çok sevindim canım :)günaydın canan evet gittim dün kesemiz 14 mm olmuş ama bebişi göremedik 18 şubatta randevum var hem kalp atışı hemde bebişi görmek için çağırdı doktorum. yolk sacını gördük dün gayet güzel gidiyor haftasıyla uyuşuyor dedi bakalım heycanla beklemeye devam :) sende ne haberler var bakalım ? :)
ama biz eylül annesiyizKizlar ekim 2015 anneleri topigine gelin orda konusup paylasalim
canım bende çalışıyorum. senin gibi akşama kadar sandalye tepesinde bilgisayar başındayım malesefarkadaşlar saolsun ayağımın altına kutu koydular ağrım olunca uzatıyorum ayaklarımı hamileliğini evde geçirenlere imreniyorum valla uykun gelince uyu istediğin zaman uzan oh mis valla anca akşamları evde keyif yapıyorum oda bi önceki akşamdan yemek yaptıysam :))[/
Aynen canım katılıyorum sana. keşke ben de evde oturabilsem istediğim zaman kalkıp istediğimde yatabilsem. çok imreniyorum hamileliklerini evde geçirenlere hele bir de anne yanındaysa mis miscanım bende çalışıyorum. senin gibi akşama kadar sandalye tepesinde bilgisayar başındayım malesefarkadaşlar saolsun ayağımın altına kutu koydular ağrım olunca uzatıyorum ayaklarımı hamileliğini evde geçirenlere imreniyorum valla uykun gelince uyu istediğin zaman uzan oh mis valla anca akşamları evde keyif yapıyorum oda bi önceki akşamdan yemek yaptıysam :))
Evacım 3 tane haapı bir anda içmen sakıncalı değil mi?çok şükür bende bulantı olmuyor :) bu arada folik asit kullanıyormusun ? doktor folic plus verdi 3 tanesini aynı anda içebiliyorsun. aynı anda içtiğimde miğde bulantısı yapıyor onu farkettim sendede belki aynıdır diye soruyorum ?
tabi bu herkes için geçerli olmayabilir ancak bulantı hamileliğin yolunda gittiğini gösteriyomuş doktorum öyle söylemişticanım allah sabır versinbenim bulantılarım yok annem doğuma kadar yaşamış bulantı ama geç başlamıştı bende diyor. belki anneme çekerim. kimisindede hiç olmuyormuş bulantı ben hangisiyim şuan bilmiyorum inanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?