Hamilelikte Kasik Ağrisi çekenler

kızlar adetliyken olduğu gibi ağrıyor benim de çok uzun süreli değil ama çok canım yanıyor

Dönem dönem bende yaşıyorum zaten ben hamile kaldım kalalı daha hamileliğime sevinemedim bakalım ilerki aylara umudum

Benimde ayakta kaldikca ve hareket ettikce agrilarim artiyo. Bebegin eşi önde dedi doktor.Bilemiyorum ondanmidir özellikle sol tarafim agriyo. Agrilarda beni korkutuyo

Benim de aynı şekilde ağrılarım var. Adet ağrısı gibi ağrılar sorun değilmiş fakat çok keskin kramp tarzı ağrılarda mutlaka doktora danışmak gerekiyor kanama olsun olmasın. Bende kist çıktı mesela ve büyüyor Böyle durumlar kontrol altında tutulmalıymış

1.5 yıl önce düşük yaptım şimdi tekrar hamileyim kasıklarım ayakta çok durunca yada oturunca ağrıyor pembe leke başından beri geliyor ama dün resmen kanama oldu sonrada kesildi çok endişelendim bugun doktora gittim herşey yolunda çok şükür.. Çevremdekilerin evhamlı eleştrisini saymazsak bi sıkıntı yok

Bugün doktora gittim sol tarafimda cok agri var diye bakti oranda kist var ondan olabilir dedi. Bide idrar torbasi solda dedi baski yapabiliyomus. Benim ayakta fazla kalinca ve egilip kalkinca agrilarim artiyo.
Ranbbim hepimize kolayliklar versin

Benimde ara ara hafif ve şiddetli sağ ve solda kasık ağrılarım oluyor. Bulantı ve aserme hiç yok. Yarın doktora gideceğim insaallah yolundadır herşey.

Benimde ara ara hafif ve şiddetli sağ ve solda kasık ağrılarım oluyor. Bulantı ve aserme hiç yok. Yarın doktora gideceğim insaallah yolundadır herşey.
Aynı şikayet bendede var hamileliğin ilk haftalarında rahim büyüdüğü içi damarlar çekiliyomus benimde hiç aşermem bulantım yok inşallah hiç başlamaz ama bu kasık agrısı mahvediyo insanı

Aynı şikayet bendede var hamileliğin ilk haftalarında rahim büyüdüğü içi damarlar çekiliyomus benimde hiç aşermem bulantım yok inşallah hiç başlamaz ama bu kasık agrısı mahvediyo insanı
Inşallah benim bu ara çok ağrım yok. Senin kaçıncı haftan?

Vallahi o kasık ağrılarına kurban olayım. O kadar farklı evreler var ki mesela şuan karnımın altında devamlı gerilme, kasılma, ağrı, kasık hele ki çatı kemiği ağrısını hiç anlatmayayım, çoookkk kötü bi ağrı. O yüzden ilk haftalarda ki ağrılarınız, son haftalar ile kıyaslanınca normal gelir
Ama olsun her güzelliğin bir sıkıntısı var sonuçta geçici şeyler dayanacağız:)

Ayni benim sikayetler helede eğilip kalktigimda. Gecen hafta kahverengi kanamamda oldu hep bi endişe.
benim 14 haftam senin kacinci hafta

Benimde kasık ağrımlarım oluyor..çok endişeleniyorum bugün biraz daha fazla 14 haftanızın içindeyiz.

Benim 16. Haftam biraz azaldi 3 hafta önce benimde çok sidetliydi
Bende kist var doktor kist yapiyo olabilir dedi. Bide idrar tahlili istedi onda da enfeksiyon çıktı. Antibiyotik kullanmak zorunda kaldim.simdilerde daha iyiyim.senini çokmu şiddetli oluyo

merhaba bende 10+4 gunluk hamileyim benimde ara ara kasik ağrım oluyor sanırım normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…