- 10 Ekim 2016
- 1.262
- 948
- 43
- 35
- Konu Sahibi Burcummmmm123
-
5. hafta diye hatırlıyorumkızlar hamileliğinizde beta hcg kaç iken kese görülmüştü?
İnşaAllah canımİnşallah sağlıklı bir gebeliğin olur canım..
İnsallah sağlıklı bir gebeliğiniz olur, biz deneyimlerimizi yazıyoruz, kendinizi üzmeyin sakın olur muCanım benim 3 gün gecikmem olduktan sonra test yapıldı sonra kanamam başladı ilaç kullandım geçti ara ara yine lekelenme tarzı oluyo bakalım cuma günü ne olucak
Maalesef bende iki defa dış gebelik yaşadım..ikiside böyle az az artış gösterdi..
Benim de ilk testim 350 ikincisi 650 canim iki gun sonra yine yapilcak ama kanamam var benim dusuk tehlikem varBen bugün 6.tahlilimi yaptırdım 917 çıktı dr.cuma günü tekrar beta hcg'ye bakalım aynı gün içinde de randevu verdi muhtemelen o gün değerim 1200'lere falan çıkarsa görmeyi deneyecek peki kızlar benim değerlerim şu şekilde ilerledi
1.test 71,55
2.test 110
3.test 176
4.test 246
5.test 643
6.tahlilimde bugün yapıldı 917 sizce değerler nasıl? Yada benim gibi bu şekilde artışı olupta sağlıklı gebelik yaşayan varmı?
Benimde suan 3 haftalik gec dollenmeyle canim doktor bana artis iyi dedi ama iki katina katlamasi lazimdi yani 700 olmasi lazimdi 650 cikti insallah iyi gider hamileligimizHe bu arada kızlar ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde 1-2 haftalıktı dr.geç döllenmede olabilir demişti bu ayrıntıyı atlamışım
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda Allah gönlüne göre versin inşaAllah işte bakalım bende cuma günü dr.gidicemumarım sağlıkla ilerler. benim de değerlerle ilgili sıkıntım olmuştum. başta iyi gibiyken sonra iki kat artmadı. kese zamanında görünmedi. sonra göründü ama hep sıkıntılı gitti. nitekim 14.haftada kaybettim. hakkında hayırlısı olsun inş.
%60 artması bile iyiymiş canım yani bence seninde değerlerin iyi seninde inşaAllah kanamam geçer benimde ilk öğrendiğimde kanamam vardı ilaç kullandım geçer gibi oldu ama bugün yine lekelenmem başladı artık herşeyden pipiriklenmeye başladım hayırlısıyla cuma olsaydıBenimde suan 3 haftalik gec dollenmeyle canim doktor bana artis iyi dedi ama iki katina katlamasi lazimdi yani 700 olmasi lazimdi 650 cikti insallah iyi gider hamileligimiz
Benimde bi an gidiyodu sonra yine geliyodu simdi gelmeye basladi az az . hayirlisi ya ben de cuma tahlil vercem ama hic hevesli degilim hevesim kirildi inanki%60 artması bile iyiymiş canım yani bence seninde değerlerin iyi seninde inşaAllah kanamam geçer benimde ilk öğrendiğimde kanamam vardı ilaç kullandım geçer gibi oldu ama bugün yine lekelenmem başladı artık herşeyden pipiriklenmeye başladım hayırlısıyla cuma olsaydı
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım bende şimdi progestan aldım fitil şeklinde yatıyorum valla 9 ay böyle geçmez inşaAllah bi seviniyosun bi üzülüyosun herşeyde nem kapıyosunBenimde bi an gidiyodu sonra yine geliyodu simdi gelmeye basladi az az . hayirlisi ya ben de cuma tahlil vercem ama hic hevesli degilim hevesim kirildi inanki
Dogru soyluyosun canm ama olsun saglikli olsunda ben 9 ay yatmaya raziyim dogum yaptiktan sonra bol bol yurur kosariz insallah . evet ayni seyleri yasiyoruz canim bende fitil attim.progestani sen kac defa kullaniyosun. Onu atinca kahverengi lekenon de rengi dgisiyor daha bi acik oluyor sankiAynı şeyleri yaşıyoruz canım bende şimdi progestan aldım fitil şeklinde yatıyorum valla 9 ay böyle geçmez inşaAllah bi seviniyosun bi üzülüyosun herşeyde nem kapıyosun
Ayy canim bu kadar olaamaz bende aynisini yasiyorum ayaga kalkinca basliyor yatinca sorunum olmuyor ayy insallah ikimizede Rabbim sifa verirBen progestanı kanamam başlayınca 1 tane atıyorum o ilk zamanlarda günde 2 tane kullanıyodum canım bide benim azalmaya başlayınca kahverengi oluyo hani adetin biterde leke gelir ya aynen öyle oluyo bide şunu farkettim biraz ayakta duruyım yada hareket halinde oluyım lekelenmem başlıyo yani sürekli yatmam gerekiyo yada 1 saat oturuyosam 1 saat yatıcam öyle karışık biraz uzun oldu ama kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?