Hamilelikte kasık ve bel ağrısı?

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Merhaba 🤗
Hamilelikte kasık ve bel agrısı ilk zamanlar kacıncı haftada olur? 🤷🏻‍♀️

Merhaba 🤗

[/QUOTE]
Ben 5. hafta içindeyim 2 gündür ağlarım çoğaldı daha devam edermi bilmiyorm ama arkadaşlarım yerleşme olduktan sonra çok olmaz dedi

Merhaba 🤗
Ben 5. hafta içindeyim 2 gündür ağlarım çoğaldı daha devam edermi bilmiyorm ama arkadaşlarım yerleşme olduktan sonra çok olmaz dedi
[/QUOTE]
Peki bu ağrılarınız tek taraflı mı? Bat 8 gün var ben hep sol taraftan ağrı sızı hissediyorum. Sol kasık belimin sol tarafı

Ağrılar normal. Adet ağrısına benziyordu benim ağrılarım ama kısa sürüyordu. Ağrı bitti bulantı başladı 6. Haftada. Şimdi ara ara yine oluyor ama eskisi gibi değil. Ağrıyla beraber kanama varsa hemen doktoruna git tabi ki

Ağrılar normal. Adet ağrısına benziyordu benim ağrılarım ama kısa sürüyordu. Ağrı bitti bulantı başladı 6. Haftada. Şimdi ara ara yine oluyor ama eskisi gibi değil. Ağrıyla beraber kanama varsa hemen doktoruna git tabi ki
Kanamam yok çok şükür.. Ağrılarım arada şiddetli oluyor.. Inşallah düzelir 😍

Peki bu ağrılarınız tek taraflı mı? Bat 8 gün var ben hep sol taraftan ağrı sızı hissediyorum. Sol kasık belimin sol tarafı
[/QUOTE]
Benim adete 8 gün vardi test yaptim cift çizgi gordum.. hiç bir belirtim yoktu hiç bir şekilde ağrı da yoktu.. adet geçince başladı ağrılar
Benim genelde sağ kasığım ağrıyor arada sol oluyor ama belim iki taraflı adet olacak misim gibi.. tabi belirtiler kişiden kişiye değişiyor

9haftalık hamileyim hala karın ağrım bel ağrım ve sağ tarafa batma sancılarım var ama ilk haftalara göre daha az

Yumurtlama doneminde olur mu?
Bende kasık ağrısı oluyodu batma şeklinde katta bazen hafif kanamam bile olurdu bazen bel ağrısı değil de kalça ağrısı yaşardım. Bunun nedeni kalcalarımızda östrojen depolanmasıymıs. Sanırım yumurtlama döneminde de arttığı için kalcalarda hamlik gibi ağrı yapıyor. Bel ağrısı pek hatırlamıyorum o dönemde

Bende kasık ağrısı oluyodu batma şeklinde katta bazen hafif kanamam bile olurdu bazen bel ağrısı değil de kalça ağrısı yaşardım. Bunun nedeni kalcalarımızda östrojen depolanmasıymıs. Sanırım yumurtlama döneminde de arttığı için kalcalarda hamlik gibi ağrı yapıyor. Bel ağrısı pek hatırlamıyorum o dönemde
benimde adetime 3 gun var belim ve kasığında batma var test yaptım dün negatif çıktı bide göüsleriem ağrıyor adet olcam zamanda agrirdi aceba hamile olabilirmiyim.

benimde adetime 3 gun var belim ve kasığında batma var test yaptım dün negatif çıktı bide göüsleriem ağrıyor adet olcam zamanda agrirdi aceba hamile olabilirmiyim.
Ben de tüm belirtileri aylarca yaşadım sadece şunu söyleyebilirim ki bunlar öksürük gibi bişey yani öksürük bir sürü hastalığın belirtisi olabiliyor. İnşallah siz hamilesinizdir Rabbim en kısa zamanda meleginize kavuştursun sizi 🙏🏻

3.hafta başladı.. Ben adet olmayı bekliyordum ama hamileymişim 4+3de öğrendim adet gecikince 🙄 kasık ağrısı bitti ama bel yorulunca devam şuan 10+1iz

Adet günüme kadar adet olacakmış gibi ağrılarım oldu. Ama adet günümden bu yana kasık ağrım oluyo ara ara. Ama öyle uzun ağrılar değil aniden sancı giriyo ve hemen geçiyor. Uzandığım sürece olmuyor 🤗

Benim 5 - 6 - 7 de kasıklarım cok agırıyordu 7-8- 9 belim sırtım cok agiriyor
özellikle belim kopuyor.. dün ne yatabildim ne oturabildim

Arkadaşlar benim 4-5 gündür belimde agrı ve kasıklarımda batma var.
En son 25 Martta adet oldum.
29 Marttan beri tekrar korunmadan birlikte oluyoruz.
Hamile olma imkanım yok sanırım suan.
Bu agrılar neden olur ki?

Yumurtlama donemime yeni giriyorum.

Arkadaşlar benim 4-5 gündür belimde agrı ve kasıklarımda batma var.
En son 25 Martta adet oldum.
29 Marttan beri tekrar korunmadan birlikte oluyoruz.
Hamile olma imkanım yok sanırım suan.
Bu agrılar neden olur ki?

Yumurtlama donemime yeni giriyorum.
Yumurtlama döneminde kasık ağrısı yapıskan yada sulu akıntı oluyor. Catladıkları zamanda bele vuruyor rahım ağrısı

Back
X