- Konu Sahibi MelegimveAskim
-
arkadaşlar bende 6 ahftalık hamileyim kan değil de koyu kahverengi bir leke geldi benimde canım sıkıldı normalmidir acaba ?? arkadaşlar
slm arkadaşlar!ben de 7 haftalık hamileyim,iki hafta önce kanamam oldu,bi kere,devam etmedi,doktora gittim,progestan verdi,istirahat edeceksin dedi,aradan iki hafta geçti,bi daha kanamam olmadı,acaba tehlikeyi atlattım mı?ilk hamileliğim ve iki senedir bekliyorum,inş kötü bişey olmaz,Allah hepimize hayırlısını versin...
slm arkadaşlar!ben de 7 haftalık hamileyim,iki hafta önce kanamam oldu,bi kere,devam etmedi,doktora gittim,progestan verdi,istirahat edeceksin dedi,aradan iki hafta geçti,bi daha kanamam olmadı,acaba tehlikeyi atlattım mı?ilk hamileliğim ve iki senedir bekliyorum,inş kötü bişey olmaz,Allah hepimize hayırlısını versin...
inş. olmaz canım benimde 7 haftalık ve sabah bir kez oldu kahve rengi kanamam korkuyorum bişey yoktur inş. doktora sordum bişey olmaz dedi ama korkuyorum
Benimde Kanamm Olmuştu Hemde Aşiri Pihtili 13 Haftama Kadar Olu Tam Geçti Maelsef Erken Doğumla Kaybettim 23 Haftamda Yavrularim Dayanamadi Tutmadi Annesini Kanam Durunca Herşey Bitmiyor Allh Yardimcin Olsun Bebişini Sağlicakla Alirsin Inşallah Kucağina.......
merhaba kıslar.bu konuyu açtığınıza sevindim çünkü bende sormuştum bu konuyu.benimde 3,4 gün süren ama az az gelen kahverengi lekelenmelerim oldu.dr gittim kese normal vajinal ultrasonla bebeğe baktık çok zor görebilidik ve çok zor kalp atışlarını duyabildik.dr progestan verdi günde 2 tane.şimdi daha iyi gibiyim.inşallah bişey olmas bebeğime.pazartesi günü kontrolum var tekrar.dua edin kızlar bebeğimi hayırlısıya saplıkla kucağıma almayı nasip etsin allah.şimdi 6 haftamdayım daha çok minik hemen zaman geçsin istiyorum bian önce kavuşmak istiyorum.ama bu lekeneme beni çok korkuttu dr dinlenme verdi.elimden geldiğince dinleniyorum yatıyorum kalkıyorum.allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip estin....
canım kanamayı geçirmenin tek yolu ayaklarının altına yastık koyup dinlenmek ..eğer çalışıyorsan izin almak çalışmıyorsan evde ağır işler yapmamak ..örneğin ben çamaşır yıkadıktan sonra sepeti bile kaldırmıyorum..kabız kalmaman ve kendini wc de zorlamaman ..ben 3 kere şiddetli kanama yaşadım..kahverengi kanamayı görünce seviniyodum geçti diye..hastanede bile yattım..ve şu anda 5.ayımdayım ve hala günlük işlerim bitince hemen uzanıyorum,yola gitmiyorum,yürümüyorum,ayakta kalmıyorum uzun süre...sende bunlara dikkat iet canım allah bebeklerimizi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?