hamilelikte karni asagid olan var mi arkadaslar acil yazarsaniz ekliyorum 30 haftalik hamileyim :(((

Benim karnimda asagida gögsumden rahat bir karis var bu yuzdrn sik sik idrarim geliyor. ..sma bu duruma sevinecegimiz bisi duydum umarim dogrudur aşağı da olduğu icin dogun kolay oluyomus teyzemin bu yorumundan sonra sevinmeye bile basladim...insallah zamaninda gelirler allah hepimizin yardımcısı olsun. ...

Canim karninn bu asada peki bebisini nerde hissediyosun asada mi yukarda mi' bi de biraz kilon varsa asagi inmesi normal karninin ki herkesin biraz asada üzülme , sor doktoruna.

bebeğinin kilo almasını istiyorsan da canım günde 3 ceviz 1 haslanmış patates muz kaşar peynir tüketmelisin
canim ceviz yiyorum muz ve patates yiyemiyorum sekerim sinirda cunku kasar peynirdenyiyorum baska neler yemem lazim kilo almasi icin

canim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donem cok korkuyorum bebegimde biraz da kucuk 29+5 de 1240 di
karnım çok çok büyüktü iç karnın dar dediler hepsi dışarı fırtladı 53le hamile kalıp 72 ilede doğum yaptım ama hiç hamile gibi değildim mesela bazıları paytak yürür ben onca göbeğe rağmen çok düzgün yürüyodum

c
an canim 34 den sonra ciger gelisimi tamamlaniyor ya bence yine senin iyi canim 30 haftalikken bebeginin kilosu nasilsi peki suan kilosu nasil canim

canim ceviz yiyorum muz ve patates yiyemiyorum sekerim sinirda cunku kasar peynirdenyiyorum baska neler yemem lazim kilo almasi icin
kuru yemiş bende çok tükettim muz gerçekten bebeğe yarıyor süt ve süt ürünleri tüket yoğurt ve yumurtayı ihmal etme sağlıklı beslen bebeğinde sağlıklı olsun aşırı kilolu olması önemli değil 2,500ü geçsin yeterli benim oğlum3,750 doğmuştu maşşallah.

masallahh ya masallah
insallah benim kizimda oyle olur ya inan ki canim elimden gldigince saglikli yiyorum

Canim karninn bu asada peki bebisini nerde hissediyosun asada mi yukarda mi' bi de biraz kilon varsa asagi inmesi normal karninin ki herkesin biraz asada üzülme , sor doktoruna.
yok canim ya 57 ile hamile kaldim suan 68 kiloyum ama boyum 1.68

canm balik yagi ictim suan biraktim cunku balik mevsimi yemeye calisiyorum balik yogurt sut peynir yumurta cok tuketiyorum sebze neler yiyosun
Canım benim doktorum sadece balık yediğin günler içme dedi bence sende öyle yap birde bende kansızlık olduğu için bol et yiyorum doktorum öyle söyledi bütün sebzelerden yiyorum normal besleniyorum abur cubur pek yemiyorum bakalım şu haftaya kadar 6,5 kg aldım yiyip içip yatıcaksın canım baska türlü olmuyor bende 54 ile hamile kaldım 60,4 kg oldum 170 boyum

canim benim yapim kiloya cok musait birde ben abur cubur bir ara cok yedim ama simdi yemiyorum bebeginin kilosu nasil canim ve balik yagini doktora sorucam canim balik yemedigim gunler aliyim mi

canim benim yapim kiloya cok musait birde ben abur cubur bir ara cok yedim ama simdi yemiyorum bebeginin kilosu nasil canim ve balik yagini doktora sorucam canim balik yemedigim gunler aliyim mi
Canım efa daily verdi bana omega 3 ama midem sorunlu olduğu için marincap yazdı sonra ben sürekli içiyorum balık yediğim günler dışında bebeğimin kilosuda 1 hafta önde gidiyor canım bence balık yağına devam et ben 3-4 gün içmemiştim 200 grm fark etmişti daha az çıkmıştı

canim tam kac haftaliksin simdi ocean diye balik yagi yagi kullaniyordum ben

kızlar ben hiç yemek yiyemiyorum. ama bebeğim maşallah 1 hafta önden gidiyor gelişimi. kusmalarım hala devam ediyor. sabah bir süt içeyim dedim onu bile kustum. nolcak benim halim bilmiyorum. doktor demir ilacı verdi onu bile kusuyorum. bebeğim bayağa kıllı olacak sanırım toplamda 6 kilo aldım geçen hafta 1 kilo verdim bile üstüne. etin her türlüsünden tiksiniyorum resmen. perşembe kontrolde hepsini söyleyecem bakalım nolacak.

[QUOTE="gizem23, post: 37138946, member: 62Allah]canim pek asagida hissediyorum ben hareketlerini[/QUOTE]
Canim doktoruna bi sor ama sorun yoktur ya Allah büyük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…