Hamilelikte karısına dokunmayan erkeğin amacı nedir yardım edin

Duygusal erkeklerde olabiliyor bu tarz şeyler.Hsg filmi çektirmiştim.Ben gayet iyiydim ama eşim bayılmıştı .Eşiyle beraber aşeren bile var.Sizinki de hamileliğinizden etkilenmiş

Kadın gider hep kadın gitmez erkek birazcık beli eder arada o hissi oda versin Bir sene de 5 kez oldu ama en sonun. Vallahi kavgami yaptım yavaş yavaş düzeldi şimdi çocuk için yanına gidiyorum hamile olsam gitmem erkeklerin en büyük yalanı çalışıyorum yorgunum falan inanmıyorum çünkü benim kadar sabırlı biri yoktur en sonun gittim dedim ki ben senin kız kardeşin yada kuzenin değilim sonra babamın evine gittim gelmedim ama kimse bilmiyordur öylesine gittim saniyorlar mutluyduk ama değildim sonra eşim geldi beni almaya birşey demedi normal durdu seviyorum eşimi de tek yatak değil bana diyor seviuorum ama değer yok saygı yok ailesinin yanına saygı yok sürprizler yok yani yok para yokmuş falan inanmıyorum

Ben de 8 aylık hamileyim. Ailesinden dolayı bir tartışmamız oldu. Öncesinde karnımı öperdi konuşurdu. İki aydır cinsel ilişkiyi geçtim hiç yaklaşmıyor ne sarılıyor ne masumane bi öpücük konduruyo ne yolda elimi tutuyo. Tamamen ev arkadaşı gibiyiz. Duygusal ihtiyaçlarımı karşılamıyor bile artık. Açıkçası bu durum bana normal gelmiyor. Altında yatan sebep ailesinden ötürü tartışmamız diyordum fakat iki ay bunun için uzun zaman. Ve ben kendimi çok üzdüm her gece ağlıyorum istemsizce. Beğenilmediğimş düşünüyorum. Oysaki dışarda herkes hamileliğin ne kadar yakıştığını söylüyor güzelleştiğimi söylüyorlar. Evde de bakımsız değilim asla. Neden böyle oldu sizce kızlar ?

Yani size maşallah hamileliğimde ilk midemi bulandıran cinsel ilişki olmuştu. Hatta bu durum lohusalığımda da devam etti. Karnım büyümeye başlayınca eşim şunu demişti bana iki canlısın kıyamam falan diye. İçimden oh çekmiştim. Eşimle ten uyumuz ve cinsel hayatımızda çok iyiyidi ama o da yanaşamadı belki eşinizde yorgunluğu bahane etti. Patlamayın bence yine duygusal bir konuşma yapın

Hayır canı istediğinde hiç böyle şeylere takılan birisi değil. Böyle düşünse bana açıkça söyler zaten. Bu insan beni istemiyor.
Yav niye başkasının yerine konuşuyorsunuz, belli ki gebelikten dolayı böylesiniz, siz de hormonlardan sebet beni beğenmiyor mu moduna girmişsiniz.

Böyle konuları okudukça bizde bi terslik olduğunu düşünmeye başlıyorum.

Ama böyle bi durumun ıcınde de olsaydım eşime anlayış gösterirdim .

çünkü hamilelikte benım bulantım olmadı ama eşim günlerce piskolojik bulantı yaşadı şimdi de midem yanıyor diyor bebeler tüyleniyormuş reflü yaparmış die yazı okumuş tamam benımde midem yanıyor ama oda yaşıyor aynı şeyi. üstelik kuyruk sokumunda kengisi varmış ben oturamıyorum die oda oturamıyor benım yerime doğuma da girse olur aslında

Hamilelik kadin için de erkek için de psikolojiyi zora sokan dönem bnm eşim 3 ay depresyona girdi benim yerime sen tatli canını sıkma dogumdan sonrası da biraz sekteye uğruyor cinselligin. Her sey normale dönüyor.

Bebek için olabilir mi

Kendinizi sorgulamayin eşiniz doğum yaklaştığı için ilişki esnasında bebeğe bişey olur sizi incitir diye yapmıyor olabilir

1 senede 4-5 ilişki ile nasıl hamile kalacaksınız ki zaten?

Bazı dönemler oluyor o arzu alevleniyor bazı dönemler yapmak dahi istemiyorsun. Ben genelde istekliyim ama şu 1 2 aydır bir şey oldu hani bu isteksizlik desemde en fazla 1 hafta yapmadigimiz oluyor.
Sadece ondan bekleme yeni şeyler dene mesela güzel vücut çorabi sadece ipten oluşan iç camasirlari daha neler neler. Seni o halde bir görsün bakalım ertesi günü yapmak için yalvarmiyorsa bende bişey bilmiyorum bide onlari giy der
Mesela gece işten geldiginde o şekilde karşıla güzel gece geçirin emin ol alevlenir

Ben senin 5 senelik evliyim olduğunu şahsen inanmadim çünkü bu kadar saf olamazsın

Adamın içimde yoksa birşeyler bu dedikleriniz fayda etmez. (Örnek : bakınız biz)

Hani yeni evli değil 3 4 aylık değil. Normal mi diye sormuş normal olmadığını biliyor olması lazım. Artık çok şeyi tecrübe edinmiş olmasi lazım
Bekar kişiler bile bilir normal olmadığını.bana da bir tuhaf geldi mesaji.

Hani yeni evli değil 3 4 aylık değil. Normal mi diye sormuş normal olmadığını biliyor olması lazım. Artık çok şeyi tecrübe edinmiş olmasi lazım
Doğru ama geç oldu ben bu konulara çok girmem anlayış veririm kim olursa olsun ama en sonunda bende yaptım yapacağım orda öylede yazdım sonunda dedim seni bosanacagim ve düzeldi ve ben bir başkasına ben çok arzulu bir kadın olarak göstermem benim bir gururum var cinselik nedir ki yalan değil benim içinde çok gerekmez zaten çocuk için çok yanaşırim ve sevgi saygı önemli bilsin karısı oldugunu

Çogu kadın için cinsellik önemli. Bende o yüzden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…