Hamilelikte kesinlikle tüketilmemesi gereken besinler neler?

harika bisey buldum yulaf sut incir findik. balla tatlandiriyo ama bende bal yok. bal yerine hurma aticam içine inş bugun bulantim olmaz da yaparim size de yazarim sonuclari

bende hem yulaf unu hem de yilaf kepegi var. hangisiyle yapsam orda cok kararsizim

kızartma yersen bulantın artar ama. tuzlu çubuk kraker aç karna bastırabilir

Hamileyim canımın istediği paketli gıdaları abartmadığım sürece yedim. Kahve ve çayı zaten pek sevmem ama canım isteyince içiyorum genelde haftada 2-3 kere ancak oluyor. Normalde bitki çayı seviyordum onda da arada ıhlamur ve elma çayı gibi meyve çaylarından içiyorum. Toxoplazmam negatif olduğu için dışarıda hiç çiğ yeşillik ve yeşillik içeren şeyleri yemiyorum. Çiğ ya da az pişmiş yumurta, balık, et yemiyorum. Çikolataymış, tatlıymış canımın istediği herşeyi yedim açıkcası o kadar dikkat etmiyorum.

seker sorununuz yoksa rahat geciyordur

bu toksoplazma cig sebze yesilden de bulasiyormus hakaten şok oldum sadece kediden geciyor saniyordum

sokakta yasayan vatandaslarin cillop gibi cocuklari oluyor o nasil oluyoranlamis degilim hamileyken ne folikasit goruyor o bebeler ne hijyenik ortam ne de doktor yuzu ama turp gibiler

tasvip etmiyorum ama azcik yedim ve 1 ay sonra ilk kez tam doğduğumu hissettim cunku cok canim cekerek isteyerek bekledigim biseydi

yerken dua ettim Allahim acikmak acikinca bisey yiyebilmek doyma hissi ne buyuk nimet olmayana da ver dedim seker hastalarina cok uzuluyorum hayatlari cok zor sekersiz ekmeksiz hicbiseyon tadi yok

Cilek de bulantiya iyi geliyor bence

Sanki daha saglikli oluyorlar

Ya ben konudan alakasız bişey sormak istiyorum size :) bende şu an 18 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Fakat bebeğimin hareketlerini hissedemiyorum. Normal midir, siz hissediyo musunuz?
Tabi ki de normal canm anneden anneye değişir bu kimi daha erken kimi daha geç hisseder.Sen bebeğinle konuş ona seslen elini karnına koy bu temas aranızda bi bağ oluşturur ve bebeğinin hareketlerini hissetmeye baslarsın

Valla bulantı denilen sey öyle illet ki..diğer kadınlara bakıyorum prenses gibi hamilelik yaşıyorlar bi de bna bakıyorum her gün mide bulantısı kusma ne yesem de fayda etmiyo daha ne kadar çekerim bunu bilmiyorum ama ben artık normale dönmek istiyorum

allah yardımcın olsun canım. Beniim bulantım oldu ama o kadar hastanelik falan olacak kadar şiddetli olmadı. Atlattık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…