol olurmu..5 ayıma kadar progestan sayesinde geldim..

Benimde Kanamm Olmuştu Hemde Aşiri Pihtili 13 Haftama Kadar Olu Tam Geçti Maelsef Erken Doğumla Kaybettim 23 Haftamda Yavrularim Dayanamadi Tutmadi Annesini Kanam Durunca Herşey Bitmiyor Allh Yardimcin Olsun Bebişini Sağlicakla Alirsin Inşallah Kucağina.......

erken doğumun sebebi neydi canım..acını tazelemek istemem ama ...

Evet benim böyle oldu ilk haftalar lekelenmem ve kanamam oldu ama aşırı değil, hep dinlendim.Progestan aldım, dışarı çıkmadım.

slm kızlar benım aslında kanamamdan harıc benım guatırım var ondan olabılecegını soyledı dr yanı dusuk tehlkesının neyse allah yardımcım olsun buarada hala yatıyorum benkafamçokkarıştı

merhaba kıslar.bu konuyu açtığınıza sevindim çünkü bende sormuştum bu konuyu.benimde 3,4 gün süren ama az az gelen kahverengi lekelenmelerim oldu.dr gittim kese normal vajinal ultrasonla bebeğe baktık çok zor görebilidik ve çok zor kalp atışlarını duyabildik.dr progestan verdi günde 2 tane.şimdi daha iyi gibiyim.inşallah bişey olmas bebeğime.pazartesi günü kontrolum var tekrar.dua edin kızlar bebeğimi hayırlısıya saplıkla kucağıma almayı nasip etsin allah.şimdi 6 haftamdayım daha çok minik hemen zaman geçsin istiyorum bian önce kavuşmak istiyorum.ama bu lekeneme beni çok korkuttu dr dinlenme verdi.elimden geldiğince dinleniyorum yatıyorum kalkıyorum.allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip estin....

canım kanamayı geçirmenin tek yolu ayaklarının altına yastık koyup dinlenmek ..eğer çalışıyorsan izin almak çalışmıyorsan evde ağır işler yapmamak ..örneğin ben çamaşır yıkadıktan sonra sepeti bile kaldırmıyorum..kabız kalmaman ve kendini wc de zorlamaman ..ben 3 kere şiddetli kanama yaşadım..kahverengi kanamayı görünce seviniyodum geçti diye..hastanede bile yattım..ve şu anda 5.ayımdayım ve hala günlük işlerim bitince hemen uzanıyorum,yola gitmiyorum,yürümüyorum,ayakta kalmıyorum uzun süre...sende bunlara dikkat iet canım allah bebeklerimizi korusun

evet canım çok haklısın.allahtan çalışmıyorum ve evdeyim.sürekli dinleniyorum.çok gerekmedikçe kalkmıyorum bile.ya ayaklarımı uzatıp loptop kullanıyorum yada uzanıyorum.hiç bi ev işi yapmıyorum yemek dahi :) şimdi kanamam yok gibi.inşallah olmaz bi daha.baya bi korktum allah bebeğimi bana ve sizlere bebişleriniz bağışlasın.

Canlarım bende 6 haftalık hamileyim. klomenle hamile kaldım. 2 hafta önce kanamam oldu.Tabi hemen eşimi aradım dr a gittik.İğne vurdu,hemen hastaneye yatırdı.4 gün yattım. şimdi progestan içiyorum,iğne vurunuyorum ve hiç kalmıyorum dinleniyorum.Allahım hepimizin bebişlerini korusun. İnşallah hepimiz kucağımıza alırız sağsağlim.

slm arkadaşlar... bir şey sormak istiyorum. ben 1.5 sene doğum kontrol ilacı kullandı. geçen ay bıraktım. bebek istiyorum artık. bıraktıktan bu yana çok şiddetli göğüs ve kasıklarım ağrıyor. bir de adetlerim hep düzenliydi. fakat 10 gün öncesinden adet gördüm. baya bir kan geliyor. bu sizin bahsettiğiniz hamilelik kanaması mı? acaba hamile kalma şansım olabilir mi?cevaplar ya da bilgilendirirseniz çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…