Hamilelikte kılcal damar çıkması kasıntı yapar mı kırmızı kılcal damar doğumdan sonra geçen varmı gece gündüz kaşınıyorum kılcal damar çıkıyor

svlkrt

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2022
6
0
1
35
Merhaba 30 haftalık hamıleyim tam 3 aydır kaşınıyorum bazen sürekli bazen gecıyor kaşınınca kılcal damar çıkıyor kırmızı çizgiler sonra geçiyor duş alıyorum sırke neler demedim geçmedi uyuz dediler 20 gün kur kullandım kwella Metrin ancak geçmedi uyuz olsam 2 kızım var onlara geçerdi küçük okadar kızıyla temas ettim benim ki kılcal damar kasıntı yaparım basına gelen varmı doğumdan sonra geçer mi acaba

tüm vücudunda mı kaşınma eğer öyleyse dikkate al ve doktoruna söyle canım karaciğer enzimlerine baksınlar kaşınmayı hafife almamak lazım gebelikte

Kollarımda yüzümde bile var doktora diyorum bisey olma kılcal damar kasıntırmaz diyor valla uyuz diye oldu okadar ilaç tedavi oldum 3 aydır kaşınıyorum tahliller hep temız çıkıyor anlamadım gitti örümcek ağı gibi küçük küçük kaşınıyor kızarıyor sonra gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…