Hamilelikte Kanamasi Olanlar Buraya

hamileliğin belirtisi değildir kanama hamilelikte yaşanan bir sorundur..sanırım sen hapı bıraktığın için düzensizleşti adetin..bir kaç ay böyle sürer sonra düzelir ve hamile kalırsın..yani şu anda yumurtlama düzensizliği bile yaşayablirsin..

kızlar sızlerdede kabızlık sorunu varmı ben resmen oluyorum hemoreıdım var afedersınız ıkındıkca kanamam oluyo 6 tane alıyorum progestanı allah yardımcımız olsun

kızlar sızlerdede kabızlık sorunu varmı ben resmen oluyorum hemoreıdım var afedersınız ıkındıkca kanamam oluyo 6 tane alıyorum progestanı allah yardımcımız olsun
canım geçmiş olsun evet hamilelikte çok sık rastlanan bi rahatsızlık galiba.canım bi doktora danış kendini yorma.bebiş iyimi kanaman kesildi mi.benimde kahverengi lekelerim vardı 5 gün sürdü ama çok şükür 2 gündür yok.doktorum istirahat verdi ama bünyeni yormayalım dedi progesteran vermedi.ben aynı zamanda clexane da kullanıyorum.kafamçokkarıştı

saol canım kalkmamaya gayret edıyorum kanamam 2 gundur yok ama lekeler yıne cok gelıyor pembe renkte allah saglıkla aldırsın kucaklarımıza

kızlar lütfen kabızlık sorununu çözün çok etkiliyor bebekleri..biliyorsunuz bağırsaklar sert ve dolu olduğu zaman rahime baskı uyguluyor ve henüz rahime yapışmayan keseyi düşürmeyi kolaylaştırıyor..yani ilk üç ay..bunu önleyecek şuruplar var..ilk kanamam olduğunda 5 haftalıktım doktoruma kabızım dediğinde gözleri fırladı ve kesinlikle kabız kalmamalısın dedi ve şurup verdi düzenli kullandım..3 ay kullandım ve sorun yaşamadım bir daha .5 aylık hamileyim ve sorunum kalmadı..ayrıca kanama veya lekelenmelerin rengi pembe veya kırmızı olmamalı o da tehlikeli..hala içeride yeni kanama az da olsa oluyor demektir..dr unuzu bilgilendirin..

canım gercekten dogru soyluyosun dun wc de rahımım cıkacak gıbı oldu bıara allahım bebegımı korusun onu bana bagıslasın yarın dr uma soylıcem kabız oldugumu bıseyler uygular heralde saol canımma.s.

Benim ilk hamileliğim de kanamalı oldu. Hatta dört aylıkken suyum bile boşaldı. Bol bol dinlendim ağır iş yapmadım. Doktorum tavsiye ettiğinde yattım. Sadece tuvalet için kalktım.

Şuanda kızım iki yaşına girdi. Dünyalar güzeli çok akıllı ve yaşıtlarına göre fiziksel olarak çok önde. Demek istediğim. Bazıları bu tür problemli hamileliklerde embriyonun sorunlu olacağını düşünebilir ama kızım ilk kelimesini sekiz aylıkken söyledi. 10 aylıkken yürüdü. 15 yaşındayken cümle kuruyordu.
Kanamalarımın sebebinin "plasenta previa" yani plesantanın olması gerekenden aşağıya tutunması olduğunu düşünüyouz.
Şuan ikinci hamileliğimin altıncı ayını bitirdim. Hiç bir problemim yok. (Maşallah deyin :))Yani bundan sonraki hamileliklerinde aynı şeyleri yaşayacaksın diye de bir şey yok.
Moral çok önemli, moralinizi bozmayın...

allah saglıkla huzurla buyutmeyı nasıpnetsın canım saglıkla bızde kucaklarımıza alırız ınsallah a.s.

merhaba kızlar bende 8 haftalık gebeyim ve 3 gün önce yoğun bi kanamam oldu ama o gün kesildi 3 gün iğne oldum bugünde hapa başaladım(progstn) ara ara leke gibi gelio ama içimi rahat tutmaya çalışıyorum,dinleniorum hiç bi iş yapmıorum.Allah bebişlerimizi bize bağşlasın

Amin, bebeğinizi kucağınıza alınca hepsini unutacaksınız bunların. Kendinizi sakın yormayın bırakın ev pis kalsın. Çevrenizdekilerden yardım isteyin. Çekilen herşeye değer. Dünyanın en güzel şeyi onlar. Bakın ben kızımı az önce uyuttum yanağımı okşaya okşaya seni çok seviyom diyerek uyudu. Bundan büyük mutluluk yok.

slm kızlar biliyosunuzki benimde lekelenmelerim oluyodu.bugün dr gitiim ve herşey normal çok rahatladım bebeğimi gördüm ilk kes ve kalp atışlarını duydum yavrum benim nasıl atıyodu gümgün diye.dr progestanı bıraktırdı.ilacı kullandığımdan beri yoktu lekelenmem bitti.şimdi biraz daha dikkat edicem.inşallah bi daha sorun çıkmaz.

doktorun bırak desede bırakma progestanı ne olur..bak banada 6.haftamda bırak dedi bıraktım 2 hafta sonra yine kanama yine başlattı progestana kanama bitince bırak demesine rağmen başka bir doktora danışarak bırakmadım bebeğimde beni bırakmadı..üç aya kadar için ...

Merhaba Arkadaşlar.Ben 9 haftalık hamileyim fakat 25 gündür de kanamam var.Doktor düşük tehlikesi var dedi.Progestoron kullanıyorum ve sürekli yatıyorum,hiç bir iş yapamıyorum yemek de dahil.Çok bunaldım bu güzel havalarda sürekli ne olacağını bilmeden yatmaktan.Tabi bide bu kanamaların bebeğe bir zararı var mıdır diye korkuyorum.Doktor kese biraz küçük dedi.Benimle aynı sorunu paylaşan var mı?Yardımcı olursanız sevinirim.Acaba normal hayatıma dönsem bir zararı olur mu?

Canım kese birazküçük demişsin?Ama artık bebeğini görmen lazım ve zarar verip vermediğini de öğrenirsin :sm_confused: Bende aynı şeyleri yaşıyorum,arada normal hayata dönüyorum ve tekrar kanamam oluyor!Dikkatli ol a.s

Teşekkür ederim Güley.Benim kanamam kesintisiz devam ediyor; arada unutup hareketli olduğum zamanlar oluyor.Büyük bi umutla geçmesini bekliyorum.İnşallah seninki de geçer ve de hamileliğimizin tadını çıkarır hayaller kurabiliriz inşallah.

İşallah canım!Allah bebişlerimizi bize bağışlasın Bol bol yat ve dinlen!Normal hayatı da şimdilik unut tatlicadiarzu

GÜLESRA MERHABA CANIM.AYNI DURUMU YAŞAYAN VAR MI DEMİŞSİN SENİN DURUMUNUN HEMEN HEMEN AYNISINI YASADIM BEN. 6. HAFTADAN BERİ KAHVERENGİ KANAMALARIM VARDI.DR PROGESTAN VE İSTİRAHAT VERDİ 15 GÜN. TABİ DEDİKLERİNİ AYNEN YAPTIM. MUAYENEYE GİTTİĞİMZDE BEBEĞİN KALP ATIŞLARI VARDI AMA KESEN KÜÇÜK DEDİ HAFTASINA GÖRE.AMA KESENİN KÜÇÜK OLMASININ İYİ BİR DURUM OLMADIĞINI YÜZ İFADESİNDEN ANLADIM. VE BUNUN İÇİN DAHA İYİ BİR DR GİTTİM DURUMUM HAK. BİLGİ ALMAK İÇİN. O DR DA AYNEN KESEN KÜÇÜK VE BU İYİ BİR DURUM DEĞİL DEDİ.BEBEK RAHAT HAREKET EDEMEZMİŞ BU DURUMDA .PEK UMUTLU DEĞİLİM DEDİ. 6 GÜN SONRA YENİDEN KANAMAM OLUNCA KONTROLE GİTTİM MALESEF KALP ATIŞI DURMUŞTU.
SENİ ÜZMEK İSTEMEZDİM AMA SEN AYNI DURUMU YAŞAYAN VAR MI DİYİNCE ANLATMA İSTEDİM. TABİKİ HERKESİN AYNI OLACAK DİYE BİŞİ YOK. HAKKINDA HAYIRLISI ARKADASIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…