Hamilelikte kansızlık

bidda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2022
211
128
33
29
Kızlar yarın doktora gidicem ama içime bi kurt düştü. Demir değerim referans aralığı 33-194 benimki: 44 çıktı
Ferritin de referans aralığı 13-150 benimki: 17 çıktı. Doktora yeni gidicem bebeğim 7 haftalık. Sınırın altında değil ama sınıra yakın . Bebeğim için tehlikeli bi durum mu bişey olmus mudur böyle değeri düşük olup sağlıklı bebek sağlıklı doğum yapan var mı

Merhaba benim şuan ferittin 5 buçuk demir bağlama da çok yüksek dr snra vereceğini söyledi ilacı drunuza sordunuzmu öyle olsa dr bana derdi belki ama siz halsiz bırakabilir ben öyleyim çünkü çok zor

Merhaba benim şuan ferittin 5 buçuk demir bağlama da çok yüksek dr snra vereceğini söyledi ilacı drunuza sordunuzmu öyle olsa dr bana derdi belki ama siz halsiz bırakabilir ben öyleyim çünkü çok zor
Doktora yarın gidicem sınıra yakın görünce bi panik oldum yarın sorucam doktora . İnşallah sağlıkla kucağımza alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…