bnde kasik ağrıları var ama doktrin hamile olabilirsin hem de olmayabilirsin dedi tam sınırda çıkmış tahlil sonuclarim böyle birşey başına gelen varmı acaba pazartesi yine tahlil vericem çok heycanliyim
bnde kasik ağrıları var ama doktrin hamile olabilirsin hem de olmayabilirsin dedi tam sınırda çıkmış tahlil sonuclarim böyle birşey başına gelen varmı acaba pazartesi yine tahlil vericem çok heycanliyim
SENİN YAŞADIKLARINI BENDE YAŞIYORUM BENİM DR.AYNISINI DEDİ AMA ŞİMDİ ÇOK ŞİDDETLENDİ BAKALIM DR.GİDİCEM UMARIM İYİDİR HERŞEY YOLUNDADIR...
Aynı şikayet bendede var hamileliğin ilk haftalarında rahim büyüdüğü içi damarlar çekiliyomus benimde hiç aşermem bulantım yok inşallah hiç başlamaz ama bu kasık agrısı mahvediyo insanıBenimde ara ara hafif ve şiddetli sağ ve solda kasık ağrılarım oluyor. Bulantı ve aserme hiç yok. Yarın doktora gideceğim insaallah yolundadır herşey.
Inşallah benim bu ara çok ağrım yok. Senin kaçıncı haftan?Aynı şikayet bendede var hamileliğin ilk haftalarında rahim büyüdüğü içi damarlar çekiliyomus benimde hiç aşermem bulantım yok inşallah hiç başlamaz ama bu kasık agrısı mahvediyo insanı
Vallahi o kasık ağrılarına kurban olayım. O kadar farklı evreler var ki mesela şuan karnımın altında devamlı gerilme, kasılma, ağrı, kasık hele ki çatı kemiği ağrısını hiç anlatmayayım, çoookkk kötü bi ağrı. O yüzden ilk haftalarda ki ağrılarınız, son haftalar ile kıyaslanınca normal gelirAma olsun her güzelliğin bir sıkıntısı var sonuçta geçici şeyler dayanacağız:)
5 hafta bitmek üzere canımmInşallah benim bu ara çok ağrım yok. Senin kaçıncı haftan?
Benim 16. Haftam biraz azaldi 3 hafta önce benimde çok sidetliydiKimse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?