Hamilelikte kasık atmaları

Ozgekkk1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2019
13
2
1
27
Kasıklarımda pıt pıt diye birşey atıyor özellikle geceleri , bu hamilelikte oluyormuş ama ben en son 3 ay önce ilişkiye girdim ve üzerine 3 kere düzenli olarak adet oldum Ella hapı kullandım, sizce bu kaşık atamalarının sebebi nedir ?

3 kere adete ve ellaya ragmen nasil hamilesiniz anlamadim ben. Dra gidin.

Bitmediniz yaaaaaaaaaa. Surekli yeni uyelik.acip ayni seyler... 5tl gebelik testi bi kactane al.bak...
Dun gece.sirtimda bi yer atiyodu bebek orda benimde herhalde... damarlarin gectigi heryer atar bundan normal.bisey yok

Pardon canım ama birşeyi bilmemek veya şüphelenmek için sorduğum sorunun nesi bitmedi ? Herkes herşeyi bilmek zorundaysa bu site niye var ? Kadınlar birbirine soru sorup yardımcı olabilsin diye dalga geçsin aşağılasın diye değil , belki böyle şeylerle isim yoktur ilk kez olmuştur şüphem vardır olamaz mı ? İşinize gelmiyorsa cevaplamayın kimse sizi zorlamıyor madem bu kadar bıktınız bu tarz soruları görmekten o zaman bu konu başlığına bakmayın yada cevap verme

Bunu kacinci kez sorup kacinci crvap aliyorsun. Madem cevaplara guvenmiyorsun dr a git. Gecmis konularinda var ayni mevzu uzerine. Burda sorup vakit harcarken dogurcan belki de

Kız gaz o gaazzzzzzz bi bırakta rahatla..bebek falan değil o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…