- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi Burcummmmm123
-
6 haftalik ken göründü diye hatırlıyorum. Karında. İlk hamileliğimde 2600 lerdeydi değer ama gene de gorunmemisti. Vajinal ultrason da daha erken görünüyor ama riskli dedikleri için korkmustumkızlar hamileliğinizde beta hcg kaç iken kese görülmüştü?
Canım 6 tane test fazla değil mi sabret 1 hafta 10 gün görülür Zaten inşallahBen bugün 6.tahlilimi yaptırdım 917 çıktı dr.cuma günü tekrar beta hcg'ye bakalım aynı gün içinde de randevu verdi muhtemelen o gün değerim 1200'lere falan çıkarsa görmeyi deneyecek peki kızlar benim değerlerim şu şekilde ilerledi
1.test 71,55
2.test 110
3.test 176
4.test 246
5.test 643
6.tahlilimde bugün yapıldı 917 sizce değerler nasıl? Yada benim gibi bu şekilde artışı olupta sağlıklı gebelik yaşayan varmı?
Bu tahliller iki gün araylamı yapıldı?Ben bugün 6.tahlilimi yaptırdım 917 çıktı dr.cuma günü tekrar beta hcg'ye bakalım aynı gün içinde de randevu verdi muhtemelen o gün değerim 1200'lere falan çıkarsa görmeyi deneyecek peki kızlar benim değerlerim şu şekilde ilerledi
1.test 71,55
2.test 110
3.test 176
4.test 246
5.test 643
6.tahlilimde bugün yapıldı 917 sizce değerler nasıl? Yada benim gibi bu şekilde artışı olupta sağlıklı gebelik yaşayan varmı?
Her iki günde bir %50 ve dahası artması beklenir sağlıklı bir gebelik icin.Ben bugün 6.tahlilimi yaptırdım 917 çıktı dr.cuma günü tekrar beta hcg'ye bakalım aynı gün içinde de randevu verdi muhtemelen o gün değerim 1200'lere falan çıkarsa görmeyi deneyecek peki kızlar benim değerlerim şu şekilde ilerledi
1.test 71,55
2.test 110
3.test 176
4.test 246
5.test 643
Ben bugün 6.tahlilimi yaptırdım 917 çıktı dr.cuma günü tekrar beta hcg'ye bakalım aynı gün içinde de randevu verdi muhtemelen o gün değerim 1200'lere falan çıkarsa görmeyi deneyecek peki kızlar benim değerlerim şu şekilde ilerledi
1.test 71,55
2.test 110
3.test 176
4.test 246
5.test 643
İnşallah yanılıyorumdur ama pek sağlıklı gibi görünmüyor..dış gebelikte az artış olur..Ayşesahra evet 2 gün arayla yapıldı sadece 5.testimi 3 gün sonra yaptırmıştım
Yani biz doktor değiliz ama ben dış gebelik yaşadığımda değerlerim hep bu seviyedeydi.Ayşesahra evet 2 gün arayla yapıldı sadece 5.testimi 3 gün sonra yaptırmıştım
Canım benim 3 gün gecikmem olduktan sonra test yapıldı sonra kanamam başladı ilaç kullandım geçti ara ara yine lekelenme tarzı oluyo bakalım cuma günü ne olucakHer iki günde bir %50 ve dahası artması beklenir sağlıklı bir gebelik icin.
Gecikmeniz kac gün, bu testler ne aralıkta yapıldı onları da söyleyebilirseniz
Maalesef bende iki defa dış gebelik yaşadım..ikiside böyle az az artış gösterdi..Yani biz doktor değiliz ama ben dış gebelik yaşadığımda değerlerim hep bu seviyedeydi.
İnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım..Canım benim 3 gün gecikmem olduktan sonra test yapıldı sonra kanamam başladı ilaç kullandım geçti ara ara yine lekelenme tarzı oluyo bakalım cuma günü ne olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?