- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
canim ceviz yiyorum muz ve patates yiyemiyorum sekerim sinirda cunku kasar peynirdenyiyorum baska neler yemem lazim kilo almasi icinbebeğinin kilo almasını istiyorsan da canım günde 3 ceviz 1 haslanmış patates muz kaşar peynir tüketmelisin
karnım çok çok büyüktü iç karnın dar dediler hepsi dışarı fırtladıcanim karnin mi cok buyuktu kac kilo aldin ya bu insanlari hic anlamiyorum ya boylr kafamizi karistiyorlar ya mesela ben kimseye asla yorum yapmam ki bu hamilelik cok hassan bir donemcok korkuyorum bebegimde biraz da kucuk 29+5 de 1240 di
Bende bunları yiyorum canım omega 3 kullanıyormusuncanim ceviz yiyorum muz ve patates yiyemiyorum sekerim sinirda cunku kasar peynirdenyiyorum baska neler yemem lazim kilo almasi icin
an canim 34 den sonra ciger gelisimi tamamlaniyor ya bence yine senin iyi canim 30 haftalikken bebeginin kilosu nasilsi peki suan kilosu nasil canimDaha doğmadı canım doktorum kalkmamamı iş yapmamamı söyledi 3 hafta daha dayansın diye 1 haftası gitti zaten 2 haftayıda gectikmi zaten doğarsa da doğar o zaman ben zaten baslıcam yürümeye gezmeye doğsun diye korma iş yapma yiyip içip yatıcaksın bana öyle dedi doktorum 35 olucaz yarın
kuru yemiş bende çok tükettim muz gerçekten bebeğe yarıyor süt ve süt ürünleri tüket yoğurt ve yumurtayı ihmal etme sağlıklı beslen bebeğinde sağlıklı olsun aşırı kilolu olması önemli değil 2,500ü geçsin yeterli benim oğlum3,750 doğmuştu maşşallah.canim ceviz yiyorum muz ve patates yiyemiyorum sekerim sinirda cunku kasar peynirdenyiyorum baska neler yemem lazim kilo almasi icin
canm balik yagi ictim suan biraktim cunku balik mevsimi yemeye calisiyorum balik yogurt sut peynir yumurta cok tuketiyorum sebze neler yiyosunBende bunları yiyorum canım omega 3 kullanıyormusun
insallah benim kizimda oyle olur ya inan ki canim elimden gldigince saglikli yiyorumkuru yemiş bende çok tükettim muz gerçekten bebeğe yarıyor süt ve süt ürünleri tüket yoğurt ve yumurtayı ihmal etme sağlıklı beslen bebeğinde sağlıklı olsun aşırı kilolu olması önemli değil 2,500ü geçsin yeterli benim oğlum3,750 doğmuştu maşşallah.
yok canim ya 57 ile hamile kaldim suan 68 kiloyum ama boyum 1.68Canim karninn bu asada peki bebisini nerde hissediyosun asada mi yukarda mi' bi de biraz kilon varsa asagi inmesi normal karninin ki herkesin biraz asada üzülme , sor doktoruna.
inşallah canımmasallahh ya masallah
insallah benim kizimda oyle olur ya inan ki canim elimden gldigince saglikli yiyorum
Canım benim doktorum sadece balık yediğin günler içme dedi bence sende öyle yap birde bende kansızlık olduğu için bol et yiyorum doktorum öyle söyledi bütün sebzelerden yiyorum normal besleniyorum abur cubur pek yemiyorum bakalım şu haftaya kadar 6,5 kg aldım yiyip içip yatıcaksın canım baska türlü olmuyor bende 54 ile hamile kaldım 60,4 kg oldum 170 boyumcanm balik yagi ictim suan biraktim cunku balik mevsimi yemeye calisiyorum balik yogurt sut peynir yumurta cok tuketiyorum sebze neler yiyosun
canim benim yapim kiloya cok musait birde ben abur cubur bir ara cok yedim ama simdi yemiyorum bebeginin kilosu nasil canim ve balik yagini doktora sorucam canim balik yemedigim gunler aliyim miCanım benim doktorum sadece balık yediğin günler içme dedi bence sende öyle yap birde bende kansızlık olduğu için bol et yiyorum doktorum öyle söyledi bütün sebzelerden yiyorum normal besleniyorum abur cubur pek yemiyorum bakalım şu haftaya kadar 6,5 kg aldım yiyip içip yatıcaksın canım baska türlü olmuyor bende 54 ile hamile kaldım 60,4 kg oldum 170 boyum
Canım efa daily verdi bana omega 3 ama midem sorunlu olduğu için marincap yazdı sonra ben sürekli içiyorum balık yediğim günler dışında bebeğimin kilosuda 1 hafta önde gidiyor canım bence balık yağına devam et ben 3-4 gün içmemiştim 200 grm fark etmişti daha az çıkmıştıcanim benim yapim kiloya cok musait birde ben abur cubur bir ara cok yedim ama simdi yemiyorum bebeginin kilosu nasil canim ve balik yagini doktora sorucam canim balik yemedigim gunler aliyim mi
canim tam kac haftaliksin simdi ocean diye balik yagi yagi kullaniyordum benCanım efa daily verdi bana omega 3 ama midem sorunlu olduğu için marincap yazdı sonra ben sürekli içiyorum balık yediğim günler dışında bebeğimin kilosuda 1 hafta önde gidiyor canım bence balık yağına devam et ben 3-4 gün içmemiştim 200 grm fark etmişti daha az çıkmıştı
canim pek asagida hissediyorum ben hareketleriniCanim karninn bu asada peki bebisini nerde hissediyosun asada mi yukarda mi' bi de biraz kilon varsa asagi inmesi normal karninin ki herkesin biraz asada üzülme , sor doktoruna.
34+6 yım canım bencanim tam kac haftaliksin simdi ocean diye balik yagi yagi kullaniyordum ben
bebegin kac kilo canim34+6 yım canım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?