- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Kız saçımı başımı yoldurma bana sakın ol bak bebisi uzme ... Yarın git doktora anlat gerekli görürse zaten test yapar sakinleş
Durumunu gidip anlat bakalım muhtemelen yaparlar. Kac haftalıksn canım ?Kendi sacini basini yolcagina gel benimkini yol.., sucluyum ben
Su an doktorum yok burda,baska yerdeyim. Kucuk bi tatil.beldesindeyim..Burda bi hastaneye gidicem,tam tesekkullu.olmasa da.. insallah test yapiyolardir burda.
Durumunu gidip anlat bakalım muhtemelen yaparlar. Kac haftalıksn canım ?
Sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca tetanoz aşını yaptırdn mı ?20 haftalik canmm..
bu arada dip not annemde 3 tane kedimiz var bekarkende vardı kedimiz ben bile toksoplazma geçirmemişim. ve şuan bile elimde kocaman tırmık izi var. ama kedilerimiz aşılıtoksoplazma tırmıkla geçmez kedi dışkısından dahada önemlisi yıkanmamış çiğ yeşilliklerden geçer. ama kuduz aşınızı yaptırın gerçi gebelikte yapılır mı bilmiyorum ama siz yinede doktora gidin
Bence deeee :'(
Bizi haberdar et
Toksoplazma 3. Trimesterda en tehlikeli bunu doktorum anlatmisti. Kedi normalde asili ve temiz bi kedi degilse twst yaptirirm. Fakat bu parazitteki tek olay inkubasyon suresi 2-3 hafta yani etkilenip etkilenmedigini anca o zaman anlarsin. Simdi yaptirsan bile negatif cikabilir. Bence bisey olmamistir fakat kedinin tirnaginda diskisindan veya yediklerinden toksolu bakteri varsa etkilemis olabilir
bırsey olmaz endıselenmeyın
benımde kedım var hamıleyken yanımdaydı :)
tırmalamakla olmaz o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?