hamilelikte kaşıntı

si_mer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2007
25
0
86
Şırnak
bayanlar ben gebeliğin 31. haftasındayım. 1 haftayı geçgindir avuç içi ve ayak tabanlarımda kaşıntı başladı. kuru kuru ve görünürde hiç bişey yok bazen bacak ve kollarımda da görülüyor. cildiye hiç bişey demedi görünür bişey olmadığı için kadın doğum doktorum tahlil bile yapma gereği duymadı hamilelik deyip geçiştirdi ama ben bu durumun geceleride etkilemesinden son derece rahatsızım. aranızda benzer bi sıkıntı yaşayan varmı acaba?

canim bu haftalarda cok normalmis gobegin vs buyudukce dahada cogaliyormus, gerci sen artik son aylardasin normal.

benim ilk haftalarda goguslerimde kasintilar olmustu doktorum bana banyoda vucut icin satilan yaglardan bahsetti. kuru oldugu icin cilt kasiniyormus gerildikce. herhangi bir yag kullanabilirsin bence. bebek yaglari oluyor ya o bile olur.

bayanlar ben gebeliğin 31. haftasındayım. 1 haftayı geçgindir avuç içi ve ayak tabanlarımda kaşıntı başladı. kuru kuru ve görünürde hiç bişey yok bazen bacak ve kollarımda da görülüyor. cildiye hiç bişey demedi görünür bişey olmadığı için kadın doğum doktorum tahlil bile yapma gereği duymadı hamilelik deyip geçiştirdi ama ben bu durumun geceleride etkilemesinden son derece rahatsızım. aranızda benzer bi sıkıntı yaşayan varmı acaba?

kaşıntın tam bilemiyorum testlerinede bakmak lazım ama karacigerlede alakalı olabilir...cildini nemli tutmaya bak..

karaciğerlerle ilgili olabilliir vüculdunun nem dengesi bozulmmuş ve kurumuş olabilir kendine dikkat et canımo lasılıkları değerlendir dr.na danış bence
belki ciddi birşey değildir ama sor yinede sormaktan bir şey kaybetmessin canım :23:
geçmiş olsun

Back
X